Last news in Fakti

29 Декември, 2021 09:07 4 165 1

Apple с драстична мярка към клиентите

  • apple-
  • магазини-
  • ограничения-
  • посещения

Ограничава посещенията на магазините си в Ню Йорк заради пандемията

Apple с драстична мярка към клиентите - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Американската компания Apple ограничи посещенията в магазините си в Ню Йорк заради разпространението на омикронния щам на коронавируса, съобщи телевизия CNBC позовавайки се на компанията.

Apple временно забрани личните посещения в магазините, като купувачите могат да вземат онлайн покупките си от улицата. Общо ограниченията засегнаха 11 магазина на Apple в Ню Йорк. „Наблюдаваме ситуацията непрекъснато и коригираме ограниченията, така че да допринесат за благосъстоянието на нашите клиенти и служители“ се казва в изявление на компанията. По-рано този месец тя временно спря работа на няколко от магазините си в различни американски щати.

В средата на декември щамът Омикрон се превърна в доминиращ. Той представлява 73,2% от инфекциите за последната седмица. Делът на доминиращия досега делта вариант на коронавируса спадна до 26,6%. По данни на университета Джонс Хопкинс, броят на заразените в САЩ вече е достигнал 52,9 милиона, 819 400 души са починали. През последните четири седмици са били заразени над 4,3 милиона души, починали са над 38 500. Страната продължава да е на първо място в света по тези два показателя.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qwerty

    0 0 Отговор
    от заглавието на статията си помислих, че свалят цените на 13ката на 100-на. $$$ доларес, а то какво било. ще си карам със стсрия 13 про макс 512 Gb