Last news in Fakti

14 Декември, 2023 10:42 10 486 8

Един от най-грозните кросоувъри се завръща на пазара

  • ssangyong-
  • actyon
Един от най-грозните кросоувъри се завръща на пазара - 1

Помните ли SUV-то SsangYong Actyon. Тази кола е определяна в мнозина класации, като една от най-грозните, но сега изненадващо се завръща. Второто поколение на модела скоро може да излезе на пазара под марката KG Mobility (така бе преименувана марката SsangYong).

В австралийския сайт Drive вече се появиха първите шпионски снимки на колата. Новият KG Mobility Actyon е с камуфлаж на снимката, но въпреки това се вижда, че запазва силуета на купе със скосен покрив и заострена задна част. Неестествено раздутите калници също привличат вниманието.

Един от най-грозните кросоувъри се завръща на пазара

В салона на колата е монтиран широк извит дисплей на целия преден панел. Воланът, седалката и лостът на скоростната кутия са познати от различни версии на второто поколение SsangYong Rexton.

Най-вероятно новият KG Mobility Actyon ще бъде създаден на базата на този модел. Това означава, че той ще запази структурата си на рама и ще получи 2.0-литров бензинов турбо двигател с мощност 228 конски сили и 2.2-литров турбодизел с мощност 204 к.с.

Ще припомним, че всъдеходът SsangYong Actyon се появи през 2005 година. Произвежда се до 2018 г. и е оборудван с 2.3-литров бензинов двигател с мощност 148 к.с. и 2.0-литров турбодизел със 140 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пловдив

    21 1 Отговор
    Защо дали го помним? Че и досега могат да се видят такива джипове по улиците и пътищата.
  • 2 123456

    24 5 Отговор
    а Х6 е много хубав , така ли ?
  • 3 Ирония

    9 2 Отговор
    Мале, леле, докъде се докарахме? Китайско-корейски автомобил, че може би и индийци са намесени, не помня вече, да звучи интригуващо по простата причина, че ще е на рама и ще е с двигател от два литра нагоре, нищо че ще е турбиниран.

    Именно заради тези си двигатели обаче вероятно няма да припари до Европа, което за такива "консерви" като мен е жалко.

    Коментиран от #8

  • 4 Да не забравяме, че е модел 2005 г.,

    13 5 Отговор
    а тогава германците само са мечтали за подобен дизайн. Новатори са корейците.

    Коментиран от #7

  • 5 Че му турим лустро

    5 4 Отговор
    Колкото и да е грозен, като му и пльоснеш един гранде ЕСО-БГ-стикер отпред на джама по средата и става идеално грозен!.
  • 6 мани беги

    12 2 Отговор
    изобщо не е грозна ... върха дизайн, който го изкопираха другите марки - бмв х6 ... после се навъдиха и разни други, а последни бяха магарцедес гле ... всички видяха от санг йонг! тфа е! тоя век е векът на азия ... те диктуват модите, те произвеждат ... западът гледа и скляпа
  • 7 мани беги

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Да не забравяме, че е модел 2005 г.,":

    тъй си е, но малцина ще те разберат ... повечето хора са зомбирани сектанти, гламави, изоглавени лумпени
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.