Last news in Fakti

18 Март, 2016 10:06 17 199 17

22-годишен с опасност за живота след катастрофа с мотор

  • опасност за живота-
  • катастрофа-
  • мотор
22-годишен с опасност за живота след катастрофа с мотор - 1
Снимка: МВР

22-годишен младеж катастрофира с мотор на около километър преди разградското село Мортагоново. Инцидентът станал около 18.20 часа на 17 март.

На прав участък С.С. изгубил контрол над управлявания от него мотоциклет „Сузуки” и паднал извън пътното платно по посока на движението си. При извършената проверка е установено, че младият мъж не притежава съответната категория за управление на мотор.

Настанен е в ОАИЛ с фрактура на лява ръка, спукани прешлени на гръбначния стълб, фрактура на три ребра и травма на белия дроб с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

22-годишен с опасност за живота след катастрофа с мотор
Снимка: МВР


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Телевизора на Елвис

    3 0 Отговор
    Добре че на някой друг не е развалил живота тоя ...не чак толкова и малък вече олигофрен. После ми ходят с някакви лилави лепенки "Пазете мотористите" и не знам си какво. Ми ние ги пазим де, ама те като не искат какво правиме?

    Коментиран от #4

  • 3 киро

    3 0 Отговор
    Като се оправи пак да навива масура до край ! ТЪПАК !
  • 4 Тинки Уинки

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Телевизора на Елвис":

    Затова са лепенките, "Пазете моториста" защото те сами не могат да се опазят, и търсят помощ. Ама колкото и да ги пазим, когато са сами на пътя, няма кой да ги пази и се избиват сами! Един вид, като камикадзе! Но дано се оправи хлапака и да не се качва повече на мотор, но това едва ли ще стане. Повечето след катастрофа, и след като се възтанови, се надъхва повече и пак се качва на мотор, и това докато не се убие!
  • 5 BloodAndHonour

    1 3 Отговор
    щом е около разградските села бъдете сигурни че е някой фес трябва на всички да им дадем по 1 мотор и ще си решим проблема с тях
  • 6 тошибиян

    0 2 Отговор
    и сега на тази база ще се надигне поредния вой за увели4аване на глобите и наред със зимните гуми на 25 градуса топлина,зелените желетки и фаровете ще се предложи да сложим и високоговорители 4е да се 4ува от километри 4е иде кола и който кара с пове4е от 25км разстрел щото държавата немала пари за да лекува пострадалите от катастрофи
  • 7 стелт

    0 0 Отговор
    Дойде пролетта и с това пчелички, женички с къси полички и мотористи ......
  • 8 НЯМА Я МИЛИЦИЯТААА

    2 1 Отговор
    А ТИЯ ДАЖЕ КАРАТ БЕЗ НОМЕРА И В ГРАДА !!!!!ДА СЕ ТРЕПЯТ САМИ БЕЗ ДА Страдат други хора .
  • 9 бай Иван

    1 1 Отговор
    Сигурен съм ,че има доста хора които се надяват да има повече такива безразсъдни мотопедисти!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 zx10r

    0 1 Отговор
    Моторите са страст ,която не затихва .Влезе ли ти веднъж бензин в кръвта няма отказване .Проблема за момчетата с пистови мотори е ,че няма писти кадето да карат и го правят на улицата .На мотогп имаше катастрофа с 300 километра и на състезателя му нямаше нищо освен навехната ключица .Така ,че проблема не е в пистовите мотори ,а в това че не са направени да се карат на улицата .При ендурото и мотокроса защо няма тежки инциденти ,защото има къде да се карат !
  • 13 Футболиста

    1 0 Отговор
    Винаги е така. Като почнат състезнията по мотоциклетизъм и треварчетата се надъхват и вдигат 200 от раз. Особено сега преди първия старт за сезона,накои се взеха за Довициозо и Маркез!!!!!!!!!!!
  • 14 ivan

    0 0 Отговор
    на всеки се случва,а до колкото крайно критичните коментари нека да ги дават хора които знаят за какво иде реч или поне са се качвали на такъв мотор смятам че коментари от професори които само са гледали и слушали са излишни!?
  • 15 бай Иван

    0 1 Отговор
    Общо взето с две думи на кривата ракета космоса и пречи! Като не може да кара да не излиза на улицата.Като няма писти не си ги купувайте тези мотори , честно казано не ни интересува просто спрете да се самоизтребвате а и да създавате проблеми на другите участници в движението.До гуша ни е дошло на всички от ниско прелитащи самоубийци около нас.Изпреварват от ляво от дясно между колите се врат абе с две думи полицията трябва да се отнесе с доста сериозно внимание към тези Валентино Росита!
  • 16 S 1000 RR

    0 0 Отговор
    И какво сега ??? Всички започвате да плюете мотористите какви сме камикадзета и т.н. Има хора и хора. Има идиоти и мотоциклетисти. Има комплексари и мотористи. Има хора за които това е начин на живот и други, за които това е средство да си избие ученическите комплекси. Мотора на снимката е "SRAD" Сузуки с не повече от 120-130 коня, ами ако му дадем 200 к.с БМВ какво правим ? Не е работата в мотористите , а в комплексарките типове като това момче (дано се оправи и бъди здрав), аз лични карам мотори от 13 години вече и за момент не съм си мислил да слагам живота на другите в опасност. А Мотора както знаем е много по - фън от колата ;) Защо не коментираме малко с мерцедесите и бмв-тата които катастрофират ежедневно и убиват всякакви хора ? За тях няма нищо нали, защото не са карали мотор ... тъпа държава и тъпо българско мислене.
  • 17 schizofrenika

    1 0 Отговор
    Жалко.Дано оцелее и дано се оправи пича.Преди да плюете и да с....е не забравяйте ,че и на вас може да ви се случи всякаква гадост без значение дали си пиете питието или сте с кола ,джет ,автобус или чакате на спирката.Сега сещате ли се какво следва ?Ще го забият в реанимацита и никой няма да да го погледне докато близките не се изръсят колкото им кажат.Помислете и за това ш.......!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове