1 255 1

Ради Найденов външен министър в служебния кабинет?

Калина Петрова

Не мога да коментирам хипотези, съжалявам наистина.  Така посланикът ни в Берлин Ради Найденов коментира предположението, че може да бъде определен за външен министър след подаването на оставката на правителството.

В отговор на въпрос  как ще коментира резултата от днешния балотаж,  Найденов  заяви: „Това ми е трудно да го направя заради позицията ми на държавен служител. Нека да го оставим на политическите формации, мисля че сега те трябва да започнат дискусия около това, което се случи, както и за пътищата за развитие на страната от тук нататък”.

Според Найденов, в Германия изборите са минали спокойно, нормално.” В момента се преброяват бюлетините. Активността беше сравнително висока, което ме радва. Вторият тур беше сравнително по-лек за хората, които участваха в секционните комисии в сравнение с първия тур, защото фактически ръчната работа бе съкратена на половина. Това е винаги най-големият проблем при изборите в чужбина”, заяви Ради Найденов.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Кико
    Отговор
    1 22:37  13.11.16
    "Публикувано във факти.бг: Нека да го оставим на политическите формации, мисля че сега те трябва да започнат дискусия около това, което се случи, както и за пътищата за развитие на страната от тук нататък" Тук е прав, но трябва по-широко участие и извън партиите и особено извън тези, които са били на власт досега.

Напиши коментар:


Публикувай