1 173 12

Бареков: СГС се натутка и издаде решението за регистрация на "Презареди БГ"

Бареков: СГС се натутка и издаде решението за регистрация на "Презареди БГ"
Калина Петрова

Новината е, че след близо един месец протакане най-сетне Софийски градски съд се натутка и днес сутринта успяхме да вземем влязлото в сила решение за преименуването на ББЦ в "Движение Презареди БГ". Незабавно депозираме това решение във ВАС, защото утре от 11 часа ще бъде заседанието за отхвърлената от ЦИК регистрация на "Движение Презареди БГ".

Както самата ЦИК признава, проблемът е бил единствено и само в новото име, което държим да се изпише на бюлетината. Срещу нашата регистрация нито в СГС, нито в ЦИК има подадена каквато и да е жалба, за разлика от пошлия PR, който разиграват нашите конкуренти от "Дай, България", които подадоха 7 жалби срещу себе си, за да се правят на жертви (3 в СГС и 4 в ЦИК). Налице е активно мероприятие от мафията към единствения противник на статуквото - "Движение Презареди БГ".

Машата на мафията и провален правосъден министър Христо Иванов продължава да обикаля по села и паланки от Панорама до Първомай, за да клевети мен и моята партия и да се изкарва някаква жертва. Жертва на съда и на мафията зад правосъдния министър съм единствено аз и моята партия.
Напомням, че Христо Иванов стартира политическата си кариера с долна манипулация и клевета срещу мен през 2013, когато ме изкара участник в ОПГ с неговия сегашен благодетел и спонсор - беглеца от правосъдието в Белград. За разлика от Христо Иванов, нито съм финансиран от мафията, нито фалшифицирам подписи.
Питам Христо Иванов - кой от неговите четири подписа в Министерство на правосъдието е оригиналният?
И го питам къде изчезнаха 17 хил. подписа от уж 20-те хиляди, които събраха по улиците на София. Защо все още неговите спонсори и обвиняеми от българската прокуратура Иво Прокопиев, Огнян Донев и Цветан Василев са все още на свобода. Няма ли за тях следствен арест, при положение че инвестират милиарди в кухи политически проекти с цел да извиват ръцете на политиците и да дестабилизират съдебната система.
Официално ще поискам от ВСС оставките на пипалата на мафията в съдебната система Калоян Топалов и Лозан Панов. Като български гражданин смятам, че те са отговорни за това, че няма нито един осъден български политик и мафиот за корупция по време на прехода. Мафията си има съд. Въпреки десетките дела, заведени от прокуратурата за поръчкови убийства и корупция в особено големи размери, съдът носи отговорност за това, че няма нито един политик и мафиот зад решетките.
Ще поискам разследване от Европейската комисия на всички знакови дела през последните 20 години срещу политици и мафиоти, които бяха затлачени от българските съдилища.
Нашата предизборна програма предвижда нов начин за избор на председател на Върховния касационен съд без политическа намеса, но и без намесата на купеното от Иво Прокопиев съдийско лоби.
Разбирам гаврата на Прокопиев, който направи всичко възможно делата срещу мен в българския съд да се гледат на празничните дати 2 и 14 февруари. Надявам се и вярвам, че утре (днес) ВАС ще възстанови справедливостта и правото и ще допусне до участие в извънредните парламентарни избори "Движение Презареди БГ". Ние няма да се занимаваме с популистки обещания и да лъжем народа, а ще предложим категорична офанзива срещу мафията в съдебната система и тотални реформи в съда, защото българските граждани изнемогват от липса на правосъдие и бавно правораздаване. Като европейски депутат ще отнеса всички скандални случаи на българските съдилища в Брюксел, за да запозная Европа с мафиотските практики на българския съд.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот. Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.

София / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • шшшш ооо
  Отговор
  1 17:31  13.02.17
  Аве Бюрек къде се напъваш йе, спорно е и дори и че жена ти, ще гласува за теб! Що не си направите там една партия "Нагла България" и да се съберете там.
 • Без очи
  Отговор
  2 18:23  13.02.17
  Този ако си мисли че някои го брой за жив.
 • Борис
  Отговор
  3 18:57  13.02.17
  Повръща ми се .Това е гавра с лицето което е на тениската му.
 • хехехех
  Отговор
  4 19:10  13.02.17
  Тоя клоун само срами фланелката!

 • кефал
  Отговор
  5 19:18  13.02.17
  Каква инфантилна физиономия има този човек на 47 години :) Сигурно има поне няколко доктората и е живял особено тежък и отруден живот, затова всичко му е изписано на лицето! Хвала на такава интелигенция!
 • Мартин
  Отговор
  6 19:51  13.02.17
  Бареков може да е всякакъв, но поне има смелостта да подава сигнали срещу фараон Иво Прокопиев! Дано прокуратурата ги разглежда сериозно, за да нямаме повторение на случая с Цветан Василев, който източи милиарди от държавата!
 • впв
  Отговор
  7 20:02  13.02.17
  Има смелостта щото има и гръбче :)! Как може да сте толкова наивни - като се огледа в огледалото Бюрека вижда доста лица но не и неговото! Айде стига сте писали простотии! Смели са хора като Левски и Ботев - тоя е шут - Ники Дудука - шоумен покрай шоутата направил контакт с мутри земал некой лев да върти и тн! Ясна е работата тука!
 • втвтв
  Отговор
  8 20:16  13.02.17
  Абе тоя паляк Барека не плаща ли за да си има и той поддръжници тук как бат ти Бойки о бат ти Слави? Гледам никой не го хвали тука, явно е дал повече пара за регистрацията на партията си и нема пара излишна за платените драскачи по форума!
 • дон иларион
  Отговор
  9 21:47  13.02.17
  Барека сложил един чист човек на бяла фланелка и си мисли че по този начин може да изчисти мръсната си съвест! Кофти Барек - не става!
 • kfyte
  Отговор
  10 23:43  13.02.17
  Барека е политически труп! Ама е милионер в евро! А ние си пишем по форумите онея си харчат с кеф - живот ли е да го опишеш!!!
 • гощо
  Отговор
  11 12:03  14.02.17
  Чичо Цецо Василевия се скри в Сърбия от сарайте казаха,че няма да ползват тази мъжка п.......а и той увехна!!!! Добре,че си беше уредил вече евро депутат!!! Най обикновен паразит който трябва да храним ако вземе,че някой го избере!?!?! ПИНОКИО!!!!!
 • некойси
  Отговор
  12 09:34  15.02.17
  Я, батката-наркоман още е жив и рита :) То верно че откакто пожарникаря властваше по нашите земи десетилетие вече нищо не е същото. Той даде кураж и смелост на много други отрепки, които сметнаха за добра идея да се изявяват на политическата сцена, и ако може и да въртят някой друг лев от това.

Напиши коментар:


Публикувай