836 1

ДПС откри кампанията в Разград

Стефанаки Йоанис

Централният предизборен лъч на ДПС прекара два дни в Разградска област. Ръководството на ДПС започна обиколката си в областта от Кубрат, където ги посрещна новопостъпилият в длъжност кмет на Движението Алкин Неби. След срещите на Филиз Хюсменова с жените в Цар Калоян и на Илхан Кючюк с младежите в Завет, официално се откри предизборната кампания на ДПС за областта в читалище „Развитие 1869“ , където бе представена листата на Движение за права и свободи за област Разград.
На втория ден от обиколката председателят на ДПС Мустафа Крададайъ, зам.-председателят на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова, Йордан Цонев - член на ЦОБ и водач на листата на ДПС в област Хасково, Ердинч Хайрула - член на ЦОБ, председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк придружени от зам.-председателят на ДПС и водач на листата на ДПС в областта Ахмед Ахмедов и кандидатите за народни представители Ихсан Халил, Левент Апти, Халиме Добруджан, Юксел Алиев, Хабибе Расим, Ариф Ахмед и Севгин Шукри откриха изборния щаб на ДПС в Исперих. Ръководството на ДПС бе посрещнато от симпатизантите на Движението, които изразиха своите надежди, че ДПС ще си върне общината.
Ръководството на ДПС откри и изборния щаб в Лозница. Симпатизантите на ДПС заявиха подкрепата си за предстоящите парламентарни избори и останаха доволни от посещението на Мустафа Карадайъ, който в качеството си на председател за първи път посети общината.
Филиз Хюсменова се срещна с жените от община Самуил. На срещата бяха представени жените от листата за кандидати за народни представители за Разград.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Анти ДПС И ДС
    Отговор
    1 15:17  04.03.17
    АЗ НЕ СЪМ КРАДЕЦ, ПРОДЕЖЕН, НЯМАМ ОБРЪЧИ ,НЕ СЪМ ДОНОСНИК , НЕ СЪМ КОМУНИСТ И НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ЛПС . НАПРОТИВ, ЩЕ ГЛАСУВАМ СРЕЩУ ОЛИГАРХИАТА И ДС,БКП, КГБ.

Напиши коментар:


Публикувай