1 512 0

Тежка катастрофа се размина без жертви

Ударили са се три автомобила

Анжелина Димитрова

Тежка катастрофа се размина като по чудо без жертви. В 12.59 часа в дежурната част на ОДМВР- Шумен е получен сигнал за пътен инцидент по пътя Шумен- София край село Белокопитово.

На място /след разклона за Силистра в посока София/ е изпратен авто-патрулен екип. Изяснено било, че водач на Mercedes Sprinter с шуменска регистрация при движение на прав участък намалил скоростта си на движение заради друг автомобил, който предприел изпреварване. При спиране водачът на буса навлязъл в насрещната лента за движение и се ударил в идващия насрещно лек автомобил - Honda с разградска регистрация. Бусът се завъртял и излязъл от пътното платно. Honda-та пък била ударена от товарен автомобил Mercedes с чужда регистрация.

Няма пострадали. Водачите и на трите автомобила са правоспособни, тествани са за алкохол, наличие не е установено. Уведомени са служители на АПИ, които пристигнали на място и обезопасили с интертни материали пътния участък, по който е имало разлято масло след удара. Движението в участъка вече се осъществява нормално.

Шумен / България


Напиши коментар:


Публикувай