658 9

Американският посланик готов да доведе Тръмп у нас

Българите да не се надяват визите да отпаднат скоро, каза Рубин

Мартин Христов

Американският посланик Ерик Рубин показа, че желае и е готов да организира посещение на американския президент Доналд Тръмп у нас, предаде Канал 3.

"Споделям вашата идея, че е добре президентът да посети България. Ще работя много, докато съм в България, и ще направя всичко възможно президентът Доналд Тръмп да направи посещение тук. Аз не обещавам, че той ще дойде. Мога само да опитам и ще го направя", ангажира се Рубин. Той натърти, че няма начин българите да се надяват скоро да отпаднат визите за САЩ. Щатският дипломат се мотивира, че у нас имало много откази на визи при условието, че те трябва да бъдат под бариерата от 5%.

"Имаме доста откази за виза, а както знаете, те трябва да бъдат под определено ниво - около 5%. България е много далеч от това ниво", попари ни Рубин.

Днес стана ясно, че евродепутатите призоваха Еврокомисията да задейства процедура за въвеждане на визи за САЩ именно заради факта, че Вашингтон не въвежда безвизов режим за пет европейски членки. Резолюцията визира нашата страна, както и Румъния, Хърватия, Полша и Кипър.

Категоричната позиция на Щатите срещу отпадането на визите за нас американският посланик защити по време на среща с бизнеса, на която прикани повече български фирми да инвестират в Америка.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • марш
  Отговор
  1 17:44  02.03.17
  По- скоро Тръмп ще те изведе от тук!
 • Morgoth
  Отговор
  2 17:56  02.03.17
  Ами то дали ще има много отхвърлени за визи си зависи изцяло от щатите, така че ако искат да махат визите това е най-малкия проблем. Сега отхвърлят хора само защото имат роднини в щатите и се опасяват, че няма да се върнат.
 • 3 18:04  02.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Расулюлах
  Отговор
  4 18:05  02.03.17
  Визите могат да паднат много лесно....поставя им се условие или махате визите или правим референдум и бг става руска територия и вече бг не е у нато и ще видите как за 1 час визите ще отпаднат ма нема плитици с топки де ше го направят....разберете саш разбира само от сила и от ритници

  Коментиран от #5


 • Да бе Да
  Отговор
  5 18:21  02.03.17

  До коментар #4 от "Расулюлах":

  А ако не се съгласят слагаме ушанките и се връщаме 20 години назад.Ще се шибаме по г.зъ с клонки в руската баня и.. ставаме алкохолици щото няма пари и не ти остава друго.Направо драскаме един хикс на картата на мястото на държавата в такъв случей.
 • За мигранти само - вход свободен!
  Отговор
  6 19:37  02.03.17
  У над за мигранти - вход свободен! А за нас в Щатите ? Все още се работи по въпроса. Човека каза - ще видим! Малкото магаре всеки го яха! Ерик, ти си тук за кариера а не да правиш на България далавера! Ерик ние знаем и преди теб знаем какво ще сториш - пре.би другарче. Всички преди теб това правеха! Обещаването не е като даването! А трябваше да е обратно!
 • Борис
  Отговор
  7 20:19  02.03.17
  И какво като го доведе ,освен затварянето на улиците какво друго ще промени идването му.
 • onq s konq
  Отговор
  8 03:22  03.03.17
  Тръмп всеки може да го доведе и затова посланика да не се прави на тарикат,а да доведе Путин!
 • 9 08:13  03.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай