Last news in Fakti

1 Декември, 2016 00:15 1 068 1

Не се хранете шумно в офиса – дразните околните

  • шумни-
  • офис-
  • великобритания-
  • проучване-
  • храна-
  • оплаквания-
  • фирми

Друг голям проблем за анкетираните служители е температурата на работното място

Не се хранете шумно в офиса – дразните околните - 1
Снимка: БТА/ AP

Хранещите се шумно колеги в офиса са сред най-големите дразнители. Това показва ново проучване, поръчано от „Самсунг“, пише Би Би Си.

То е направено в британски малки фирми, а в него са взели участие 1000 души.

Сред най-честите им оплаквания са именно шумно хранещите се колеги, които ги разсейват и пречат на гладния работен процес.

Огромна част от анкетирани споделят, че друг голям проблем и бавният интернет или проблемите с компютърните системи.

Друг проблем, който тревожи служителите, е температурата на работното място. Прекалено високите или прекалено ниски градуси създават дискомфорт.

Близо една трета от анкетираните работници споделят, че са напуснали предишната си работа заради дразнещи колеги. 20% казват, че са напуснали заради самото работно място, а 10% - заради технологични проблеми.

Експерти от университета в Манчестър споделиха, че резултатите от това изследване могат да подобрят продуктивността в британските фирми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 офислайФ

    1 0 Отговор
    Така си е кобрите в офиса лятото не дават да се пуска климатик, че се сковавали и отровата им не действала добре на хладно, а на колегите и яйцата им се сваряват. Зимата пък горещи вълни ги обливат та отварят да се охладят! Не е лесно в терариум да се бачка, а никой не плаща вредни за опасен труд!