Last news in Fakti

7 Септември, 2016 16:31 14 785 9

Украйна плаши Русия с авиационна война

  • украйна-
  • русия-
  • авиация
Украйна плаши Русия с авиационна война - 1

Напрежението между Украйна и Русия ескалира отново. Киев обяви, че ще налага забрана за международни полети на самолетите „Ан“, които се използват от Русия. Заплахата ще стане факт, ако Москва се откаже от услугите за техническо поддържане на летателните машини в киевското държавно предприятие. Това заяви президентът на корпорацията „Антонов“ Олександър Коцюба.

На специална пресконференция той разкри, че руската страна се опитва да прехвърли обслужването на руските Ан в компанията „Илюшин“.

Неофициални източници съобщиха, че руските компании, които експлоатират най-големите в света товарни самолети Ан-124 „Руслан“, имат намерение да се откажат от техническо обслужване в Украйна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 0 Отговор
    Бреййй, току виж се появи нова автономна република на картата на бивша Украйна!
  • 2 Киро

    0 0 Отговор
    Ъхъ и аз така си помислих...

    ХАХАХА, бляновете на ушанката!

    Коментиран от #5

  • 3 Българин

    0 0 Отговор
    Тия Украинци ТЪПИ ЛИ СА?!?

    Коментиран от #4

  • 4 До Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Не са тъпи - вдлъбнати са)))
  • 5 Кольо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    Блянове може да имаш ти! Там като кажат нещо и го правят не чакат кравари и тем подобни да им диктуват.

    Коментиран от #8

  • 6 Телевизора на Елвис

    0 0 Отговор
    Четох някъде из нета, че качеството на услугите на ОКБ "Антонов" и прилежащите предприятия е спаднало значително, а сроковете за ремонтите са се увеличили. Просто кадърните специалисти са се разбягали и резултата е налице. Съчетано с плюенето и другите пинизи по политическа линия какво очакват украинците като реакция? Тук дори да оставиш политиката настрана, това са товарни самолети, които трябва да бачкат. За целта трябва да се ремонтират бързо и качествено. Просто и ясно. ...
  • 7 opa

    0 0 Отговор
    Най-големия товарен самолет е Ан 224 "Мрия". В момента има само един, който лети, като отново започва производството му съвместно с Китай.
  • 8 Бай

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кольо":

    Да, бе ти вярваш ли си, че не им вървят по свирката на еврейчетата. Няма държава на тая планета, дето да не е зависима от тях...
  • 9 раптор

    0 0 Отговор
    Фалшивия патриотизъм на украинците блести! Антонов е чист руснак, родом от русия! Тоя завод е чисто руски създаден чрез руските усилия и гений! Тия смърдели украински само са получили в наследство едно легендарно авиоконструкторско бюро! И разбира се почти са го изхабили!