3 121 7

Митьо Пищова с гладна стачка. Заплашва да се беси

Ако в 14-дневен срок не ми признаят гласовете или не касират изборите

Митьо Пищова с гладна стачка. Заплашва да се беси
Стефанаки Йоанис

Кандидатът за президент Митьо Пищова се закани, че започва гладна стачка пред ЦИК с искане да му признаят гласовете от изборите. Оказало се, че в секцията, където самият той гласува в търновското училище "Емилиян Станев", няма нито един глас за него, съобщава в. "24 часа".

"Това е безподобна наглост. Да изчезне собственият ми глас. Там, където гласува сина ми и неговите приятели, също нямам нито един подаден глас, а те, момчетата, ми се кълнат, че са пуснали бюлетината за мен", обясни ощетеният кандидат.

"Липсват ми около 1500 гласа от четири търновски и едно асеновгадско село, където съм сигурен, че хората са гласували за мене. Липсват ми и 12 хиляди гласа от Англия, за които имам също доказателства, че са ме подкрепили.

Това е една грандиозна измама на гърба на българския народ. Ще ги съдя организаторите на изборите до дупка и ще ги скъсам", закани се Пищова. После уточни, че гладната му стачка ще е от 12 до 17 ч. следобед.

"Ако в 14-дневен срок не ми признаят гласовете или не касират изборите, ще вдигна една дървена бесилка и ще увисна на нея в името на България", заплаши Пищова. Според официалните данни на РИК във Велико Търново той е получил 767 гласа в своя избирателен район.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Балкан 50
  Отговор
  1 17:56  07.11.16
  Че много дълга стачка, 5 часа без ядене, дано оцелее.
 • 555
  Отговор
  2 18:23  07.11.16
  Митьо , Твоите гласове ще ги търсиш при Цецка....
 • отвратен
  Отговор
  3 18:34  07.11.16
  Ако ГЕРБ несмеейки да пипне от гласовете на Генерала е посегнал на мизерните му гласове, то това е връх на низостта. Отвратен съм!
 • Картър
  Отговор
  4 18:37  07.11.16
  Митьо, не се беси, това е масов спорт. Кукловодите решават, кой ще спечели изборите, хората гласуват, чувалите и протоколите се подменят и всичко е цветя и рози. Досега Цвъки бачкаше за Герб, а сега за една друга партия, дето няма да я упомена.)))))
 • Кюфте за Митьо
  Отговор
  5 20:05  07.11.16
  Митьо направи първо гладната стачка малко да отслабнеш и тогава на бесилката ! И закачи по дебело въже ,че такава като теб ще е трудно да овисне !!
 • me be re
  Отговор
  6 21:59  07.11.16
  Давай, Митко покажи им
 • onq s konq
  Отговор
  7 22:53  07.11.16
  Нека бъдем РАЗБИРАЕМИ И ТОЧНИ:::Помня как Светльо Витков взе едни 700000лв държ субсидия на едни избори,но за да се случи тоя "празник" ,условието е въпросната партия да получи ПОНЕ 1 % от всички гласовеДоста се очудих как ги е събрал точно той,но после разбрах че е син на бившата министърка Мими Виткова и нещата ми се изясниха.В случая с президентските избори ОПРЕДЕЛЕНО ИМА И НЯКАКВА КЛАУЗА КАТО МИНИМАЛНА БРОЙКА ГЛАСОВЕ за получаване на заветните 40000лв субсидия,а явно Митьо не може да се вмести в изискванията .Та за това става дума-не че му пука за разни гласове,А ГУБИ КИНТИТЕ...което е и целта на занятието!А кой ще плаща кебапчетата и бирата сега ааа?!

Напиши коментар:


Публикувай