1 095 5

ДПС: Призвани сме да бъдем носители на промяната

С номер 4 на 6 ноември да върнем нормалността в държавата

Стефанаки Йоанис

ДПС обяви подкрепата си за кандидат-президентската двойка Пламен Орешарски – Данаил Папазов на разширено заседание на областния съвет на партията в Кърджали. Така Движението даде старт на своята предизборна кампания. При представянето на кандидат-президенстката двойка, присъства Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.- председателите на ДПС Филиз Хюсменова, Хасан Азис, Ахмед Ахмедов, зам.-председателите на ПГ на ДПС Йордан Цонев и Станислав Анастасов, евродепутатите Неджми Али и Илхан Кючюк, народните представители от областта Мустафа Ахмед, Салиха Емин и Ердинч Хайрула, Айхан Етем, областни и общински председатели на ДПС, кметове и общински съветници.

Пред препълнена зала председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заяви „Месец май е особен месец за ДПС. Тогава ние честваме събития, на които правим митинги, даваме отчет и задаваме посоката за следващата година. През отминалия май ние очертахме профила на нужния президент, който го изисква геополитическото време. Ние заявихме необходимия президент. През юли очертахме какъв би трябвало да е образа на президента. Призовахме всички партии да обявят своите кандидати, за да видим каква част от този профил те покриват. През август призовахме всички да се отнесат към президентската институция много сериозно. През годините тя бе превърната във филиал на политическите централи или място, където се създават дубликати на собствената партия. На властимащите им е необходим президент като настоящия. Използват Изборния кодекс, за да определят кои граждани са първо и кои второ качество, въпреки че твърдят, че са обединители. Държат се над Конституцията. По време на избори, променят изборните правила. Как ще се защитават така националните интереси? Оправдават се с други за провалите си, а именно те стоят зад тях.”

Скъпи приятели, ние сме призвани да сме носители на промяната. Така беше през 1989, през 2001 и през 2013 година. Така ще стане и сега. Надпартийната кандидатура е с №4. В момента в държавата се води една ненормална политика. Фашисти участват в управлението. Призвани сме на 6 ноември да върнем нормалността в държавата. Избираме за президент Пламен Орешарски и правим нещо повече-казваме, че са нужни предсрочни парламентарни избори. Трябва ново мнозинство в парламента, което да излъчи стабилно правителство, ръководено от ценности”, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. С номер 4 избираме за президент г-н Пламен Орешарски. На 6 ноември казваме на България, че са нужни предсрочни парламентарни избори, категорично заяви Карадайъ.

Кандидатът за президент Пламен Орешарски заяви, че се е кандидатирал, защото държавата е на границата на разпад на институционалността. Той допълни „Обръщам се към всички български граждани. Подкрепете ме, за да възстановим държавността и сигурността, да влезем в Шенген, да премахнем страха и да работим за доходността. Да се гордеем, че сме български граждани – тук и по света. Благодаря ви и дълбок поклон за подкрепата.”

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 12:57  23.10.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Ставри Български
  Отговор
  2 12:59  23.10.16
  Огладняхте ли бе, псевдо българи .Много ви боли ,че има патриоти в управлението
 • Картър
  Отговор
  3 15:06  23.10.16
  Какви патриоти бе, човече? Доган знае, че Ердуган ще го убие и затова се прави на патриот. Виж сайта Афера, сайта се финансира лично от Ахмет Доган, там няма да видиш статия в която да няма пост осмиващ българите и това което ти пиша е самата Истина. Толкова по гаджалския "патриотизъм". Бог да им отплати за предателството!
 • кроко
  Отговор
  4 16:21  23.10.16
  Всички турци вън от парламента, работят само в общърб на българските интереси и защита на турските. Земеделие, енергийни проекти, транспорни услуги все се чудят как да цакат. Правителството дето до един са турски подлоги, барабар с мижитурката боко тиквунов, няма смисъл да го коментираме.
 • незнайко
  Отговор
  5 16:53  23.10.16
  Пламен Орешарски е най големият предател на българщината, щом чака ДПС да го подкрепи. В БЪЛГАРИЯ щом си с български паспорт си БЪЛГАРИН. Всеки който слугува на ДПС, а сега и на ДОСТ, не е БЪЛГАРИН.

Напиши коментар:


Публикувай