Last news in Fakti

5 Октомври, 2019 21:42 7 599 10

Хипермаркет предупреди за опасен душ гел

При рутинна проверка са открити увеличен брой бактерии в два продукта

Хипермаркет предупреди за опасен душ гел - 1
Снимка: БГНЕС

Веригата магазини "Кауфланд" предупреди клиентите си за опасен душ гел, който не бива да ползват, ако вече са го закупили. Ето и цялото съобщение:

"Производителят Weulbier-Kosmetik GmbH изтегля като предпазна мярка следните продукти: Bevola Душ гел Манго & Праскова 500 мл Баркод 4337185216046, с партиден номер: 91400019 и Bevola Душ гел Дива роза 500 мл Баркод 4337185216060, с партиден номер: 91410019 За повече информация клиентите ни могат да се свържат с националния ни безплатен клиентски телефон 0800 12 220", гласи информацията от веригата. Производителят Weulbier-Kosmetik GmbH информира за изтеглянето на продуктите Bevola Shampoo and Shower Gel Men 3 in 1. Както информира компанията, по време на рутинна проверка са открити увеличен брой бактерии от вида Pluralibacter gergoviae. Засегнатите продукти бяха продадени на Kaufland, съобщава на свой ред Produktwarnung.eu. И допълва: "Тъй като не може да се изключи риск за здравето, клиентите трябва абсолютно да спазват оттеглянето и да преустановят употребата на засегнатите продукти със споменатите партиди".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    10 30 Отговор
    Ей сега тук тъпите русофилистици ще поискат да им върнат парите гадните соросоиди от Кауфланд.

    Коментиран от #2, #3, #7

  • 2 невероятно

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    муахахахяхяхя
  • 3 1488

    12 11 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Ако това се случи в Русия дори няма да се отрази.А тук сега и преди ще се даде на като помощ на социално слаби хора и на домове за инвалиди, както и на интернати, затвори. Дори с такива стоки се хранеше армията мога да ти го гарантирам това.
  • 4 Санкция

    21 6 Отговор
    Браво на ръководството на веригата за правилната реакция.
  • 5 ДЕМОНкрация!

    19 3 Отговор
    Само в ДЕМОНкрацията се пускат на пазара продукти на които проверките им се правят чак когато са почти изпродадени. В една нормална политическа система първо се правят масови проверки на даден продукт и чак тогава се пускат на пазара
  • 6 Старото ремарке,, игор,,.!

    6 0 Отговор
    Ами сега, аз се измодерих и започнах да използвам и душ гел, точно от този...!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 забележка

    12 2 Отговор
    Не е изненада, щото Кауфланд и ЛИДЛ оползотворяват отпадъците на запада и от боклуците правят кинти... Пренабиването на дати вреди на Вас и Вашето здраве - вече знаете защо!
  • 9 Готин ама не съвсем

    4 0 Отговор
    А ми като сте глупави, пазарувайте от там! Не разбрахте ли, че тези вериги са тук за да продават нискокачествената, залежала и бракувана стока на запада, на нас аборигените! Нали трябва да си изчистват боклуците някъде? Е за това ни приеха в ЕвроГейския съюз! Има достатъчно нормални магазини, които са на български търговци и продават качествени продукти, както и внесени от тях продукти от Западна Европа предназначени за запада с доста по-различно качество!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.