1 807 16

Корнелия Нинова: Демокрацията ни отне много

Да си вземем свободата, отнета от Борисов, категоричен бе лидерът на БСП

Константин Карагьозов

„Да се каже ясно и в Европа, и на изток, и на юг, че имаме чест и достойнството и няма да позволим чужди господари и началници да определят съдбата ни. И аз, и този екип, и всички в БСП сме гарант, че това ще стане, когато спечелим парламентарните избори.” Това заяви в операта на Стара Загора лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Ние искаме държавата да пази държавния си интерес в стратегическите отрасли и ще се борим за това”, отсече Корнелия Нинова. „Българи, да си вземем свободата, спокойствието и гордостта обратно от Бойко Борисов."

"Демокрацията ни отне много. Отне ни здравеопазването, образованието, сигурността, но ни даде свободата да мислим, да имаме мнение и да се борим за правата си. Този човек ни отне и тази свобода”, каза Корнелия Нинова и добави: „С SMS-и управлява митниците, с SMS-и управлява съдебната система и с SMS-о уволнява, ако имаш мнение”, категорична бе тя.

Лидерът на БСП се обърна към хората с думите: "Ще ви върнем самочувствието. Повече няма да се страхувате, че ще бъдете уволнявани, мачкани и репресирани, ако се чувствате свободни и имате мнение. Вие ще бъдете свободни хора. България, ще има чест и достойнство. Ще има силна икономика, здравеопазване и образование.”

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот. Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.

България


Още по темата

 • Какво ти отне демокрацията, Корнелия?

  Какво ти отне демокрацията, Корнелия?

  След като 800 зрители бяха евакуирани от Софийската опера по време на постановката на "Княз Игор", от старозагорската опера оглушително ...
  20.03.2017
  4 418
  53

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гад
  Отговор
  1 13:47  19.03.17
  Нагло комунистическо племе. Съсипаха държавата и точно се появява светлина в тунела и те отново я засенчват.
 • Хуакин
  Отговор
  2 13:49  19.03.17
  Всичко добре но паметта на хората не е толко къса корнелиике.всички сте една долна смет
 • Девон
  Отговор
  3 13:50  19.03.17
  Тая пък кога е била чесна...???
 • Гост
  Отговор
  4 13:58  19.03.17
  За каква свобода говори пък тази?Точно при комунизма няма никаква свобода.....е само свободни прасета-в Белене!!!😤

 • све
  Отговор
  5 14:03  19.03.17
  ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ,, единствената партия, която има в програмата си ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ПРЕХОДА КОНФИСКАЦИЯ НА ОТКРАДНАТОТО СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ
 • к нинова
  Отговор
  6 14:21  19.03.17
  за вътрешна употреба на балъците мога да говоря каквото си искам,стига да налапат въдицата. иначе,синът ми взе щатско гражданство и му купих хубава къща в сащ
 • Шляхтиц
  Отговор
  7 16:18  19.03.17
  Госпожо Нинова, медицината напредна много. Таблетки климениум се продават във всяка аптека.
 • ФАКТ
  Отговор
  8 16:27  19.03.17
  С ТАКИВА КРАДЛИВИ И НАГЛИ КМЕТОВЕ КАТО ИВАН БОРИСОВ ТОТЕВ ПУСНАТ ПОД ГАРАНЦИЯ ЗА ОЩЕТЯВАНЕ БЮДЖЕТА НА ПЛОВДИВ И ПРОДЪЛЖАВА НАГЛОТО СИ КРАДЕНЕ ВМЕСТО ДА СИ ДАДЕ ОСТАВКАТА ГЕРБ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СА НА ВЛАСТ
 • Било
  Отговор
  9 17:08  19.03.17
  Никакви господари само Руснаци
 • Да не е Генчо а да е Пенчо!
  Отговор
  10 17:52  19.03.17
  Нинова дявол в ангелско наметало! Представяйки се за Майка Тереса! Нужен е човек като Путин! С една цел - свобода и независимост! А за това са нужни идеология и икономика! Ние ги нямаме и двете! Нинова как се пържиш кюфтета като нямаш пари и каима?
 • БКП ДИВ КОМУНИСТ
  Отговор
  11 20:34  19.03.17
  Никакви чужди господари, и Решетников ски също да си гле рабодата си . Да ни остави на мира К . Нинова и Е . Попатодорова. Честна пионерска
 • стоян георгиев
  Отговор
  12 00:48  20.03.17
  да нови 2 % спад след тази феноменална реч!демокрацията и е отнела вярно много на нинова,но тва дето и е отнето дори путин няма как да и го върне!та въпреки негативизма към борисов с подобна риторика ,бсп пак няма да управляват или ако случаино доидат на власт няма да е за дълго.
 • БЪЛГАРИН
  Отговор
  13 07:14  20.03.17
  Тази наглост да казваш на бялото,черно го могат само другарите и другарките!Другарко Нинова,коментирайте" баналният инцидент" с другарката Елена Поптодорова или вие нейните другари не я познавате,оставете Борисов и кажете за Поптодорова нещо!А после нека вашият електорат да реши сам за кой да гласува.Слезте от тази червена метла на земята и ни дайте малко почивка от ежедневните ви беснеенета по медийте,МОЛЯ!
 • колю
  Отговор
  14 07:38  20.03.17
  Поне най-после си каза част от истината . Иска и тя еднолична власт и не на демокрацията. Но точно тя ви позволи да обиколите партиите ,да приватизирате и да станете влиятелни богаташи . Сега и колебаещи се вече те разбраха що за птица си. Виж си процентчетата след такива изказвания. Но и на това не вярвай ,защото може да ти се подмазват докато разбереш след седмица истината.
 • разума
  Отговор
  15 12:40  20.03.17
  Гласувайте за Бойко, щото дойдат ли тия гладни комуняги на власт, тежко ни и горко, тая кака иска да реанимира соца, иска да върне тоталитаризма, лагерите, трудовата повинност, глада, мизерията, иска да ни затрие тотално, като нация. Комунетата са опасни, могат да ни докарат спокойно до гражданска война, щото не знам, тоя народ дали ще може да понесе поредния фалит на държавата под ръководството на тази крадлива сган.
 • Ква ква
  Отговор
  16 21:03  20.03.17
  ЕЕййй, абе стига популизъм бе. Демокрацията е такава, каквато я направихте ВИЕ! Така наречената "Политическа класа", ако такова определение въобще има. Не си с нищо по-различна от тези преди теб

Напиши коментар:


Публикувай