805 9

Влязох в политиката, защото моят експертен потенциал може да бъде използван

Корнелия Нинова има усет към качествените личности. Пример е и ген. Румен Радев, който стана президент

Калина Петрова

„Влязох в политиката, защото моят експертен потенциал може да бъде използван в бъдещия парламент.” Това заяви водачът на листата на „БСП за България” в Пазарджик Славчо Велков по БТВ. Той подчерта, че поканата да влезе в политиката е дошла лично от председателя на БСП Корнелия Нинова.

„Явно тя има усет към качествените личности, пример е и кандидатурата на ген. Румен Радев, който стана президент”, каза Велков. Друг мотив, за да приеме водачеството в листа на „БСП за България”, той посочи залегналото в платформата на левицата. „Тя е изпълнима, социално ориентирана”, посочи Славчо Велков. По повод социалната част от документа на БСП, той обясни, че тя цели да няма нито един човек под прага на бедност в страната. „Платформата е реалистична, има стратегически характер и не обхваща само едни мандат”, обясни той.

Славчо Велков каза също, че като депутат би работил за приемане на нова стратегия за сигурност на страната, която да има всеобхватен характер - ще обхваща външна, вътрешна сигурност, външни заплахи. Той бе помолен да даде и оценка на сигурността на България в момента. „След като в доклад на МВР се посочва как мигрантите са нула на южната ни граница, а има засилен натиск на северозападната, това означава, че тези хора са влезли от юг и са стигнали до другата част на страната”, обясни Велков един от основните проблеми на сигурността в момента.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот. Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • подобен ескперт
  Отговор
  1 10:07  22.02.17
  Почти си сигурен този експертен потенциал няма да бъде използван по предназначение. А това е лоша новина.
 • mihala
  Отговор
  2 10:25  22.02.17
  Господине, разбрах за експертността, но не ми е ясно каква е връзката между политическото положение и бедността. Повече средства за отбрана и по-малко средства за българина и програмата ви е изпълнена.Успех!!!
 • Ххх
  Отговор
  3 10:33  22.02.17
  Въпреки, че подкрепям П. Пасков и С. Съев, трябва да призная , че с приемането на Т.Томов, И.Хрисов и т.тн., БСП индикират, че ще работят за СПАСЕНИЕ на България. Ако тези хора напуснат… значи народът е излъган отново… и може би последно. После официален език ще е друг
 • Реалист
  Отговор
  4 11:02  22.02.17
  Когато сам си слагаш етикета "качествен" означава най-малкото че си безкритичен към себе си т.е. ПОРЕДНИЯ НАДУТ ПУЯК НА ДЕПУТАТСКА БАНКА, занимаващ ни със собственото си "величие". Още един "Бареков"...

  Коментиран от #5


 • Той
  Отговор
  5 11:41  22.02.17

  До коментар #4 от "Реалист":

  По-скоро още един Боко!
 • antimediator
  Отговор
  6 19:20  22.02.17
  БСП-то/БКП/, е фрашкана с експерти. Като дойдат на власт заедно с хидроекспертите от ДПС и Евророма и за отрицателно време оправят нещата!!! По-голями експерти по бридж от тях няма.Само "Голями шлемове" правят!
 • Логика
  Отговор
  7 21:03  22.02.17
  Направо съм сразен от логическите изводи. И ти нищо няма да направиш. Въобще от цялото суетене намирисва на голямо престъпление на изборите. Кога ли ще дойде наказанието
 • Ами
  Отговор
  8 10:15  23.02.17
  "Публикувано във факти.бг: „Явно тя има усет към качествените личности, пример е и кандидатурата на ген. Румен Радев, който стана президент”, каза Велков" Каква изключителна "скромност" лъха от този човек!!! Тия се канят за пореден път "да оправят" България и българите, всички знаем обаче, какъв погром е винаги след тях!!!
 • Бай Експертизов
  Отговор
  9 09:12  20.03.17
  В студиото на bТV г-н Сл. В. (20.03.) заяви, че от 46-т години е в органите за ссигурност. Не е за гордост, господине, пък и не сте точен. Не преди 46, а преди 43 години (1974, вероятно като взводен командир) сте вербуван за агент на ВКР с псевдонима „Пеев” (Решение на КОМДОС № 152 от 20.07.2010 г.). Свален сте от оперативен отчет през 1987 г., а 1990 г. досието Ви е унищожено. Значи и когато служихте на „командна длъжност” във ВВМИ, катедра „ОТМС” сте били агент, сиреч ДОНОСНИК! За кого от катедрата докладвахте, неуважаеми ГОСПОДИНЕ?

Напиши коментар:


Публикувай