996 5

Огнян Герджиков: Ще служим на народа

Венцислав Михайлов

От нас зависи каква държава ще предадем на поколенията след нас.

Това заяви служебният премиер Огнян Герджиков. Като порочна практика той посочи купуването на гласове.

Ако в миналото се е търгувало с роби, то днес се купуват гласове. Ще положим всички усилия, ако не можем да изкореним тази порочна практика, то значително да я редуцираме, обеща Огнян Герджиков.

Той не пропусна да припомни, че нищо от доброто на правителството в оставка няма да бъде забравено, а надградено. Това не означава, че ще си затваряме очите за нередностите, заяви Огнян Герджиков.

"Думичката служебно за мен и моите колеги министри, означава преди всичко служене на народа. Оглавяваното от мен правителство е готово на такова служение. Искам да се обърна към предходното правителство, че задачите им ще бъдат продължени, но и допуснатите грешки ще бъдат поправени", посочи от своя страна служебният премиер.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Antiradev
  Отговор
  1 10:23  27.01.17
  Как, задниците ли ще ни бършете? Защото друго не можете да правите...
 • Лъчо
  Отговор
  2 11:47  27.01.17
  Браво бе? А на кой народ ще служите? Понеже досега полагахте клетва, пак че ще служите на народа, но изобщо не ни имахте и за хора политиците, повечето, камо ли да ни служите? явно съвестта ви е загризала? Ако те бях видял разплакан на екрана можеше и да повярвам, бе човек, ама сега не зная? на Радев повече му вярвам, понеже е практик човека и се е врял в самолетите керосина маслата. такива познават мъките на хората. но ти и цецка сте бели якички, как да ви вярвам ? на вас не ви пукаше досега за нас, та сега ли?
 • Бой по кратуната
  Отговор
  3 12:25  27.01.17
  -Кой народ бе....какъв норед бе?!-4-милиона диви и прости селяни и лумпен пролетариати и 4-милиона цигани и турци....!!-Къде виждаш село мое нанагледно тука народ?!?!?!

  Коментиран от #4

 • 9999
  Отговор
  4 00:01  28.01.17

  До коментар #3 от "Бой по кратуната":

  Те наистина са лумпени , представа си нямаш колко си прав . Само лумпени могат да позволят така да ги унищожават бавно вече 27 години . Тук е родината на лумпените .

  Коментиран от #5

 • Доко Казановата
  Отговор
  5 11:16  28.01.17

  До коментар #4 от "9999":

  Те ме убиха и аз отидох при Господ. Той като му разсказах какви злодеи ни яхат и мачкат тука, направо се разплака. каза - връщай се обратно и за утеха ще те направя??? - жиголо. Е, още не съм станал, но кой ти знае? Но той остана разплакан горе на небето, а като разбраха тия тук какви бандити са на постовете горе, всички ангели се разплакаха, а всички дяволи се разкискаха. Е, прави сте за лумпенизма... всеки народ мършща заслужава поробителите си! Било патриции, било василевси, царе, крале, депутати, министри, бюрократи и всякакви такива паразити. Когато хората станат с правилното мислене, бюрократите крадливи и вредни като Цура, Гоце, Боце, Мастан, Станишоглу и хилядите подобни ще са до стената. дотогава ще са на лапане и власт...

Напиши коментар:


Публикувай