1 512 9

ДПС: Избирателите ни поискаха промяна

ДПС: Избирателите ни поискаха промяна
Венцислав Михайлов

Приключи една позитивна кампания на ДПС. Ние подкрепихме независимия кандидат за президент Пламен Орешарски. Благодарим на всички български граждани и на нашия партиен актив, защото за едва десетина дни кампания нашия кандидат получи добър резултат, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Ние проведохме над 50-тина среща и получихме отлична оценка за настроението за промяна. За нас българските граждани от първия тур поискаха промяна. Първата шестица има представители на трима независими кандидати. Това е сигнал, че избирателите искат независим държавен глава, който да бъде партньор и коректив на изпълнителната власт.

Тревожно е, че има отстъпление от демократичните и европейски ценности през последните две години, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Той посочи, че не се предвиждат срещи с ГЕРБ, защото избирателите на Движението на Доган са посочили, че очакват да има промяна в страната. Според Мустафа Карадайъ държавният глава трябва да е независим и надпартиен.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 01:05  07.11.16
  Бойко , как може така да се излагаш ...това направо минава всички граници
 • кроко
  Отговор
  2 01:26  07.11.16
  Що всички турчуля приказват засамо за евроатлантически ценности? Кажете си че сте етническа партия, поразцепили са ви, служите на чужди интереси, а междувременно гледате да врътнете някоя далаверка и пет пари не давате за България и политиката. А, и чакате оферта за другата Неделя!

  Коментиран от #3

 • onq s konq
  Отговор
  3 02:09  07.11.16

  До коментар #2 от "кроко":

  Себеси ли искаш да излъжеш?Няма "всички турчеля"-има ДПС плътно ориентирано към Русия и подкрепяща БСП и ДОСТ-ориентирана към Евроатлатически ценности,която според силите си ще подкрепи ГЕРБ.Ако победят първите,ще имаш УПРАВЛЕНИЕ НА ДПС И БСП - точно като при Тройната коалиция.Това ли искаш-в Министерството на земеделието официалния език да е турски и да се наливат пари само в югозападните райони,населени с турско население? При това ОТ ХАЗНАТА,Т.Е. ОТ ДАНЪЦИТЕ НА ХОРАТА,ЗАЩОТО ЕВРОСУБСИДИИТЕ ЩЕ СПРАТ НА МИГА ...както при "онова управление"!
 • колю
  Отговор
  4 05:19  07.11.16
  Каква стана тя ? Циганското ДПС за БСП и турското ДПС / ДОСТ / за Гръб. А в живота цялата работа е кой ще краде дървата и субсидиите от земеделието. Въобще каквото има още за крадене.
 • Хасан
  Отговор
  5 08:34  07.11.16
  Кроко..дай да ти обясня..по времето на бай Тошо Цру организира турското движение и с размирици,военно положение в дебел и други градове се успя да се дискредитира режима..Но впоследствие Кгб внедри Доган в ДПС и затова ДПС разби СДС и подкрепя БСП или руското влияние.. Обикновените турци не се интересуват от политика, активисти им се интересуват само от пари..а ръководния им състав е същия от 25 години
 • Хасан
  Отговор
  6 08:37  07.11.16
  Мустафата е баламурник.. Медуза.. Безмозьчно и такива си ги харесва Доган.. Той мисли за тях
 • Киро
  Отговор
  7 09:24  07.11.16
  Aaa, тоест новопоявилия се "хасанчо", който троли под всички статии, свързани с турци и турция, като бясно защитава ердогрух, бил привърженик на ДОСТ. Колко "изненадващо"...
 • Помака
  Отговор
  8 10:34  07.11.16
  Тоя първо да се научи да говори добре Български,тогава да се изказва.Аман от Пешки!
 • Дост Ефенди
  Отговор
  9 12:56  07.11.16
  Лелеееее, ужас . Пълна изненада . Как може да гласувате за тези ??? Дори олигофрен да си ,кьорав да си ,не може да бъде. Това ДПС . БСП ЛПС.ГЕПИ СЕ и ХАБВЕ . са най вредни за държавата ни.

Напиши коментар:


Публикувай