2 196 3

Цветанов обеща нов водопровод

Цветанов обеща нов водопровод
Снимки: Фейсбук профил на Цветан Цветанов

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с жителите на котелското село Градец и разговаря с кмета на населеното място Ганка Миронска.

Заедно с него в Градец бяха министърът на земеделието и храните Десислава Танева, министърът на туризма Николина Ангелкова и кметът на община Котел Коста Каранашев.

По време на срещата Цветан Цветанов се запозна с проблемите на населеното място. Хората посочиха, че проблемът с водоснабдяването е един от основните за Градец, защото водата не се качва до горните части на селото. Цветанов пое ангажимент да се търси начин чрез държавно финансиране да бъде сменен водопроводът в селото.

По думите му, вероятно това би могло да се случи през следващата година.

Цветанов обеща нов водопровод

„Храмът в село Градец, заедно с още осем църкви в цялата община, ще бъде възстановен. Ще бъдат отпуснати средства по Програмата за развитие на селските райони“, посочи Цветанов.

По-късно, при посещение в село Тича, Цветан Цветанов заяви, че и там проблемът с водата ще бъде решен в рамките на този мандат.

Сливен / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ГОЙКО
  Отговор
  1 22:39  20.08.16
  КАТО ГЛЕДАМ САМО БЛЕДОЛИКИ БРАТОЦИ . ПРАВ Е ИДВАТ ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА СЕ ОБИКАЛЯТ ВСИЧКИ БОРДЕИ И НАЙ ВЕЧЕ ОБЕЩАНИЯ МУ Е МАЙКАТА.ЩО НЕ ДОЙДЕ НА МЕН ДА ОБЕЩАВА. ПЪЛНИ БОКЛУЦИ ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ И НИЩО ДРУГО .НО ВЪЗМЕЗДИЕ ЩЕ ЕМА И ТО МНОГО СКОРО.
 • Ник
  Отговор
  2 22:49  20.08.16
  Странно е в качеството на какъв обещава? - Може би като бъдещ министър председател? Той така бленува за този пост! Всяка вечер сънува как всички му се кланят и ласкаят. И докато предвкусва бляновете, се моли дано Бойко реши да стане Президент. - Да му даде и на него малко време да се порадва - да има своя миг...
 • 1234
  Отговор
  3 00:35  21.08.16
  Може да се случи,ама може и да не се случи.Ако се случи кой тогава ще гласува на другите избори? Тия ще имат водопровод и ще го забравят.

Напиши коментар:


Публикувай