Last news in Fakti

4 Април, 2024 18:45 1 618 7

Rivian произведе 100-хилядния си електромобил

  • rivian-
  • r1t-
  • r1s

R1S е специалната кола

Rivian произведе 100-хилядния си електромобил - 1

Rivian, стартъпът за електрически превозни средства, постигна важен етап, като произведе 100 000-ия си автомобил в Нормал, Илинойс. Главният изпълнителен директор Ар Джей Скаринг сподели новината в публикация в X, въпреки че не предостави много подробности за важния етап.

Беше разкрито, че знаковото превозно средство е бял SUV R1S, което отбелязва забележително постижение за компанията. Създаването на 100 000 автомобила е голямо постижение за всеки автомобилен производител, особено за стартиращ в конкурентната автомобилна индустрия.

Rivian печели все по-голямо внимание и признание за своите електрически автомобили, сред които са пикапът R1T и SUV R1S. Този важен етап от производството подчертава напредъка и растежа на компанията, която продължава да се утвърждава на пазара.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Немалък

    2 1 Отговор
    успех е това
  • 2 Дудов

    7 2 Отговор
    Още един чук без дръжка .Тия дизайнери доста се друсат
  • 3 Уау

    5 0 Отговор
    Ама това общо, откакто имат производство ли? Това Ривиана ще да е много екзотична и рядка кола. Нормалните производители при 100 хил. бройки питат, "Това за коя работна седмица от годината става дума?"
  • 4 ПоКУРко

    5 1 Отговор
    На 101000 и Фалират! Малко им остана! Ако не ги спаси някой залюхан арабин с несметни богатства от петрол ... пиши ги Бегали, точно както някой други измислени стартТЪпи!
  • 5 Свети Илон

    6 0 Отговор
    аскоро бившият специалист на Ford Motor, а сега главен изпълнителен директор на Munro Associates Санди Мънро (Sandy Munro) заяви пред медиите, че електромобилите на младата американска компания Rivian струват повече, в сравнение с цените, при които се продават. От друга страна, решението на компанията рязко да вдигне цените на своята продукция през месец март тази година показва, че производствените разходи явно значително са се увеличили. Сега генералният директор на конкурентната Tesla Илън Мъск, който има богат опит в тази сфера заяви, че при сегашното ниво на разходите може да се очаква фалита не само на Rivian, но и на Lucid Motors.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Лилия

    0 0 Отговор
    🍓 Г­­­о­­­р­­­е­щ­и­­ ­м­­­о­­м­и­­ч­е­­­т­­а­­ ­­в­и ­о­­­ч­а­­к­­в­а­т 👉 ­𝗡­­­𝗨­­­𝟮­­­­𝟭­­.­­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡