960 5

Ще пием разтворимо кафе от Индия

Венцислав Михайлов

Една от най-големите индийски компании в производството на кафе проучва възможностите за инвестиция в България. Това съобщиха от министерството на икономиката.

По покана на заместник-министъра на икономиката Александър Манолев делегация на една от най-големите индийски компании в производството на разтворимо кафе е на посещение в страната ни за проучване на възможностите за инвестиции. Те проведоха работна среща и продължават с конкретни огледи на терени в Югозападна България.

„Можете да разчитате на Министерството на икономиката за пълна административна подкрепа по целия път – от първоначалния интерес до реализирането на конкретна инвестиция“, подчерта Александър Манолев. Той акцентира на някои от предимствата, които страната ни може да предложи – най-ниските данъци в Европа, много ниски оперативни разходи и редица облекчения при инвестиция от над 10 млн. евро. „България е стабилна държава в политически и икономически план, което е важно, за да можете да планирате ефективно и с нужния хоризонт“, допълни Александър Манолев.

Към момента индийската компания има производство в три държави и изнася продукция за повече от 80 страни по целия свят. Плановете им е да стъпят много по-масирано и в Европейския съюз, като България има всички предпоставки да се превърне в разпределителен център и производствена база за всички страни членки и редица държави от региона, стана ясно по време на срещата.

България


Още по темата

 • Брутални наводнения в Индия

  Брутални наводнения в Индия

  213 души са загинали в наводнения в западната част на Индия, съобщи „Гардиън“. Най-тежко е положението в щата Гуджарат. Спасителни ...
  31.07.2017
  671
  2

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Анонимен
  Отговор
  1 14:31  21.07.17
  Не, няма да пием разтворимо кафе от Индия.

  Коментиран от #4

 • onq s konq
  Отговор
  2 14:31  21.07.17
  Не е важно дали кафето е от Индия,А ВОДАТА ТРЯБВА ДА Е ОТ ТАМ ЗАЩОТО Е МАГИЧЕСКА!
 • АААААА
  Отговор
  3 15:40  21.07.17
  ВЪЗМОЖНО НАЙ-ГЛУПАВОТО ЗАГЛАВИЕ......
 • Дон Тони
  Отговор
  4 16:52  22.07.17

  До коментар #1 от "Анонимен":

  Що да не пиеме ? Сегашните разтворими - Нес кафе и Якобс ако са Гмо-та пък индийското не е и е готино ............. така на дъщерите ни няма да им пораснат ху.ове нито пък на синовете ни ц.ци :-))
 • пияч
  Отговор
  5 21:09  22.07.17
  всички разтворими кафета са менте освен малковите!

Напиши коментар:


Публикувай