1 300 2

Мажд Алагафари: По 30 мигранти влизат в България за минута

Те прескачат оградата със стълба и се придвижват, без да спират от Малко Търново до Бургас, твърди арабистът

Снимка: Ладислав Цветков, bTV
Снимка: Ладислав Цветков, bTV
Стефанаки Йоанис

В момента мигрантите прескачат оградата за секунди – слагат стълба върху мрежата и за една минута минават 30 души. Това обяви в предаването „Тази сутрин” по бТВ арабистът Мажд Алагафари. Оградата по границата ни е само макет, допълни той.

По думите му нелегалните мигрантите се придвижват, без да спират от Малко Търново до Бургас. За граничарите е много трудно да ги настигнат. Според Алагафари полицията по границата е зле оборудвана и дори зле облечена.

Друг проблем е липсата на преводачи. Мажд Алгафари обяви, че изтегля екипа си от около 1400 преводачи, защото държавата им дължи 200 хил. лв.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Факта
  Отговор
  1 08:55  03.01.17
  Това звучи доста реално, но и доста странно, съпоставено към думите на г-жо Бъчварова, че всичок е под контрол и няма причини за притеснения.... Значи или г-жа Бъчварова не си разбира от материята или строителите на оградата са "усвоили" парите и вместо ограда са построили макет или Веско Маринов ни будалка с песента - "Нашата ...ция ни пази"? Каквото и да е, не може да се вярва на институциите и това си е! Бог да благослови Динко и да направи лесбийки и гейове всичките ни политици вредни - амин!
 • Киро
  Отговор
  2 10:16  03.01.17
  Не го слушайте тоя арабел, плаши, щото иска да цоца пари от държавата за "преводачи" и кой знае кво още! Ако влизаха толкова, щеше да има десетки трупове на замръзнали по пътя Малко Търново - Бургас, а сърбите и румънците щяха да ловят по 100 на вечер поне!

Напиши коментар:


Публикувай