1 323 0

Таксиметров шофьор блъсна майка с дете и избяга

Стефанаки Йоанис

Таксиметров шофьор е блъснал майка с дете и e избягал. Инцидентът е станал преди два дни до бл. 513 в столичния квартал „Люлин”.

Софиянката Виктория се опитвала да пресече квартална улица с 3-годишната си дъщеря, когато автомобилът ги връхлита.

„Когато пресичах с дъщеря си, таксито беше на улицата и даваше на заден ход. Не ни видя. Когато осъзнах, че колата е прекалено близо и ще ни удари, хвърлих детето в преспата. Бутна ме, но продължи да се движи назад и ме удари втори път. Тогава взех детето, изправих се и се развиках. Шофьорът изобщо не спря, зави по уличката и потегли. Просто избяга”, разказа пред Нова телевизия потърпевшата.

Жената и детето й са прегледани в "Пирогов". Двете се разминават с леки травми. Майката е дала показания в Районното управление на МВР, дала е и регистрационният номер на колата.

„Подадох сигнал на телефон 112. До момента никой не се е свързал с мен по случая. На връщане от "Пирогов" същият автомобил го видях и до близкия магазин. Смятам да пусна жалба в МВР срещу шофьора, въпреки че не сме пострадали сериозно. Той щеше да смачка детето ми и то сега е уплашено”, добави Виктория.

От МВР и таксиметровата фирма издирват шофьора.

България


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай