Last news in Fakti

11 Април, 2017 20:51 1 723 1

Най-добрите европейски авиокомпании

  • авиокомпания-
  • превозвач-
  • класация
Най-добрите европейски авиокомпании - 1
Снимка: М. Богданова ©

ТОП 3 на най-добрите авиокомпании в Европа се оглавява от руският национален превозвач – Аерофлот. Второто и третото място са съответно за Turkish Airlines и KLM. Четвъртата позиция е за германския национален превозвач Lufthansa. ТОП 5 завършва със Swiss. Класацията е изготвена от най-големия сайт за пътувания в света – ТripAdvisor, анкетирал 1 милион пътници.

Авиокомпаниите се оценяват по 8 критерия: чекиране и пътуване, ниво на обслужване, чистота на салона, храна и напитки, развлечения на борда на самолета, комфорт на креслата и цена на билетите.

„Авиационният сектор инвестира милиарди долари в нови самолети и услуги, за да предостави на пътниците възможно най-качественото обслужване. Класацията ни показва авиационния превозвач, предлагащ полети ненадминати по качество и цена”, казва Браян Залгбург, вицепрезидент и генерален мениджър, отговарящ за авиокомпаниите в TripAdvisor.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    0 0 Отговор
    Най-ефективната е ЕърДоган
    Хахаха