Last news in Fakti

5 Декември, 2023 15:15 2 008 2

Продават два идентично изглеждащи Ford GT от 2005-та и 2018-та

  • ford-
  • gt-
  • gt40-
  • продава

Собственикът е решил да се раздели и с двете коли

Продават два идентично изглеждащи Ford GT от 2005-та и 2018-та - 1

Собственик на Ford GT от 2005 г. и на Ford GT от 2018 г. е решил да се раздели с двата автомобила на търг на RM Sotheby's в Аризона през януари и въпреки че дуото ще бъде продадено поотделно, достатъчно подплатен купувач може да ги вземе едновременно.

По-старият GT от 2005 г. слиза от производствената линия на 19 октомври същата година и е един от едва 16-те екземпляра, произведени в цвят Quick Silver без състезателни ивици. От завода е оборудван с наличната стереосистема McIntosh, олекотени ковани алуминиеви джанти и боядисани в сиво спирачни апарати. Още по-желан го прави фактът, че е изминал само 3975 км от нов и е имал само един собственик. Аукционната къща очаква автомобилът да бъде продаден за сума между 400 000 и 500 000 долара.

Следва моделът от 2018 г. Той е поръчан в идентична спецификация с автомобила от 2005 г., въпреки че е боядисан в малко по-различен цвят, който Ford нарича Ingot Silver. Оборудван е още със сребристи спирачни апарати и сребристи джанти, а също така е оборудван с наличната титаниева изпускателна система Akrapovic. За предпазването на някои панели на каросерията помага прозрачно фолио за защита на боята. Собственикът почти не е имал възможност да му се наслади, като е изминал само 45 км от получаването му. RM Sotheby's прогнозира, че автомобилът ще бъде продаден за сума между 900 000 и 1,1 млн. долара.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 !!!!!!!!!

    1 0 Отговор
    Какво да кажа - направо са близнаци!