Last news in Fakti

17 Август, 2023 18:11 1 573 4

„Белла България“ със сертификат за признателност от Посолството на Република Индонезия

  • белла българия-
  • индонезия-
  • сертификат

Отличието е издадено за потвърждаване на ролята на хранителната компания за укрепването на икономическите и търговските отношения между България и Индонезия и бе връчено днес на официална церемония по повод 78-та годишнина от независимостта на 4-тата по големина страна в света по брой на населението (след Индия, Китай и САЩ)

„Белла България“ със сертификат за признателност от Посолството на Република Индонезия - 1

„Белла България“ е носител на сертификата на Посолството на Индонезия в България, с който се удостоверяват партньорските организации с висок принос към развитието на икономическите и търговските отношения между Индонезия и България.

Отличието беше връчено лично от посланика на Индонезия Н.Пр. Иван Богананта като от името на „Белла България“ беше получено от директор „Корпоративни комуникации и сигурност“ в хранителната компания Николай Крушков по време на официалната церемония по повод 78-та годишнина от независимостта на Република Индонезия – 17 август. „Белла България“ е собственик на първата и единствена фабрика, създадена специално за производството на индонезийския деликатес ренданг-паданг – бавно приготвено телешко месо с билки и подправки по автентична рецепта от западната част на о-в Суматра.

Производственият капацитет е 30 тона месечно. Инвестицията е на стойност 3 млн. щ.д. и включва закупуване на нови хранителни технологии, производствени мощности и логистично партньорство за разпространението на продукта в Европа и Близкия Изток.

Проектът се осъществява по инициатива на Н.Пр. посланик Богананта в подкрепа на програмата на президента на Индонезия Джоко Уидодо: Indonesia – Spice Up the World. „Белла България“ е експертът в храните от 1997 г. Компанията е доставчик на най-големите международни и локални търговски вериги в България, Германия, Испания, на Балканите и в Централна Европа. Дистрибутор е на водещи световни хранителни компании в България. Производственият капацитет е 350 тона храна на ден.

Притежава бази за производство и дистрибуция на храни в България, Гърция, Румъния и Унгария. Всички производствени мощности в България се захранват със зелена енергия. Притежава регистрирани патенти, удостоверяващи световни новости в производството на храни. „Белла България“ представя на над 40 пазара богато портфолио от продукти с български вкус – тестени изделия, месни деликатеси и продукти за мазане.

Ролята на стратегически партньор в инициативата Indonesia: Spice Up the World е ключова за успешното захранване с ренданг-паданг на контрагентите като кетъринг фирми, посолства и други държавни представителства на Индонезия в Европа и Близкия Изток. Четвъртата по брой на население в света страна след Китай, Индия и САЩ (273 млн.души) има едни от най-големите диаспори в Европа и съвместно с „Белла България“ достига до тях.

На снимката (отляво надясно): Директор „Корпоративни комуникации и сигурност“ в „Белла България“ Николай Крушков, Н.Пр. посланикът на Индонезия в България Иван Богананта и представителят на офиса по отбрана на Посолството на Индонезия в Анкара (Турция) командир Адхита Хафран по време на официалната церемония по повод 78 години независимост на Индонезия.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Петров

    5 3 Отговор
    Продуктите им се правят предимно с боклу-ци
  • 2 Хитката

    3 2 Отговор
    пак сме в погрешната посока
  • 3 просто

    0 1 Отговор
    не купувайте боклуци бела... пивечето неща в магазина са боклуци
  • 4 Хитрото

    1 0 Отговор
    Белла е най - големият ползвател на палмово масло в България , а Индонезия е най - големият производител на палмово масло.
    Тия задружно изтровиха България и Балканския полуостров.