Last news in Fakti

22 Декември, 2023 17:42 9 928 13

Toyota разпродаде новия Land Cruiser за 30 минути

  • toyota-
  • land cruiser-
  • германия

Първите 1000 бройки в Германия вече имат нов собственик

Toyota разпродаде новия Land Cruiser за 30 минути - 1

Toyota Land Cruiser 2024 бързо се превърна в сензация в Европа, особено в Германия, където първоначално предоставените 1000 бройки бяха разпродадени само за 30 минути. Засилвайки очакването, заинтересованите германски клиенти получиха възможност да зърнат новото поколение Land Cruiser по време среща в Буш през септември. Официалните резервации за този изключително търсен автомобил бяха отворени в 8 ч. сутринта на 21 декември, за да бъдат затворени половин час по-късно, тъй като цялата първоначална партида беше бързо заявена. Сега ентусиастите, които са пропуснали първоначалната възможност, се оказват насочени към списъка на чакащите, което показва забележителното търсене на тази последна итерация на емблематичния Land Cruiser.

На германския пазар Toyota Land Cruiser 2024 предлага на ентусиастите избор между три различни версии: Executive, Tec и First Edition. Въпреки че Toyota не разкрива конкретното разпределение на всяка от модификациите в рамките на първоначалните 1000 бройки, тя потвърди, че в по-широк европейски мащаб Land Cruiser First Edition ще бъде ограничен до общо 3000 бройки. Тази ексклузивност добавя допълнителен пласт очарование към варианта First Edition. Германските клиенти, които нямат търпение да седнат зад волана на този изключително желан SUV, ще трябва да проявят търпение, тъй като доставките ще започнат едва през третото тримесечие на 2024 г.

Toyota разпродаде новия Land Cruiser за 30 минути

Бързият успех на Land Cruiser в Германия подчертава трайната популярност на модела и силния прием на последната му итерация. Стратегическият подход на Toyota за въвеждане на множество модификации и ограничаване на наличността на варианта First Edition в по-широк мащаб допринася за очарованието на Land Cruiser, превръщайки го в задължителен за автомобилните ентусиасти, които с нетърпение очакват появата му по европейските пътища.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 33 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПазарЖик

    56 7 Отговор
    Стана си като едно време.Записваш се в Мототехника и чакаш 10г.

    Коментиран от #9, #11

  • 2 Бмв

    8 47 Отговор
    Като пуснат новия х6 ще продадат 10000 за половин час
  • 3 Ехо

    36 5 Отговор
    Електричарите! Няма ли да го поплюете малко, че е с 2.8лтр, 201кс дизел двигател и ще унищожава природната среда? Леко съм разочарован. Забавно ми е да чета коментариите ви.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Баджанака

    33 2 Отговор
    Страхотен автомобил,но чудя как германците ще го ползват,като се има в предвид,че там гъмжи от екологични еврогейове и имт купища ограничениза двигатели с вътрешно горене.Нямам представа от параметрите на въпросната Тойота,но не ми прилича на електричка с литиеви батерии,който ако не пламнат и изгорят до пепел инвестицията ти,ще те оставят някъде по пътя в кучешкия студ.Жалко обаче,че въпросния автомобил няма да стигне до простосмъртни като нас.
  • 5 Гост

    8 15 Отговор

    До коментар #3 от "Ехо":

    С този двигател като тръгнат да ме изпреварват натискам спирачката! За другото, не знам…
  • 6 тойотаджия..

    22 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ехо":

    В средата на 2025 год.тойота на същия дизел слагат-хибрид и плъгин хибрид и около 80 км на ток из града,а колкото до замърсяването на въздуха..виж през джамо-исландеца ейяфятлайокутъл го чакат да изригне всеки момент,само че сега ще стигне до балканите,едно таково изригване се равняв..всички дизели в света да работят нон стоп 60 месеца..
  • 7 Мхм

    8 21 Отговор
    И ьа какво ти е тоя гламароч с разход на самосвал и импутентнуст на азиатец

    Коментиран от #12

  • 8 Мойсея Света Троица идеален център

    3 9 Отговор
    И 100 такива да ми дадат не давам моя грандис мивека със газ
  • 9 Граби народе

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "ПазарЖик":

    Китайските бок-ци са без ред и два пъти по-евтини ,но нещо не вървят.

    Коментиран от #10

  • 10 Добре че не вървят

    3 8 Отговор

    До коментар #9 от "Граби народе":

    Че в момента китайската фабрика на Тесла при изкарва по един автомобил на всеки 38 секунди. Сега докато според тебе не го търсят вече измести toyota corolla и ще е най-продавания автомобил в света независимо от задвижването. Представяш ли си какви ще са продажбите като почнат да ги търсят?

    На тази toyota целият тираж е 1 000 броя. Само от един единствен завод в Китай 1000 броя се произвеждат за 38 000 секунди, което са 10,5 часа.

    То да беше само за този модел Ами се чака за която и да е toyota по една година за да ти я произведат след като си я поръчал. Пълен застой е тази фирма. От 10 години не са вдигали производството.
  • 11 и НА КРАЯ КУПУВАШ 11 ГОДИШНА

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ПазарЖик":

    трета РЪКА......ТОЙОТА С ПРИОРИТЕТ ЗАРЕЖДА С НОВИ ДЖИПОВЕ ИСЛ. ДЪРЖАВА И ПОДОБНИ.ПОНЕ ТВА СТЕ ГО ВИДЕЛИ....
  • 12 Късите

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мхм":

    Пишещи обичат такива камиони,
  • 13 Харесват ми

    1 4 Отговор
    Ама камион няма да си купя повече ,имал съм два Туарег V 10 и Ауди V12 ,в града гори 30 на магистрала или друг път след 140 не ми е конфортно ,вече предпочитам лимозина А 8 3.0 tdi малко гори евтина подръжка ,е не е като на Дачия