Last news in Fakti

23 Декември, 2023 09:55 5 418 12

Ето как ще изглежда новата Skoda Octavia

  • skoda-
  • octavia-
  • фейслифт

Обновеният модел ще запази традиционния си дизайн, но ще получи нови елементи

Ето как ще изглежда новата Skoda Octavia - 1

През 2024 година компанията Skoda ще пусне на пазара обновена Skoda Octavia. Все оке няма официални снимки на иновацията, но дизайнерите на чешкото издание auto.cz показаха в рендерни изображения от които се вижда как ще изглежда този нов продукт.

Octavia е един от най-популярните модели на Skoda. Първото ѝ поколение се появи през 1996-а, а в момента се предлага четвъртото поколение на този модел. Четвъртото поколение Octavia се произвежда от 2019 г., така че му е време за актуализиране.

Чешките дизайнерит от auto.cz смятат, че обновената Octavia ще запази традиционния си дизайн, но ще получи нови елементи. При създаването на тези изображения дизайнерите разчитат на шпионски снимки на новата Octavia, направени по време на тестове.

Мулето е покрито с камуфлаж, но той не скрива факта, че обновената Octavia ще получи някои дизайнерски елементи от новата Skoda Superb. Преди това пък Superb беше създаден според стила на Octavia, а сега изглежда точно обратното.

Ето как ще изглежда новата Skoda Octavia

От рендерите можем да видим, че обновената кола се отличава с предна и задна броня в стил Superb, нови фарове и ново лого. Но успяли ли са ли чешките дизайнери да отгатнат дизайна на обновената Skoda Octavia – предстои да разберем съвсем скоро.

Да, дебютът на новата Octavia е много по-близо, отколкото вероятно очаквате. Официалното ѝ представяне ще се състои през февруари 2024 година, а продажбата на тази новост ще започне през май 2024-а.

По-рано се предполагаше, че актуализираната Octavia ще заимства някои дизайнерски елементи от концепцията Skoda Vision 7S, представена през 2022 г. На базата на тази концепция чешкият автомобилен гигант ще създаде нов кросоувър.

Към момента е ясно, че последният ще се появи на бял свят през 2026 година. А що се отнася до актуализираната Octavia, то подобно на сегашния модел тя ще има две опции за каросерия - лифтбек и комби. Все още не се знае колко ще струват те.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    13 15 Отговор
    Същата ръбеста грозотия , като КИА !

    Коментиран от #2, #8, #12

  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Компютрите решават една задача по един и същ начин 😉😉
    Няма Пининфарина, няма Джуджаро 🤔🤔
  • 3 АБВ

    9 8 Отговор
    Еййй няма да я променят тази грозна решетка

    Коментиран от #5

  • 4 Как ще изглежда?

    16 3 Отговор
    Ми като старата. И с БМВ и с Мерцедес е все едно и също. Малко променили решетката, фаровете и стоповете и айде. Дай още двайсе хилки за фейслифта щото твоята е тригодишна а вече е остаряла.
  • 5 Дедо хаджия

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "АБВ":

    не е махнаджия.
  • 6 Сляп дърводелец

    11 0 Отговор
    Дай ми един дънер и по убава ше ти издялкам
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ювиги

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Ами като нямаш пари за КИА така ще говориш.

    Коментиран от #10

  • 9 Химика

    5 0 Отговор
    Се разбирачи ве....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хихийи

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Сигурно някоя Киа го е наказала по пътищата и не иска да си признае 🫠