Last news in Fakti

2 Октомври, 2013 12:12 1 241 2

Симеон Дянков стана ректор в Русия

  • руска икономическа школа

Руската икономическа школа е частно висше учебно заведение

Симеон Дянков стана ректор в Русия - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бившият вицепремиер и финансов министър Симеон Дянков е назначен за ректор на Руската икономическа школа, съобщи пресслужбата на висшето учебно заведение.

Това е станало на проведено събрание на 1 октомври.

Изборът на кандидатурата на Дянков е станал благодарение на факта, че българинът е икономист от световна класа, с превъзходни научни резултати и огромен практически опит.

Руската икономическа школа е частно висше учебно заведение в Москва. Преподаватели там са известни имена с докторски степени от престижни в цял свят университети.

То предлага бакалавърски и магистърски програми по икономика и финанси. Създадено е през 1992 г. по инициатива на академик Макаров, професор от Йерусалимския университет "Гур Офер" и други руски и чуждестранни учени-икономисти. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 борислав димов

    1 0 Отговор
    Ако това,което направи в Б-я е от световна класа ,с превъзходни научни резултати и огромен практически опит щеше да е ректор на Масачузетския университет ,а не на нечута школа.Изглежда за пари е готов на всичко:да съсипе с другари държава или да пълни главите на младите с глупости.
  • 2 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Айдееее отиде икономиката на Русия на кино ....