Last news in Fakti

12 Септември, 2014 13:57 2 087 20

Сидеров: Трябва да обърнем цялостната ни политика към Русия

  • сидеров-
  • политика-
  • русия

Атака е единствената политическа сила, която води кампания срещу американските бази у нас, заяви в Ямбол Сидеров

Сидеров: Трябва да обърнем цялостната ни политика към Русия - 1
Снимка: Атака

Лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров се обяви за обръщане на цялостната ни политика към Русия. „Атака“ е единствената политическа сила, която води кампания срещу американските бази у нас, заяви в Ямбол Сидеров.

Той беше посрещнат в града с бурни аплодисменти и популярна руска песен от стотици представителите на русофилски организации, членове и симпатизанти на „Атака“.

„Ние от „Атака“ водим много мащабна кампания в цялата страна, с подписка - за изгонване на американските бази от България“, добави Сидеров.

Сидеров заяви, че нашите управници ни вкарват във война с Русия и припомни, че президентът Плевнелиев на срещата на НАТО в Уелс е обещал България да стане команден център на НАТО и оттук да се подготвят военни действия срещу нашата освободителка Русия.

„Единствено „Атака“ води тази ожесточена битка - да махнем американските бази, да прекратим враждата с Русия, да не прилагаме санкции срещу Русия, защото губим страшно много и да водим една приятелска политика. Нещо повече - да насочим икономиката си към Русия, защото ние изпускаме страшно много инвестиции от Русия и Китай“, добави Сидеров.

Той отново се обяви за строежа на АЕЦ „Белене“ и припомни как бившия премиер Борисов е спрял проекта, защото го е страх да не му се скарат от Брюксел.

„С този манталитет той не трябва да става повече премиер, не трябва да има мнозинство и не трябва да управлява“, добави още Сидеров.

Спирането на строежа не е в интерес на народа, заяви още лидерът на националистите. Той подчерта, че в интерес на народа ни е да имаме добри отношения с Русия, защото това е най-мощната страна като енергийни ресурси, човешки потенциал, вяра, култура.

Сидеров припомни как трима американски сенатори са дошли и след това министър-председателят Орешарски е спрял проекта „Южен поток“ и заяви, че това не може да е държавническо поведение. Той подчерта, че това е стратегически проект, който е изгоден за България, защото ще донесе много приходи от транзитни такси.

Той призова българите да покажат на тези избори на управниците, че вкарват България в крив път.

„Ние, българският народ, сега ви показваме, че това не бива така. Как може да стане това показване? С мощна подкрепа за „Атака“, не за друго, а защото ние носим тази кауза, защото ние я заявяваме“, заключи Сидеров.

Днес той е специален гост на ежегодната среща на национално сдружение „Русофили“ на язовир Копринка край Казанлък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    5 0 Отговор
    "Винаги с Германия, никога против Русия."
  • 2 Малин Кръстев

    2 2 Отговор
    Не на американските бази в България, само Атака тя не води колониална политика като останалите партии!
  • 3 националист

    2 1 Отговор
    Атака на тези избори ще е водещ фактор именно, защото единствено е алтернатива на българите, защото единствено е за добри отношения с Русия и против американските бази, а както знаем никой не обича войните!
  • 4 Ituriel

    1 0 Отговор
    Ех, този воленчо, уж е за Русия, а преди 1 година подкрепки про-турското правителство на дпс и бсп... Сигурно ако недай си боже, ако този еничар отново е на власт вместо Русия ще подкрепя Турция... Не знам кой нормален може да му вярва
  • 5 Сульо

    2 0 Отговор
    Уж беше против Турция, после стана с Турция, а сега иска да е с Русия. Догодина сигурно ще иска да е със САЩ.
  • 6 Мони НСА

    2 2 Отговор
    сидеров тотално е истрещял.само глупак би гласувал са тоя
  • 7 Мартин

    2 3 Отговор
    За Атака гласуват само тези българи, които не са зомбирани от медиите и са се събудили от летаргията да се надяваме да ставаме все повече за да си спасим страната от колониалният захват! АТАКА ПОБЕДА!

    Коментиран от #10

  • 8 GRN

    4 2 Отговор
    Eгати клоуна. След ДПС-арски задници - сега руски предници. Сидеразми...
  • 9 Сиси Вълкова

    2 4 Отговор
    Само Волен се опълчи срещу избрания с измама държавен глава, политическото недоразумение Боко и проамериканската им политика, за да защити от несправедливите санкции освободителката ни Русия!

    Коментиран от #11, #16

  • 10 Мони НСА

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Мартин":

    атака няма да влязат в парламента на тези избори защото са продажници
  • 11 Мони НСА

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Сиси Вълкова":

    Борисов премиер
  • 12 kkk

    5 2 Отговор
    Що,бе?Волене,нали си патриот,що да ходим при руснаците да им лижем г.зовете?Сега нали лижем американски г.зове,нали така разправяш?Ако питате мен и Американските и Руските л..на са еднакви на вкус.
  • 13 ибрям

    3 2 Отговор
    Трябва, но щом го казва Сидероф-значи ще прави обратното. Не по думите , а по делата им ще ги познаете. Н е му вярвайте нищо на тоя от ДС.
  • 14 TODOR STOYANOV

    3 0 Отговор
    ВОЛЕН, СВОБОДЕН СИ!НЕ СЕ НАПЪВАЙ КАТО ГЛАДЕН НА СР...НЕ, САМО ВЪЗДУХ ЩЕ ИЗЛИЗА!НАГЛЕЦ, ДРЕБЕН НАГЛЕЦ!И ОНЯ ПАВКАТА ШОПОВ КОМШИЯТА МОЙ ОТ ПОЛИТЕ НА "БУНАРДЖИКА"...ДА СТАВАТЕ ДА СА МАЩАТЕ И ПОВЕЧЕ ДА СМЕ ВИ ВИДЯЛИ В ТИЯ "ПАРЛАМЕНТИ"!!!ПРОФЕСИОНАЛЕН ЛЕНТЯЙ СИ ТИ ВОЛЕНЧО!

    Коментиран от #15

  • 15 TODOR STOYANOV

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "TODOR STOYANOV":

    РЕД. "ДА НЕ СМЕ ВИ ВИДЯЛИ..." НАПРАВО СЕ ПОГНУСИХ ОТ ТОЗИ МАЛЪК "ПРЪЦ"
  • 16 мануел апостолов

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Сиси Вълкова":

  • 17 Али Бабата

    1 0 Отговор
    Поглед назад в историята показва ,че сме понесли и понасяме много повече щети от Запада,отколкото от Русия,доказателства- Берлинският договор, Ньойския договор,ЕС-Демокрацията( под Демокрация разбирайте след 1989г.до сега ,над 2 000 000 българи икономически насилствено напускат България)
  • 18 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор
    егати изказването на националист.цунки ,гунки ,задунаиска губерния!
  • 19 правда

    0 0 Отговор
    мислете малко реално бе хора,Сидеров е на верен път..Преди "демокрацията"всички заводи и фабрики работеха за Русия,Бг направи най-голямата си грешка като обърна гръб на братушките.Те са едни от най-големите консуматори на пазара.От това намаза Турция имат двустранно споразумение и без визов режим в момента Турция изнася над 45% от производството си там.А ние кога ще ги настигнем?Никога с народ,който е вечно недоволен,мързелив завистлив,мъже като п.дита-без казарма,обраснати,оскубани Азис да им завиди.Е това сме ние нищо не можем,но да се оплакваме да чакаме всичко наготово сме първи.Затова сме били 500год.под турско робство-защото сме готованци,а сега плюем на руснаците дето ни спасили задниците.Язък на такива като нас,той господ затова и ни наказва,защото сме неблагодарници.....
  • 20 qqqq

    0 0 Отговор
    Сидеров е изключително прав. Като гледам какво става в Българи, ще се окаже че той е най в час. Една война с Русия не е удачен вариант за българите. А САЩ на там ни тикат. Ако си мисли някой че НАТО и Европа ще ни помогнат, жестоко се лъже, те и без това ни нямат за хора. За това е по добре да изберем по малката злина. Всичката ни Мара втасала, само война ни трябва.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Всички градове