Last news in Fakti

2 Януари, 2016 12:51 26 145 14

Откриха в кола мъртви младежи

  • откриха-
  • мъртви-
  • кола-
  • младежи

Следи от насилие по телата им не са установени

Млад мъж и жена бяха открити в лека кола, паркирана в гараж в Търговище, съобщиха от полицията в града.

Телата на 23-годишния мъж от село Овчарово, община Търговище, и 20-годишната жена от град Търговище, са намерени около 13,40 часа на 1 януари. Колата е била „Volkswagen Golf” с търговищка регистрация.

При извършения оглед следи от насилие по телата им не са установени. Това е потвърдено и от извършената в последствие аутопсия в МБАЛ-Търговище.

Най-вероятно момчето и мочитето са се задушили от отровните газове на автомобила. Намерени са от техен приятел, часове след като празнували заедно.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маурчи IV

    1 1 Отговор
    Като се прай секс у колата гледайте поне да е на открито или у гаражо ама с угасен двигател.
  • 2 Бай Тошо

    1 1 Отговор
    Само кола на газ може да работи в гараж,явно тяхната не е била иначе щяха да са живи
  • 3 диан

    0 1 Отговор
    доверили са се на
    данните за изгорели газове
    на завода производител:))))
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 BOB

    0 1 Отговор
    ...и наградата "Дарвин" отива прииии...."
  • 6 опсмопсус

    2 0 Отговор
    Жалко за тея млади хора!
  • 7 gost

    1 0 Отговор
    да се помолим за душите им...пък и за нашите
  • 8 Азсъмбе

    0 0 Отговор
    Ще знаят вече!
  • 9 PROFESIONALISTA

    1 1 Отговор
    Няма логика да се задушат без да усетят и без да се помъчат да излязат от гаража, или поне от колата. Има само един вариант- да са били мъртво пияни и двамата и да са заспали непробудно. Но тоя все пак е вкарал колата в може би тесен гараж, после го е затворил, и то отвътре, и то плътно- за да се херметизира до степен да ги отровят газовете, това няма как да го направи мъртво пиян човек.... Но нищо не се споменава в аутопсията за алкохол в кръвта им. Мистерията е пълна! Според мен напълно е вероятно да се касае за прикрито убийство. Ако тези двамата са просто упоени с хлороформалин, няма как да се открият следите от него при една стандартна аутопсия. А смъртта на практика пак е настъпила от отравянето, така че съдебният медик ще е на чисто....И тъй като вероятно се касае за роми, никой няма да си мръдне пръста да разследва, както винаги се случва в Търговище, и не само там.... Ще си остане самоубийство по невнимание, така е по-лесно- няма неразкрити престъпления, няма виновни....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 киро

    0 0 Отговор
    Кат няма терен де да се плющът !?
  • 12 superocker

    1 0 Отговор
    младите дето скоро са взели книжка и карат таратайките трябва веднъж завинаги да знят, че никога не се стои с пуснат двигател в затворено помещение! и когато шофират, то трябва съвсем леко да им е отворен прозореца, за да влиза свеж въздух и така се намалява вероятността да заспат докато шофират... винаги си влизат малко газове от мотора в купето! т'ва да ви е ясно! понеже карате стари коли, но и при новите е така! не разчитайте на глупави климатици или на турбините за топъл/студен въздух, защото все пак навлизат газове откъм мотоният отсек! всичко това трябва да ви го казват още на курсовете а и родителите ви! обаче дори да ви го кажат, вие сте си дебели глави и не увирате, което довежда до всичко това... в такава ситуация като при тези поредни младежи, няма никакво значение дали сте трезви, пияни, спящи, защото и да сте трезви и будни, и говорейки си, то няма да разберете как ще се унесете в сън, и повече никога няма да се събудите! запомнете, че никога не бива да сте със запален двигател в гараж и не слушайте никой, че това няма да се случи, ако сте трезви, будни и т.н. - бъдете сигурни, че ще ви сполети точно това, което е станало с тези младежи!!! 100% ви го гарантирам! бъдете предпазливи и шофирайте внимателно и умно!
  • 13 соичиро

    0 1 Отговор
    Може и туй да стане, ама за мен и за нашето поколение с дърти коли, такива случки няаши. Тряа джирко да заспи, онаа подир него и тоо голф да бръмчи с не знам к'ви емисии и така до края на света...Да не забравяме, че от скоро имаше публикации от САЩ за лъжа на изходящите газове на цялата група фолксваген, дето флаа порше, ауди и даже неподозиращите м....вци - ламбо....Та тъй, майка, ша ги у органити, не да вземат заплати за спане в астра и маса от соца, па и к'вото там има(диванче), да кажат от к'во е.
  • 14 да

    0 0 Отговор
    До superocker - Прозорец не отварям. На тебе като ти се спи, лягай да спиш, не карай че току виж си утрепал невинни хора някъде. Газове при мен в купето не влизат, щото карам mercedes, нищо че е от 95-та. Ти ако караш кошница дето отвсякъде има дупки, ще ти влиза не ами и на очите ще ти люти. Един съвет от мен - сменяй колата с по читава и направо я давай тази която имаш в НАДИН.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове