806 4

Каналите за бежанци у нас са малко

В България има канали за преминаване на бежанци, но са малко и няма свободно движение на мигранти през страната. Това посочи съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов по повод удавените мигранти в Дунав и каналджийството у нас. По думите му има десетки осъдени и чакащи делата си за незаконен транспорт на бежанци, както и българи в Турция, които вършат тази дейност, но се страхуват да се върнат у нас, защото ще бъдат заловени.

Симеонов сподели, че редовно обхожда турската граница и по думите му граничните полицаи и военните работят изключително много и съвестно. „Ходя в Малко Търново и виждам че си вършат работата. Всяка нощ има три смени по 8 часа. Пътуват с часове наред и работят”, каза той.

По повод дискусиите за българската кандидатура за генерален секретар на ООН Симеонов посочи, че не бива да се изпада в истерия, тъй като постът е символичен и няма значение кой го заема. По думите му истинската власт е концентрирана в ръцете на Съвета за сигурност, а генералният секретар е просто секретар.

Валери Симеонов посочи, че е време България да има президент, който да е патриот. Той беше категоричен, че подкрепя кандидатурата на Красимир Каракачанов (ВМРО) и Явор Нотев („Атака”) като кандидатпрезидентска двойка на коалиция между Патриотичния фронт (коалиция между ВМРО и НФСБ) и партия „Атака”.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • по темата
  Отговор
  1 10:49  13.09.16
  Тоя още ли е жив с опитите си да върне османското робство!
 • Информиран
  Отговор
  2 11:17  13.09.16
  Г-н Симеонов, напоследък сте доста неубедителен, що се отнася до някои изказвания. А що се отнася до мигранти/бежанци/терористи - заповядайте в полята на Северна България (нищо че мнозинството от "управляващите" не знаят, че има И ТАКАВА), за да видите как из полетата щъкат разни тъмни субекти, които не знаят български. Те какви се явяват според Вас и според онова недоразумение, което "ръководи" МВР? А иначе те полицаите да се скъсат от работа, пак няма да надделеят над тълпите, понеже философията и политиката на власт имащите е тотално сбъркана!
 • гост
  Отговор
  3 11:45  13.09.16
  Каналджиите ги хващат и ги пускат с максимум условни присъди. Бежанците ги регистрират и дотам. Как да стане, ако бе фирма да бе фалирала поради неефективност. Като са малко каналите защо не ги покрият и да спрат транзита? Полицаите защо не спрат да помагат ан каналите? Да не би да не знаят кой къде минава и по колко струва преминаването.
 • Гост
  Отговор
  4 14:51  13.09.16
  Малко ама пък ги поддържате качественни какво лаете то досега колко са минали сигурно Вие сега взехте да пищите Тия всичките из Европа поне 50-60% са минали през България

Напиши коментар:


Публикувай