1 944 0

9 септември: България в снимки

На провелия се снощи конкурс за красота в Хасково 18-годишната Мирослава Николова /в средата/ спечели титлата „Мис Хасково 2016“. Нейни подгласнички са Илияна Николаева и Мими Топалова:


Също в Хасково Ансамбъл "Българе" изнесе снощи пред хилядите зрители на спортно развлекателен комплекс "Спартак" своя нов проект "Осмото чудо",представящ българска сватба. Бе представено и атрактивно огнено шоу:


По повод 9-ти септември - Ден на свободата и празник на победата над фашизма в България председателят на НС на БСП Корнелия Нинова ( ляво), кандидатът за президент Румен Радев (дясно) и членове и симпатизанти на БСП и БАС поднесоха цветя и венци на Паметника на Незнайния войн:


Членове на сдружение "Европамет" организираха протест срещу 9-ти септември на паметника на Съветската армия под мотото "Национален траур 1944". Те обиколиха паметника с черна лента и наредиха портрети на лидери от времето на комунизма и техни жертви:


Половината от бежанския лагер в Харманли ще бъде обособен в център от затворен тип в срок от един месец. Мигранти с противообществени прояви ще се настаняват в затворената част и няма да могат да я напускат без разрешение. Това решиха Държавната агенция за бежанците и МВР, както и местната власт, които проведоха спешна среща днес. В нея участва главният секретар на МВР Георги Костов /дясно/ и председателят на ДАП /Държавна агенция за бежанците/ Петя Първанова/ляво/:


Издаването на електронни рецепти на пациентите ще започне през март идната година. Това каза днес в Русе заместник-министърът на здравеопазването д-р Ваньо Шарков, който проследи как работи системата за пръстовия автентификатор в Университетската многопрофилна болница за активно лечение:Напиши коментар:


Публикувай