Last news in Fakti

14 Април, 2015 17:20 1 768 2

Директорът на териториалната дирекция на НАП в Пловдив е освободен

  • директорът-
  • териториалната-
  • дирекция-
  • нап-
  • пловдив-
  • освободен

Със заповед на изпълнителния директор на НАП от днес директорът на териториалната дирекция (ТД) на НАП в Пловдив Георги Тахов е освободен от длъжност.

До провеждането на конкурс длъжността „директор“ на ТД на НАП Пловдив ще изпълнява Сергей Маринов, който е заместник директор на дирекция „Контрол“, съобщиха от НАП без да упоменават причините за отстраняването.

Сергей Маринов е сред най-доверените хора на Менда Стоянова, съобщава "Марица".

Шефката на парламентарната комисия по бюджет не крие, че разчита на неговия професионализъм. Маринов дълги години беше заместник на Стоянова и дясна ръка, докато тя управляваше Териториалната дирекция на НАП в в Пловдив, припомнят инспектори.

"Вечният втори надежден ешалон". Така говорят за Маринов в НАП-Пловдив служители със солиден стаж в системата.

Той е в данъчната система още от 1992 г. Започнал е като данъчен нспектор и е преминал през всички стъпала на йерархията - главен данъчен инспектор, началник служба, зам.-териториален директор. Има магистърска степен по икономика и организация на промишленото производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха

    0 0 Отговор
    Сергей - "нашо момче". Дълги години беше заместник на Менда в Пловдив, след нея и директор стана на пловдивския НАП. Ама - партии, правителства - въртележки.. Работливо момче и си разбира от работата.
  • 2 петко

    0 0 Отговор
    работливо, и крадливо ...