6 127 5

Професионалисти срещу цирка в политиката

Георги Георгиев коментира номинацията за президент на Митьо Пищова

Росен Стойчев

„Моята голяма цел е да си направя една огромна гавра с цялата система. В един 26-годишен цирк и театър аз поканих най-големите професионалисти. Основната идея е да поканя едни професионални шоумени и актьори пред хора, които ни заблуждават, че са такива. След време ние няма да предлагаме просто кебапчета и простотии, а ще говорим и за сериозни замисъл, когато му дойде времето за сериозните дебати.“

Това заяви пред Факти.бг Георги Георгиев – председател на партията Българско национално обединение, която издигна Митьо Пищова и Радо Шишарката като кандидат-президентска двойник на предстоящите избори.

Цялото интервю очаквайте във Факти.бг.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Любител
  Отговор
  1 08:29  30.09.16
  А кой всъщност е тоя мамул ? Я да ги прибират всичките у Карлуково, там да си правят партии и избори ! Не че на вън е нещо по-различно ама...
 • всички
  Отговор
  2 09:23  30.09.16
  си правят гавра,но с-мата предлага едно и също = жорж ганчев петър берон,жельо гоце,чехльо....
 • John Gotti
  Отговор
  3 12:18  30.09.16
  "КОЙ?: -Кое хапче избираш: червеното - включвамете обратно в матрицата(партията), забравяш 26те години преход и продължаваш да си живееш в миналото, или синьото - обещаваме ти светло бъдеще, забравяш за демокрацията и ти показваме тъмната страна на комунизма, та да видиш колко е дълбока зайчата дупка. Нео: -Хм, а бе я м..ната ви на вас и на вашите хапчета - избирам "белото" и ще си живея в настоящето." Матрицата 2016г.
 • нещастна държава
  Отговор
  4 12:54  30.09.16
  Кое е му е смешното?????? ЩЕ ПРИБЕРАТ НЯКОЙ ЛЕВ от НАШИТЕ ПАРИ за театралните си простотии?????????? Държавата на клоуните, ама на платените клоуни и шутове!!!!!!! Избирателната система е пълен боклук, за нищо не става, както всичко останало, не може да си правиш гаври с парите на данъкоплатеца, като искат да осмиват системата си има ТЕАТРИ, ЦИРКОВЕ, там да ходят.
 • Зрител
  Отговор
  5 21:51  30.09.16
  Този не беше ли барман в "София ден и нощ"???

Напиши коментар:


Публикувай