1 115 4

Учим Еквадор как се строи метро

Учим Еквадор как се строи метро
Снимка: Пресофис на МРРБ

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова проведе среща с Маурисио Родас, кмет на гр. Кито, столицата на Република Еквадор.

На срещата бяха обсъдени широк кръг от въпроси относно развитието на градовете и предизвикателствата пред тяхното управление. Разменени бяха мнения по отношение на приоритетните политики на двете страни и инвестициите в тези сектори - изграждането на транспортна и водна инфраструктура, справяне с незаконното строителство, енергийната ефективност като държавна политика.

Министър Павлова приветства желанието на г-н Родас да получи информация относно изграждането на софийското метро като едно от най-модерните в Европа, тъй като се планира в близко бъдеще такова да бъде изградено и в Кито. Регионалният министър изрази готовност да представи и информация за българската практика в борбата с незаконното строителство. В еквадорската столица близо 70 на сто от сградите са незаконни.

Министър Лиляна Павлова е на работно посещение в Република Еквадор, където се провежда третата конференция на ООН по въпросите на жилищната политика и устойчивото градско развитие (ХАБИТАТ III).

Еквадор

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Картър
  Отговор
  1 00:39  21.10.16
  Аз ще им обясня на еквадорци с две приказки как се строи метро. Викаш една турска фирма да ти го построи, а ти крадеш парите. След това при първи признаци, че метрото ще рухне заради калпаво строителство и икономия на материали изпращаш службите да го взривят имитирайки теракт. До половин час от ИДИЛ ще поемат отговорност за касапницата в метрото. Обявяваш национален траур и ни лук ял, ни лук мирисал.
 • бббббб
  Отговор
  2 11:53  21.10.16
  Хахахаха,ние ще ги учим!!!!По добре да питат Англия ,САЩ,РУСИЯ,Франция ,но от нас може да научат как се краде по време на строителството.
 • Ник
  Отговор
  3 19:11  21.10.16
  Тази статия да не е писал Борисов с партизанското има Бай ХХХ? Защото той учи всички! Понеже оправи държавата последно време учи е ЕС. - Все им казва какво да правят! И те го слушат разбира се! Понеже вече научи Меркел, Дейвид и другите кое как се прави той придоби световна популярност! Дойдоха чак от Южна Америка да се посъветват с великият мислител, докторанта по Маркучи, Генерала- каратист, Винету от Банкя
 • jambazina
  Отговор
  4 23:54  21.10.16
  В замяна те да ни учат как се води независима политика.

Напиши коментар:


Публикувай