Last news in Fakti

1 Декември, 2023 16:22 4 201

Световната верига Шератон влиза в Банско

  • банско-
  • хотел-
  • шератон

В началото на зимния сезон в града отваря новият четиризвезден хотел Four Points by Sheraton Bansko

Световната верига Шератон влиза в Банско - 1
Снимка: travelnews.bg

В началото на зимния сезон в Банско отваря новият четиризвезден хотел Four Points by Sheraton Bansko /на снимката/, част от групата на Marriott International, предаде travelnews.bg, позовавайки се на информация от комплекса.

Four Points by Sheraton влиза в бившия хотел „Стражите“, който е напълно обновен и отговаря на най-новите съвременни стандарти. Това е втора международна хотелска верига, която влиза в Банско след дългогодишното присъствие на „Кемпински“, която управлява петзвездния хотел „Кемпински Гранд Арена Банско“.

„Four Points by Sheraton Bansko отваря след пълна реновация за целогодишна работа и обещава на гостите си незабравими преживявания в планината през четирите сезона, като съчетава удобна локация в близост до начална станция на лифта и центъра на Банско, с обслужване на световно ниво“, обяви пред TravelNews Джордж Палис, генерален мениджър на комплекса. Хотелът работи вече от днес (1 декември 2023 г.) и посреща първите си гости. Намира се на 500 метра от началната станция на кабинковия лифт.

Хотелът предлага основен ресторант, където се сервира закуска и вечеря на бюфет, има и а-ла-карт Алпийски ресторант с кулинарни изкушения и специалитети от европейската кухня. Разполага с wellness център Serenity, фитнес и уникална зелена градина, достъпна само за гости, която е дом и на семейство костенурки. Към градината има изграден и външен басейн с топла вода.



Свързани новини