Last news in Fakti

28 Юли, 2016 12:25 15 891 45

21-годишен младеж загина в катастрофа (Снимка)

  • 21-годишен-
  • младеж-
  • загина-
  • катастрофа

В колата е пътувало и младо момиче, което за щастие се отървало невредимо

21-годишен младеж загина в катастрофа (Снимка) - 1
Снимка: Радио Стара Загора

Младеж на 21 години загина на място след катастрофа на оживен булевард в Стара Загора, съобщиха от полицията в града.

Инцидентът е станал таи сутрин в 7,45 часа на бул. "Никола Петков" на 20 метра от спирка на градския транспорт.

Младежът, който е шофирал лек автомобил BMW, се е забил в предпазните заграждения на пътя. Причината за катастрофата е превишената скорост. 

В колата е пътувало и младо момиче, което за щастие се отървало невредимо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хепи

    0 0 Отговор
    Много се радвам за него. Дано всичките джигити се изтрепят сами.
  • 2 Manuil

    0 0 Отговор
    Минавам през това място може би всеки ден... И честно да ви кажа, много от мантинелата и предпазните заграждения са огънати. Въпреки че ограничението там е 50 км/ч, лично съм се движел с 65 и винаги са ме изпреварвали или може би другите да са карали с около 80км/ч. Сами си представете това побъркано момче с BMW(май е Е36), сигурно по-старо от него, с каква скорост се е движел в отсечката, която е НАСЕЛЕНО МЯСТО...

    Коментиран от #19

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 пепи

    0 0 Отговор
    Защо дават на такива психопати BMW -та ,добре че не е убил някой невинен пешеходец.Ако кара в града с 40 км/ч и да се удари нищо няма да му има ,и щеше да е жив.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 GSI 16V

    0 0 Отговор
    Да почива в Мир момчето!
    За дървените философи и комплексари които се радват на чуждото нещастие - споко и при вас ще дойде.

    Коментиран от #9, #10

  • 8 Косматия

    0 0 Отговор
    То тъй става накрая.
    Кат се кара кат идиьот!
  • 9 Косматия

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "GSI 16V":

    Абе никой не се радва на туй че тоя е пукнал!
    Радват се ората че не е отнесъл некой още у гробищата!
    Щот ако му беше на пътя моеше и ти да си со краката напред!!!

    Тъй шъй то!!! Кат нема правосъдие кат ората!!!!

  • 10 МИЛЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "GSI 16V":

    Като гледам с какво име си влязъл се вижда ,че и ти си джигит май при теб ще дойде скоро същата участ.Така че карай бавно и спазвай ограниченията.Това момче не е спазило и край.

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Жалко че си селяндур

    0 0 Отговор
    Как можеш така да говориш.И аз мразя наглеци и нахалници(особено със стари BMW 3), но още повече мразя такива като теб. Как можеш да желаеш смъртта на някой без дори да го познаваш.Дори и да го познаваш не ти прави чест.Гадно племе сме.Много гадно.Преди време бих ти пожелал същото.Сега ще ти кажа жив и здрав и ако пак помислиш такова нещо за някой, ти го пожелавам на теб да се случи или още по-добре на някой много близък за теб човек!!!!
  • 14 onq s konq

    0 0 Отговор
    Как с БМВ е испуснал пътя?Аз карам БМВ и знам че това е най-сигорня афтомобил на пътя!!!Някои явно го е засякъл!

    Коментиран от #15, #20

  • 15 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    да , друг с BMW
  • 16 от Източният Фронт

    0 0 Отговор
    на такива, ограничител на скоростта до 90 извънградско и 60 градско, докато навърти поне 2 години стаж ! ако снимката е действителна, надали скоростта му е била 55.5 км/час на булеварда ! да, щяха да му се смеят, ако караше бавно (другите), но поне щеше да бъде ЖИВ !!!
  • 17 некойси

    0 0 Отговор
    Няма такова нещо като загинал водач на BMW, всички са безсмъртни!
  • 18 гамена

    0 0 Отговор
    Смъртта дебне отвсякъде мои гаменчета и ако карате бързо ще ви носят бавно.
  • 19 656

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Manuil":

    Е46 беше преди удара

    Коментиран от #25

  • 20 ОНЯ С ГЮМА

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    ТВОЕТО НЯМА ЛИ ДА СЕ УВОЛНЯВА БРЕ ЛОПУШ СТАНА НА 21 години
  • 21 Иваил

    0 0 Отговор
    Уважавайте смъртта! Не бързайте със сплетните, не е достойно!
    Говоря за хора като Жалко, Гамена....(защо ли пиша имената им с главна буква!?)
    Тези деца можеше да са ваши близки!
  • 22 Иво

    0 0 Отговор
    КАТ са супер зле. По импотентна институция едва ли съществува. Дори и те самите не се взимат на сериозно. При такъв огромен брой нарушения, такава малка събираемост. Това ако беше в нормална държава, фуражките щяха с ферарита да патрулират досега, само от глоби. Тех ги мързи, нас ни боли фара, и това е резултата.
  • 23 АЛФА

    0 0 Отговор
    Смятай какви трошки са бмв-тата ,от удар в тия огради и се е утрепал
  • 24 onq s konq

    0 0 Отговор
    Хаха!Русофилската пародия пак пише с моя ник простащини за да ме изкара задочно тъповат,а после сам си заклеймява словоблудството!Бе ти кон нямаш,камо ли БМВ като мойте бе михлюзин:)

    Коментиран от #26

  • 25 гостенче

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "656":

    Това никога не е било Е46 като го гледам. А, и да е било резултата щеше да е същия. БМВ и повече няма какво да се каже за този боклук...... Катастрофи стават със всички автомобили, НО САМО В БМВ-тата УМИРАТ на 70-80% от случайте !!!!

    Коментиран от #31

  • 26 като гост

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "onq s konq":

    Разбрахме, че си фен на БМВ. няма лошо. Баварките са хубави автомобили, само дето цената им новички не ни е по джоба. Но забележи, колко много катастрофи стават с тях....? което не прави моделите лоши, а говори, че с такива пъргави и напомпани колички, не трябва всеки да се бъзика...! а тинейджъра явно се е бъзикал със скоростта. аз съм карал 316i междинка, смея да кажа, че не даваше да и настъпижш газта - нервна, ама нервна... силно форсирании двигатели вадят баварците. моделите им не са за всеки, това са коли за спокойни натури, не за нафукани бързащи момчета. а и мощността им вече е над 100 коня по презумция а това не са малко коне, за 1300 кг маса. може да не е Феррари, но за напрегнатата градска среда и бързаш фукльо са много. Особенно в тия горищини както се изнервя човек... не е добре фукльовци да карат Баварки! А сега нека КАТ заснеме карантиите и колата и да прожектират такива сцени на новите курсисти под мотото - ако яко бърже карраш, може да си се прекараш! това ще поохлади темпото на дузина... фукльовци.
  • 27 Селянина с Колелото

    0 0 Отговор
    То са плюнки чак потече по екрана. БМВ- не е кола за всеки най-лесно е да се пребиеш, с повече газ задницата излита. Това са автомобили за които поддръжката и особено гумите никога не са за пренебрегване. Човека е изгубил контрол това е пагубно сега за цялото му семейство. Целта на темата е не да се оплюе една или 2 марки коли а да си съберете мозъка от топките в главата и да знаете че всяко рязко натискане на педала може да ви причини точно това. БМВ не е проблемна марка...проблема е като се качиш от лада 7-ца на БМВ 7-ца.....ей това е проблема на 99% от собствениците на БМВ, и останалите почнали да плюят един автомобилен шедьовър. Лошото е че момчето е толкова младо......съболезнования на родителите.
  • 28 гостенин

    0 0 Отговор
    Само да светна децата, по-долу, че това е Е36 Купе, а не Е46! Това както и да е... Факт е, че не БМВ е лоша марка коли, а поради задното предаване и сравнително пъргавите мотори се шофират от младежи с правопропорционален стаж на самочувствието им!
  • 29 Msux

    1 0 Отговор
    Аз пък мога да ти кажа, че ми е писнало от такива идиоти с БМВ-та дето ме изпреварват в завоя и ме карат да натискам спирачки за да ме задмине. Днеска един с Х3 ни изправи цяла колона на нокти. Аз съм на мнение, че тези които се правят на тарикати с колите си заслужават съдбата. Не може ти да се правиш на "тарикат" и да изпреварваш по 4 коли в завоя,да не признаваш никакви норми и закони. Като прочета, че са загинали 5-6 човека за деня си представям джигитите с бмвтата, за жалост в тези класации влизат и техните жертви.
  • 30 Алекс

    0 0 Отговор
    хаха на мен пък ми е писанло от такива дето хейтват колата и марката а не келеметата зад волана кво ти е виновна колата тва че някой тапаци не могат да карат и се мислят за Кен Блок е друг въпрос аре малко да се мисли :D :D :D
  • 31 Роман Ценов

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "гостенче":

    Така е.Това е самата истина.А и колата е обикновенно Bmw 3 серия.С малък тунинг и наточени лети джанти да залъгва хората ,че е спортен автомобил а той е пълна котара.

    Коментиран от #39, #41

  • 32 бай иван

    1 0 Отговор
    Браво, и другите джигити да го последват!
  • 33 гого

    0 0 Отговор
    родителите са виновни купуват скъпи коли на келешите без стаж и после някой друг виновен
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Порсто гост

    0 0 Отговор
    Мале, мале, мале. Чета ви коментарите и се мая. Чак не ми се вярва колко много простотия има по тази земя. Акъл дано да ви дойде някога. До всички, които обвиняват БМВ-тата: очевидно е, че масово причината за катастрофите с БМВ-та е заради младите момченца, които нямат опит в шофирането, а се хвърлят на кола, която е много над възможностите им и умственият им капацитет е равен на този на повечето от вас коментиращите, т.е близък до 0... Спрете да обиждате всеки водач на марката БМВ заради тези глупави, заблудени деца. Жалко само, че поради тази си глупост си заминават толкова млади.
  • 36 Bayerische Motoren Werke

    0 0 Отговор
    Сандокан, мале с двете Баварки
  • 37 mr A

    1 0 Отговор
    Светла му памет на младежа загинал е млад,но като гледам каква кола кара става ясно какъв шофьор е бил,при липса на воини в нашето поколение,катастрофите остават единствения начин природата да се "чисти" от олигофрени!Жалко ,че някой път покрай уличните "състезатели" страдат и нормалните автомобилисти !
  • 38 гого

    0 0 Отговор
    затова предлагам книжка след 25г.да премине пуберитета,келешките изяви!
  • 39 мммдаааа

    0 1 Отговор

    До коментар #31 от "Роман Ценов":

    ти като 68 годишен пенсионер можеш да ръсиш само заучени фрази, сякаш си на среща на БКП на бузлуджа! Какво разбираш от коли, че да знаеш с кой модел ще се утрепеш и с кой не Пълна котара е твоята скапана 124-ка зради която има опашки по 5км зад теб! Пий си хапчетата за дементия и си храни котките, но ни спести тъпите си коментари, защото ако твой близък се утрепе с МБ, тогава какви глупости ще бълваш? А?
  • 40 За всички с пълнолетни БМВта

    1 0 Отговор
    За справка: Fiat Seicento, да, същата кучешка колиба, има повече точки на челен удар от любимото на безмозъчни младежи Е36.

    https://www.youtube.com/watch?v=obdtYlqV7VU
  • 41 ддд

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Роман Ценов":

    лети джанти
    само от страната на дискотеката
  • 42 Евалата

    0 0 Отговор
    Как няма да е BMW...
  • 43 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    УЖАС ДА УМРЕШ САМО НА 21 ГОДИНИ
  • 44 Prosti selqni

    0 0 Отговор
    Az nemoga da povqrvam kolko zlobni komentari sreshtam ... Vie komentirate poveche bmw to ot kolkoto sluchiloto se koeto si e tragediq .....
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове