Last news in Fakti

30 Октомври, 2011 14:51 958 0

В Кърджали гласуват на студено

  • избори 2011-
  • кърджали-
  • студ
В Кърджали гласуват на студено - 1
Снимка: БГНЕС

Една от политическите сили е внесла жалба за неистов студ в помещенията на изборните секции в училището в квартал "Гледка", Кърджали, предаде БГНЕС. Последвала незабавна проверка, школският директор е бил издирен и мигновено предал дистанционното за климатиците. Същата партия се оплакала с документ, че в една от централните градски секции не са допускани застъпниците й.

Не са регистрирани нарушения, само две са жалбите, посочи председателката на ОИК Даниела Петрова.

В 16 кърджалийски села гласуват повторно за кметове. Най-много – шест, са балотажите в община Кирково. На втория тур отиват кандидатите в Тихомир, Дрангово, Чакаларово, Шумнатица, Горно Кирково и Завоя. В ардинските села Жълтуша, Падина, Светулка и Млечино също повторно гласуват за кметове. В Крумовград отново избират кметове в Малък Девесил, Черничево, Странджево и Ковил, а също и в джебелското село Слънчоглед, както и в кърджалийското Резбарци. В общините Черноочене и Момчилград балотажи за кметове на населени места няма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА