Last news in Fakti

28 Септември, 2023 08:50 13 240

NEXT BASKET – решението в света на електронната търговия

  • next basket

Компанията предлага комбинирано решение за създаване и управление на онлайн магазини: иновативен софтуер + 125+ електронни и маркетингови услуги

NEXT BASKET – решението в света на електронната търговия - 1

NEXT BASKET предлага два бизнес модела за своите Партньори:

1. Самостоятелен контрол на онлайн магазина с вариант SELF

2. Пълно делегиране на управлението на е-магазина на специалистите от NEXT BASKET при вариант NB 360˚.

И двата метода дават възможност за бърз и лесен старт в света на електронната търговия – подходящ както за наложени брандове, така и за нови бизнеси с ограничен бюджет.

Какви предимства има NEXT BASKET

Готов онлайн магазин за 72 работни часа

Пускането на нов онлайн магазин може да бъде изключително бърз процес. Всеки магазин, разработен с помощта на автоматизираните решения на Платформата, може да бъде готов за експлоатация в рамките на само 72 работни часа.

За целта се изискват единствено готов продуктов каталог със снимки и описания на продуктите и подготвена правна документация за сайта.

В случай че бизнесът ви не разполага с тях, екипът на NEXT BASKET може да създаде уникални продуктови описания.

Безплатна миграция от стар към нов онлайн магазин

Прехвърлянето към NEXT BASKET също е предвидено да става безпроблемно. Осигурена е безплатна миграция от сегашния ви онлайн магазин към онлайн магазин от NEXT BASKET, като се запазва постигнатия рейтинг на сайта в Google и Bing.

125+ услуги за устойчив бизнес растеж

От колцентъри до професионален дизайн, NEXT BASKET предлага богат набор от услуги за оптимизиране на електронните бизнеси.

Предлага се портфолио от 125+ платени и безплатни услуги, сред които:

* Услуги в областта на е-търговията, като колцентър, организиране на кампании и промоции в сайта, подреждане на продуктите на страниците на сайта

* Дигитален маркетинг и реклама в социалните мрежи

* Професионална SEO оптимизация

* Дизайнерски услуги

* Програмиране на допълнителни функционалности в онлайн магазина.

Персонален консултант

При нас не получавате просто технология, а и постоянна поддръжка. Всеки клиент на NEXT BASKET има право на индивидуален консултант, готов да помогне по всеки въпрос, свързан с електронната търговия и дигиталния маркетинг.

Личен консултант отговаря на въпросите на всеки Партньор на NEXT BASKET, Той може да помогне в разрешаването както на софтуерни, така и търговски и маркетингови въпроси.

В допълнение, екипът на Платформата провежда експертни консултации в различни сфери: продуктова и ценова политика, счетоводно планиране, пазарно позициониране и изграждане на бранд и много други.

Така бизнесът поучава не само технологията, но и експертизата за това как да я използва за увеличаване на приходите си.

24/7 техническа поддръжка

NEXT BASKET предлага на Партньорите си максимална надеждност и отзивчивост. Чрез системата Help Point се приемат сигнали за проблеми по всяко време на деня и нощта.

По този начин всяка нередност се отстранява за часове.



Свързани новини