Last news in Fakti

25 Януари, 2017 00:00 1 360 0

Странни персонажи по време на интервю за работа

  • интервю за работа-
  • hr-
  • работа-
  • служители-
  • странни

Забавни кандидати за работа...

Странни персонажи по време на интервю за работа - 1
Снимка: shutterstock

Експертите в отдел „Човешки ресурси“ често се сблъскват със странни хора в опита си да намерят най-подходящия кандидат за позицията.

От CareerBuilder са разговаряли с HR специалисти, които споделиха някои от най-необичайните си преживявания по време на интервю за работа.

Кандидат е излязъл от стаята, за да се обади на жена си и да я пита дали предложеното финансово възнаграждение е подходящо, разказват интервюиращите.

Друг кандидат за престижна позиция пък е попитал работодателите къде до работното място се намира най-близкият нощен бар.

Желаещ да получи работата е попитал интервюиращите дали искат да излязат на вечеря след интервюто. Друг пък е заявил, че те ще отидат в рая, ако го наемат на позицията.

Кандидатка била попитана защо именно тя ще е най-подходящият човек за въпросната позиция. Отговорът й бил, че има перфектна коса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА