1 245 4

В упрaвлението цaри хaос, който вече трудно се скривa

Радев се обяви категорично против интеграцията на бежанци в българските общини

В упрaвлението цaри хaос, който вече трудно се скривa
Калина Петрова

„България е на кръстопът, заради случващото се около страната ни, а и вътре в нея. Видяхме как миналата седмица управляващите заявиха, че са постигнали стабилност. В същото време, само след няколко дни, балонът на илюзиите се спука. В упрaвлението цaри хaос, който вече трудно се скривa. Това заяви кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев в гр. Гоце Делчев, където се срещна с обществеността.

Кандидатът за президент коментира и темата за бежанците, като категорично се обяви против интеграцията на бежанци в българските общини.

Румен Радев в Банско: Разпускането на парламента води държавата към поредната криза

По-рано през деня кандидатът за президент посети и гр. Банско, където се срещна с обществеността. Пред тях той заяви: „Разпускането на парламента води държавата към поредната криза“. По думите му именно президентската институция трябва да е коректив в управлението на страната. „Тя трябва да е независима“, каза също кандидат-президентът пред събралите се в Банско. 

Ген. Румен Радев посети и село Баня, където се срещна с негови симпатизанти и обществеността в селото. Там той получи поредната подкрепа за кандидатурата си за президент. 

По време на неговите срещи присъстваха и председателят на БСП Корнелия Нинова, народният представител от левицата Кристиан Вигенин, членът на ИБ на БСП Деница Златева, областният председател на БСП-Благоевград Николай Бошкилов, кметът на Гоце Делчев Владимир Москов, председателят на БСП-Банско Костадин Дурчов.

 

Благоевград / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • onq s konq
  Отговор
  1 17:54  17.10.16
  Нормално очаквани думи на БСП-ар и Кандидат "за нещо" с до болка познат подтекста "ВСЯКО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ,КОЕТО НЕ ОБСЛУЖВА НАШАТА ПАРТИЯ Е "ХАОС"!

  Коментиран от #2

 • Бай хой
  Отговор
  2 18:45  17.10.16

  До коментар #1 от "onq s konq":

  Ти ли ще интегрираш така наречените бежанци? Пробвай се с коня с беенвето с квот искаш. Без това си най близък до тях-
 • Точно така
  Отговор
  3 21:25  17.10.16
  " В упрaвлението цaри хaос", В семейството ти също! Оправи първо личните неща пък после обществените!

  Коментиран от #4

 • кроко
  Отговор
  4 00:21  18.10.16

  До коментар #3 от "Точно така":

  Това го кажи на боко тиквата и чехълчо плювналиев!

Напиши коментар:


Публикувай