764 5

Осмият зимен университет на Младежи ГЕРБ 

Снимки: БТА
Снимки: БТА
Анатоли Стайков

Колко депутати ще има ПП ГЕРБ в следващия парламент ще зависи от броя на партиите, които ще прескочат четирипроцентната бариера, но за нас ще бъде добър и много добър резултат, ако имаме над сто народни представители. Това каза в отговор на първия въпрос на младеж от залата заместник-председателят на партията Цветан Цветанов по време на започналия днес в гр. Сандански осми зимен университет на Младежи ГЕРБ.

Що се отнася до вероятността да се влезе в спирала от избори Цветанов коментира, че ако в ГЕРБ си свършат добре работата и се открие възможност да осъществяват реалните си политики, няма да се влезе в тази спирала, която според него ще бъде много вредна за страната. По думите му политическата нестабилност води до тежки икономически последствия.

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ откри двудневния форум в парк-хотел "Сандански", като представи основните акценти и приоритети в предизборната и управленска програма на партията. Цветанов заяви, че ПП ГЕРБ винаги е давала шанс и е разчитала на активната гражданска позиция и енергия на младите хора. Той подчерта колко важно е сега да се противодейства на популизма и лъжливите новини с реални послания, предлагане на национално отговорни решения и реални политики.

Участниците бяха приветствани също от председателя на МГЕРБ Георг Георгиев, областния координатор на ГЕРБ в Благоевград Даниела Савеклиева, кмета на община Сандански Кирил Котев и Богдан Мирчев от фондация "Ханс Зайдел", с чиято подкрепа се организира тази поредна младежката среща.

Програмата на форума предвижда днес и утре срещи и дискусии с участието на ръководители на ПП ГЕРБ, бивши министри, евродепутати, експерти, политолози.

След първия панел на младежкия форум "Национални приоритети и национални решения" следващият днес е посветен на темата "За истините и илюзиите в политиката". "Електроенергийната система в страната. Реформи и резултати" е акцентът в дискусията са министъра на енергетиката в правителството на Бойко Борисов Теменужка Петкова и евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Владимир Уручев. Председателят на Комисията по енергетика в 43-тото Народно събрание Делян Добрев ще разясни пред младежите от ГЕРБ кои са предпоставките за работеща икономика.

В следващите дискусии се очаква да се включат бившият регионален министър Лиляна Павлова, зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова, председателят на Комисията по образование и наука в 43-тото Народно събрание Милена Дамянова, министърът на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 2" Зорница Русинова, Христо Гаджев - член на Комисията по отбрана и сигурност в 43-тото НС. евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, д-р Андрей Ковачев и Емил Радев.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ххх
  Отговор
  1 19:22  25.02.17
  ГЕРБ отива в историята като НДСВ. Също толкова срамно и престъпно. ББ пропусна шанса за имунитет… като стане президент. След интервютата с Ц.Василев и Г.Ганчев върви към съда, заедно със Сталийски и Пеевски. Интересни времена
 • неутрален
  Отговор
  2 19:54  25.02.17
  младежите от ГРОБ ще имат среща с министрите: Лила Свинетката - срам и позор, да им покаже некачествено строителство и арогантно поведение, как да лъжат предизборно, едно да обещаят и след това друго да направят-увеличаване на цени: Фандъчката - как мазно да се усмихват, докладват колко всичко е ОК, как е направено велоалеи, но в същност няма такива, а очертания с жълта боя, които водят в нищото, как докладва и открива "Витошка", но тя се разруши още същата година след откриването...........; Теменугата как се става министър по енергетика па сме счетоводители, т.е. кадри да ти омилеят, че на младежите ум да им зайде и да се питат К,во е това оле мале?
 • Гого
  Отговор
  3 09:16  26.02.17
  Не знаех че ума университет как да станеш корумпиран или мафиот ама щом е спонсориран от Герб не се учудвам.
 • присъствал
  Отговор
  4 11:12  26.02.17
  Видях ги една година имаха симпозиум в грандхотел "Банско", настоящи комсомолчета. Нищо ново. Цв.Цв. се появи и даваше интервю във фоайето на хотела. НСО искаха гостите на хотела да не минават през фоайето на път за ресторанта а да заобикалят отвън. Малките пък като се наквасиха в дискотеката взеха да куфеят с викове " долу БСП"!
 • неутрален
  Отговор
  5 13:00  28.02.17
  По телевизиите показаха, че един от уроците на младежите в организация ГРОБ, е: КАК СЕ ЦЕЛУВА НА СИЛА РЪКАТА НА САМОЗАБРАВИЛИЯ СЕ"вожд" - ВИНЕТУ!

Напиши коментар:


Публикувай