775 1

Credissimo отново е №1 за онлайн кредити

Милена Богданова

По данни на финансовия портал 24pari.com, за периода януари - декември, 2016 г. посетителите на сайта са предпочитали услугите на “Кредисимо” АД при търсене на решение за бързо финансиране. На база резултатите, за трета поредна година, компанията получи сертификат за №1 в сферата на онлайн кредитирането.

“Credissimo запазва водещи позиции в сектора, благодарение на непрекъснатото усъвършенстване на процедурите по кандидатстване и усвояване на средства. В допълнение, фирмата полага ежедневни усилия да отговори на очакванията на своите потребители и да запази изграденото доверие. За целта компанията подхожда индивидуално към всеки клиент, предоставя прозрачни условия по договорите и защитава личните му данни според световните стандарти за сигурност”, това сподели изпълнителният директор на дружеството, Георги Христов.

Още от основаването си през 2007 година, Credissimo е сред първите компании в България, предлагащи революционни за сферата на бързите заеми решения. Сред тях са кандидатстване за кредит, изцяло онлайн, без такса ”Разглеждане на заявление”, достъпност на услугата от всяка точка в страната и чужбина, отговор на запитване до 7 минути и възможност за безлихвено финансиране.

През годините компанията продължава да залага на високотехнологични подходи за улеснение на своите потребители, което я превръща във водеща FinTech / ФинТек структура в страната. Показателен пример за това е, че в края на миналата година, първи в света, те предоставиха възможност за заявяване на кредит през Facebook Messenger с автоматизирана чатбот услуга.

Г-н Христов допълва: “За нас е голяма чест, че за поредна година потребителите на 24pari.com ни определят като компания №1 в сферата на микрокредитирането. Това е висока оценка и признание - доказателство, че вървим в правилна посока. Приемаме “№1 за онлайн кредити” и като отговорност, което ни мотивира да работим още по-усърдно, за да запазим изграденото доверие. ”

24pari.com е специализиран портал за сравнение на бързи кредити. Целта на уебсайта е да обедини информацията за бързи заеми, предлагани от различни фирми в България, като предостави бърз и лесен достъп за кандидатстване само с една заявка до фирмите. От 2015-та година порталът е асоцииран член на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК), която работи за въвеждане на нов етичен стандарт в сферата чрез поощряване на добрите практики и защитава интересите на потребителите при взимане на бърз кредит, чийто пълноправен член е и “Кредисимо” АД.

Сертификатът “№1 за онлайн кредити” се дава за предхождаща календарна година и се основава на база обективно показани данни в портала 24pari.com за периода януари - декември през разглежданата година.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Лупи
    Отговор
    1 21:52  16.01.17
    Много евтина и слаба реклама. Който иска да има умножен по Х кредит след време да си тегли на воля от т.н. бързи кредити...

Напиши коментар:


Публикувай