Last news in Fakti

6 Август, 2021 12:37 2 004 0

Конференцията за дигитални разплащания DIGI PAY ще се проведе в програмата на изложение COPIS

  • copi’s-
  • иец-
  • изложение

4-ото издание на едноименното събитие събира на 1 октомври в Интер Експо Център водещи лица от сферата на банковите преводи и незабавните плащания

Конференцията за дигитални разплащания DIGI PAY ще се проведе в програмата на изложение COPIS - 1

Все по-динамична и всеобхватна обещава да e съпътстващата програма на изложението за рекламни и печатни услуги COPIS. Само преди седмица организаторите оповестиха, че от 29 септември до 1 октомври форумът приема поредица от събития на ФЕСПА България, eCommCongress, семинари за дизайн и опаковки, и други професионални събития. Сега от Интер Експо Център информират, че на 1 октомври COPIS ще е домакин и на DIGI PAY. Едноименното събитие се утвърди през последните години като водещо в сектора на дигиталните разплащания, събирайки водещи лица от сферата.

„Свидетели сме на изключителен ръст на електронната търговия през последната година; включително отразяващо се пряко в индустрията на рекламата и печата. Това превръща темата за дигиталните разплащания в ключова за сектора“, коментират организаторите на COPIS.

Акцентите

В полезрението на четвъртото издание на DIGI PAY попадат незабавните плащания, отвореното банкиране, мобилните разплащания, децентрализираните финансови услуги и техниките за предотвратяване на измами. Темите са от изключително значение за бизнеса, имайки предвид, че според последния доклад за плащанията през следващите 2-3 години дигиталните плащания ще бъдат най-предпочитани в световен мащаб. В събитието ще се включат представители на водещи български и чуждестранни банкови, финансови и държавни институции, както и лектори от IT-сектора, фитнтех компании и ГДБОП.

Освен с тенденциите и бъдещите възможности, лекторите ще запознаят присъстващите с различни способи за предотвратяване на измами. Шоу за предотвратяване на измами ще предложи Марин Надолни.

DIGI PAY ще постави фокус освен върху обучението на професионалистите и обменът на опит между най-добрите компании в банковия и финтех сектор и необходимостта от информиране на бизнеса при вземане на най-доброто решение за ползване на дигитални плащания и работа с дигитален портфейл. DIGI PAY, събитието на което Интер Експо Център е партньор-локация, се организира от ACFE Bulgaria и ИНФО-ЛВ, в партньорство с Българска финтех асоциация, Българска асоциация на софтуерните компании, Българска e-commerce асоциация, Българска асоциация на сертифицираните етични хакери.

В рамките на COPIS ще се проведат още: 7-мо издание на eCommCongress, кръг от събития на Феспа България и семинар за дизайн на опаковки.

Разгарът на кампанията

Новината за разрастващата се съпътстваща програма на COPIS идва в същинския разгар на кампанията. „Сред основните ни цели е да награждаме формата“, коментират организаторите от Интер Експо Център. Допълнителна мотивация за това развитие носи и засиленият интерес към участие на компаниите, след като обстановката през изминалата година не позволи на COPIS да събере сектора на печата, рекламата и текстила. Богатата и професионална съпътстваща програма е още един елемент, благодарение на който изложителите и посетителите ще извлекат максимална полза от участието си. Всичко за изложение COPIS, което ще се проведе от 29 септември до 1 октомври, ще откриете на www.copi-s.com.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА