Last news in Fakti

2 Септември, 2016 09:05 1 512 0

Дават тяга на проекта "Турски поток"

  • русия-
  • турски поток-
  • тяга

Пътната карта по проекта трябва да е готова до октомври

„Пътната карта за газопровода „Турски поток“ може да бъде готова до октомври. Подписването на междуправителствено споразумение може да се състои няколко месеца след това.“ Това бе заявено от руския министър на енергетиката Александър Новак, цитиран от РИА Новости.

„В рамките на няколко месеца след договарянето на пътната карта, споразумението ще бъде готово. Пътната карта за реализацията на проекта за изграждане на инфраструктура за газопровод на турските брегове на Черно море е в етап на одобрение.

За нас е предизвикателство да приключим преговорите възможно най-бързо. Това зависи и от двете страни. Ние очакваме нещата да са завършени през октомври. Всичко може да стане много бързо“, заяви Новак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА