Last news in Fakti

28 Март, 2017 11:44, обновена 28 Март, 2017 13:39 15 992 67

Слави Трифонов: Спирането на предаването ми е цензура

  • слави трифонов-
  • излъчване-
  • епизод
Слави Трифонов: Спирането на предаването ми е цензура - 1

"Предаването ми беше спряно с едно писмо. Това е цензура", заяви Слави Трифонов ден, след като БТВ спря шоуто му.

"Изчакахме да минат изборите, защото България е парламентарна република. Написах едно писмо, което разпространих в интернет. В предаването имаше изчитане на това писмо от диктор, не от моя глас. Вие сте запознати с него. Нищо повече. Мой анонс към диктора, който изчита писмото. След него беше залепен клип от изпълнението на химна от зрителите, които присъстваха на нашия концерт в Лондон", посочи той на пресконференция в "Люмиер".

Водещият напомни, че агитира за референдума от една година.

"Това писмо беше моята реакция като гражданин на това, което се случва в държавата. Самото bTV в своите новини коментираше писмото", каза още Слави Трифонов.

Аз не съм водач на някоя политическа група, аз съм просто инициатор на референдума. Той не може да бъде заметен под килима. Това е долно и неприемливо, обяви водещият на Шоуто на Слави.

По думите му екипът му ще продължи своята част от договора с телевизията, а дали тя ще излъчи предаването, което те тепърва ще снимат за довечера, той не знае.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Хой

    155 49 Отговор
    Така е Славчо , видяха ,че надъхваш народа да се събужда и веднага ти сложиха пръста отзад. Такива са жалки , но излезеш ли след 2 седмици да протестираш трябва да знаеш ,че няма да си сам , бъди сигурен. Още от сега се организираме с мои приятели от Пловдив и ще дойдем да те подкрепим. Ако в Румъния се събират 100 000 , ние ще бъдем 200 000. Трябва някой да ни поведе и да изметем тая мърша!!!

    Коментиран от #3, #5, #64

  • 2 Иван

    86 125 Отговор
    Славчо, много на сериозно се вземате и ти, и твоя екип. Правете си тъпото шоу и не си мислете, че всички сме ваши фенове.

    Коментиран от #50

  • 3 стоян георгиев

    26 58 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Хой":

    половия хибрид щял да доиде да подкрепя трифонов!!!!що ли не се учудвам:)))))))))!полов само да ти кажа че трифонов е като путин ама не съвсем ,даже е точно в обратния коловоз! обясни му междувременно как си мераклия да се въстановят лагерите в белене и ловеч ,може да те вземе на сцената да пеете заедно за ферарито е няма да е за москвича ама кво ти пука нали ще изметете политиците и ще доидете вие ,което е съкровенната ти мечта.

    Коментиран от #46

  • 4 Хер Флик

    58 31 Отговор
    Ами то снощи по БНТ нямаше и ИСТОРИЯ.BG ама никой нищо не каза. А за това постно шоу оревахте цялата държава.
  • 5 Доктор Ох Боли

    25 6 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Хой":

    ....ааааа.... само едно пръстче ли?.... аааххххх ха ха ха.... Пак не си си пил хапчетата..... усещам та...... ха ха ха ха хах ха ха......
  • 6 харалумпи

    42 51 Отговор
    Слави, време е да правиш партия, гарантирам че ще имаш много гласове, голяма част от народа те подкрепя, а дори и да ни подведеш не мисля, че ни остава друго.
  • 7 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    37 7 Отговор
    Ако няма РЯЗКА ГРАНИЦА м/у бизнес и политика ,по-добре да изкопаме Бай Тошо и да го сложим от пред!!!

    При него политиците бяха и бизнесмени и шоумени ...! Сега е малко по-различно!!!
  • 8 Николай Николов

    61 44 Отговор
    Ай де още един който му замира шоуто и гледа към политиката,все едно гледам Бареков пак.Да видим и този лицемер какво ще измисли.

    Коментиран от #53

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 цензура

    59 9 Отговор
    Защо имам усещането, че нито една голяма телевизия няма да го отрази ?
    За бТВ съм сигурен те никога не са имали смелостта и достойнството в такива ситуации ! Останалите, ще си трят за да се подмажат на властта и какво остана само малките медии най-вече в интернет !
    Сега, ще има възможност да се измери и види доколко е силна ЦЕНЗУРАТА в България!!!
  • 11 само така

    58 33 Отговор
    Давай Слави , много мислим ,като теб !
  • 12 Натрий

    41 40 Отговор
    Тоя мисли че хората падаме от луната ясно е че сам си го инсценира това за да се прави на жертва и евентуално и той да направи партия та и той да ни окраде.По принцип цялото му предаване е за махане от ефир защото е фабрика за чалга и невероятно гнусна перверзна простащина
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Той

    34 27 Отговор
    Давай, Слави! С теб сме, много сме.
  • 16 Ttt

    29 17 Отговор
    Абе искаме правила и закони, а после защитавате голата глава.В тая държава трябва да има ред, да си направи политическо предаване и там да си траби популизма!!!А няко да е информиран, колко зрители са загубили БТВ заради гологлавия???
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 dragula

    23 7 Отговор
    Колко мандата щеше да има ГЕРБ, ако беше променена избирателната система?
    Над 120 и щяха да си управляват сами и никой нищо нямаше да може да им каже.
    Да попитам кой, който е гласувал за мажоритарна избирателна система, иска това.
    Затова и само ГЕРБ искат да се промени системата и никой друг не иска, но те твърдят, че се съобразяват с волята на народа.

    Коментиран от #30

  • 19 кой кой е

    19 28 Отговор
    Айде задайте си въпроса, "Кой стои зад Слави?", кой му плаща?!
    А?
    И кой стои зад тези, които му плащат.
    Или мислите, че Слави ги прави тези неща ей така, щото е патриот и обича България?
    Мисля, че скоро ще разберем, кой иска да дестабилизира страната.
    Зад всички партии и интереси в България стои един и същи човек, Путин и така ще бъде.
  • 20 Иво

    23 22 Отговор
    Жалките партии и коалиции умираха да вземат 140'000 гласа. А 3 милиона гласа от референдума се омаловажата. Надеждата е в Слави Трифонов да помете уродливото партийно статукво.

    Коментиран от #28

  • 21 кеф бате

    22 17 Отговор
    Имахме Жоржи Шоумена сега е ред на Слави Шоумена, ще бъде яко.
  • 22 бусата

    14 20 Отговор
    Славе в теб ни е надеждата да гееее
  • 23 Фифи

    43 4 Отговор
    Честито увеличение на тока и парното.Боли ме х.. за Слави и другите палячовци. Чакайте и Марешки да намали цените на горивата. Хващайте се да работите ,че Бай М...л вас чака да му платите тока .....От изборите само циганите имат полза ......Българите трябва да бачкат яко .....
  • 24 rusensata sekciq

    31 32 Отговор
    Слави е единственият ,който ви казва истината в очите , но вие само плюете. Българинът е тъп (даже не успява да е глупав) , мързелив и мърморещ.Тъпанарите не ги вълнува , ще хванат някой от терминалите и ще бягат да чистят чиний и да гледат баби пред умирачка за 2 бона и ще пишат статуси LIVING THE LIFE у фейсбука. Толкова сте тъпи болшинството и сте мързеливи , че ви мързи да си стоите в собствената държава и да се трудите ,че предпочитате да сте л..носъбирачи у ЧУЖБИНАТА.

    Коментиран от #31

  • 25 Тука

    18 13 Отговор
    В България всички и винаги са недоволни от нещо все нещо някъде им пречи. Оплюват властта отиват на избори и хоп пак за същите гласуват. Идва Слави с идея дали негова или на някой друг и се опитва да направи нещо смислено в нашия случай се явява като малкото зло. И хоп оплюха и него бил чалгар и какво ли не още. Ами щом вие можете по вече излезте по улиците и скандирайте да видим какво наистина можете и колко струвате. Лесно е да седиш пред монотора да си муаш мазната баница и да се правиш, че разбираш и да оплюваш. Но преди да оплюеш разбери какво иска да направи човека. А него съди по това че е бил чалгар или каквото и да е било.
  • 26 гост

    1 1 Отговор
    на живо:
    https://www.facebook.com/actualnocom/videos/10154967263490498/
  • 27 Чичо

    25 13 Отговор
    По добре неходи пред парламента защото ще станеш за смях. Ти две думи на кръст неможеш да кажеш ако не са ти написани от сценаристите. Ти даже неможеш да пееш.
  • 28 кеф бате

    17 10 Отговор

    До коментар #20 от "Иво":

    Тоя референдум беше пълна боза, хората гласуваха, защото беше ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се гласува и по енерция пускаха и за референдума, накрая се оказа, че всъщност няма значение дали си гласувал за или против, гласът ти се брои и по това се определя задължителния характер на референдума, много хитро, като срита реклама. 99% от хората не знаят, какво означават мажоритарни избори и какво ще им донесат, просто гласуваха импулсивно и заради това, че Слави им е казал, че е хубаво, манталитета на тълпата. Има доста ограничени хора доста нисък интелект, които са най-уязвими.
  • 29 кеф бате

    15 4 Отговор
    Референдума е, като офертите на мобилните оператори, с големи букви ви убеждават, че уж е изгодно, но там долу с малките букви има скрити уловки, които повечето хора не четат и в крайна сметка се набутват с новите планове, които са хитро замаскирани, като изгодни. С бързите кредити пак същата работа, абе има си доста материал за Слави, доста ФИЕНОВИ има.
  • 30 дссфдс

    8 8 Отговор

    До коментар #18 от "dragula":

    Тиквоча се обяви за референдума, когато подаде оставка, познай сега дали още го подкрепя.
  • 31 кеф бате

    8 5 Отговор

    До коментар #24 от "rusensata sekciq":

    Ква истина е казал ма, русенска саксийо? Я кажи да чуем и да се посмеем?
    Кажи я истината, айде, конкретизирай се?
  • 32 tost

    11 2 Отговор
    Честно казано няма да ми липсва.

    Едно време имаше цензура а какво се оказа?че и еврогейската демокрация също я налага
  • 33 Гошо

    15 11 Отговор
    Истината е, че Слави работи в телевизия командвана от бат ви Бойко от години, те затова не са излъчили епизода, понеже е ясно, че ще отрази поредното порнографско избиране на ГЕРБ.
  • 34 666

    11 9 Отговор
    Какво ше метете, смешниици, ше ви пратят жандармерията и ше ядете яките палки в главата, да ви дойде акъл в главата, чалгари!
  • 35 КОМУНИСТ

    7 3 Отговор
    То само ГЕРБ бяха за референдума :D иначе Ви обещавам лебо да стане 20 стотинки елате с мене пред парламенто ! ОБЕЩАВАМ ВИ 3 000000000 работни места и 800000000 бебета до края на годината + бтр у сека мала и те така ЩО ?
  • 36 Qko

    13 5 Отговор
    Изхарчиха 16 милиона и се преизбраха... а сега ние са ги плащаме пак, докога ще е караме така време е за промяна истинска промяна всичко за народа... Краи на алчните политици ако бяхме Германия Франция или Румания сега всички да са в затвора а не в парламента

    Коментиран от #66

  • 37 500 г робство не стигат

    17 7 Отговор
    Не искахте комунизъм гласувайки за ББ и компания и какво получихте...КОМУНИЗЪМ, ЦЕНЗУРА в най-чист и брутален вид, УПРАВНИК ала Бай Тошо ъпгрейдван с мутрнска визия за да е в тон с модата !!!
    Потресен съм, как никак не ви пука от налагането на цензура ден след, като пак си осигуриха властта и хич не ми дреме заради Слави или някой друг!!! Важен е факта, че така се действа, утре така ще е пак в съдебната система, и които се сектор сетите докато всеки един от вас не пострада лично!
    Робски гнусен манталитет !!!

    Коментиран от #45

  • 38 Динко1986

    6 5 Отговор
    Изхарчиха 16 милиона да се преизберат пак а пак хората са ги плащат..... Тези алчни депутати до кога ще ги тарпим, няма да се наядат, ако това беше в Германия Франция или Румъния да са в затвора а не в парламента...

    Коментиран от #41

  • 39 шекспир

    5 4 Отговор
    Всичко е сценарий, само гледайте филма, видяха, че няма да стане работата мирно и тихо и сега искат да протестират пред Парламента, пари има много, олигарсите плащат, ослушвайте се кой плаща на агитките, които се готеят да протестират.
  • 40 АЗ НЕ ЗНАМ КЪДЕ СЪМ

    4 7 Отговор
    Налагат му цензура заради това, че той трупа привилегии към личните му интереси(СВЪРЗАНИ С ПОЛИТИКАТА,С КОЯТО ТОЙ ОТРИЧА, ЧЕ ИСКА ДА СЕ ЗАНИМАВА ХАХАХА) на гърба на политическите партии.
    Много изгодно му става, особено с бедния на въглехидрати БЪЛГАСКИ МОЗЪК. То Славито, чака 15 години и реши да се включи в помощ на НАС :D Е верно то през комунизма няма как да имаш такова предаване и такава гластност :D

    Коментиран от #54

  • 41 filo

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "Динко1986":

    Ти кой искаш да плаща? Навсякъде се краде, но съм съгласен, че тук е най-много.
  • 42 filo

    9 13 Отговор
    Славчо, омръзна ми от теб и от клоуните ти, жалки смешници. Отиди пред парламента, най-много да счупят празната гола кратуна. Ако искаш да си политик, бъди, но по легалния начин, направи партия, участвай в избори и ако народа реши влез в управлението. Използва факта, че хората не бяха достатъчно осведомени по въпроса за референума и съм убеден, че ако сега се проведе няма да събере същата подкрепа.

    Коментиран от #55

  • 43 КУКУМИНЯН

    13 7 Отговор
    СЛАВИ НЕ ОТСТЪПВАЙ , ДАВАЙ СМЕЛО
  • 44 страх от истината

    9 3 Отговор
    Разбрахте ли сега, защо България е на 130 място по свобода на словото.
  • 45 filo

    9 7 Отговор

    До коментар #37 от "500 г робство не стигат":

    Хайде почна се, Бойко е виновен за всичко. Ако всичко, за което го обвиняват е вярно, няма да му стига денонощието да прави мръсотии. Щом него са го избрали за пореден път да управлява, значи хората не припознават по-добър. Нека Славчо влезе в политиката и ако го изберат, да управлява той.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 onq s konq

    8 6 Отговор
    Аз Слави от години не гледам.Според заглавието излиза че нещо не е доволен от работодателя си-АМИ ДА ЗАВЕДЕ ДЕЛО!Ама няма да го заведе,щото хонорара му е ФУЛ и махнат ли го от ефир,няма къде да отиде,т.е. умира прав.Не от глад естествено-той направи мн яки пари,но ОБЩЕСТВЕНО ИЗЧЕЗВА!И какво остава?...че това което прави е ЕДИНСТВЕНО ЗА ОСВЕЖАВАНЕ НА РЕЙТИНГА СИ!...Който много отдавна е с низходящ тренд.Дори не изключвам вероятността тия му шмекерлъци да са ДОГОВОРЕНИ С РАБОТОДАТЕЛИТЕ МУ .
  • 48 Капитана

    4 2 Отговор
    Слави Трифонов щом иска да се занимава официално с политика никой него спира.Законът позволява да си направи и регистрира партия и да започва да се надмята и съревновава със всички останали партии,но казано честно неговото предаване от развлекателно шоу си се превърна направо във някакъв вид политическо предаване.Тогава много ясно ще се покаже дали ще има избиратели които ще гласуват за него или не.Ако прехвърли границата от 4 процента това ще е добре,но не минели тази граница меракът му да се занимава с политика бързо ще секне.
  • 49 ТОШКО АФРИКАНСКИ

    5 4 Отговор
    Ако не е Слави няма кво да се гледа!!! Ние сме със слави и ако ни призове излизаме да стачкуваме срещу лицемерите!!!

    Коментиран от #51

  • 50 СЛАВИ И ДА НЕ Е ПРАВ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗСЛУШ

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    ХИЧ НЕ ГЛЕДАМ СЛАВИ ПО БТВ ЗАРАДИ БТВ ПРОСТО ТОЗИ ТВ КАНАЛ Е ОТХОДЕН КАНАЛ И ОТРАВЯ АУРАТА В ДОМА МИ.СЕГА СЕ ВИДЯ ДВУЛИЧИЕТО НА ПРОПАГАНДИРАЩАТА ОТ ЕФИРА СИ "" СИЛАТА ДА БЪДЕШ ДЕЗИНОРМИРАН""
  • 51 давай тошко

    1 2 Отговор

    До коментар #49 от "ТОШКО АФРИКАНСКИ":

    Супер, таман ще ви набият канчетата и ще ви налеят малко акъл в главите, айде излизайте.
  • 52 OOO НЕЕ

    3 4 Отговор
    МНОГО ОВЦИ В ТАЯ МИЛА БЪЛГАРИЯ, ВСЕ ЧАКАТЕ НЯКОЙ ДА ВИ ВОДИ...ВСЕ СИ ЧАКАТЕ...
  • 53 шруум гъбков

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Николай Николов":

    аз пък като те гледам виждам поредния, който трудно разбира какво вижда, един вид баааааавно схваща.... имаше май дума за такова състояние
  • 54 шруум гъбков

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "АЗ НЕ ЗНАМ КЪДЕ СЪМ":

    Човек, който не знае къде се намира е леко странно да говори за въглехидрати и мозъци.... още повече, че мозъка като консуматор обича захари.... за герб си гласувал предполагам

    Коментиран от #67

  • 55 шруум гъбков

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "filo":

    тихо бе бавньо
  • 56 цензор е народа

    5 4 Отговор
    На много хора не ни харесва под формата на хахо хихи да се плюе или слага угоднически. Като иска да си направи чалгара политическо шоу и там да си излага идеите. Достатъчно хора се отвратиха от него, а който му вярва да си му бере плодовете. Направо се преражда нови барек в душите на верващите.
  • 57 Най трудно се ближе там където си плюл

    5 5 Отговор
    А чували ли сте за гражданско общество? Защо Слави да не е гласът на гражданското общество. Като гледам доста недоволни има по форумите, и не само там. Защо да не се използва трибуната на Слави и да се чуе гласа на народа.
  • 58 пройчо

    4 4 Отговор
    Скрий се и не се появявай повече. Недей да си мислиш че целия народ е зад теб. От БТВ най- накрая направиха нещо смислено. Славчо отдавна си е изпял песента....

    Коментиран от #59, #60

  • 59 а сега

    2 3 Отговор

    До коментар #58 от "пройчо":

    Въпроса е, с какво ще заменят предаването на Слави? Това бе едно симпатично шоу - имаше и кофти моменти, но има музика, танци, срещи с известни лица, дори номиниране на непознати таланти. Какво ще замени това? Политическо четкане от платени социолози на реномето на политиците ли? Писнало ни е от щатни ласкатели било агенции било лица. Слави бе поне интересн като индивид, а тия не мога да ги гледам от десетилетия "СОЦИАЛИЗЪМА" и фалшивата демокрация и монополистически мафиотски диктатури тук. поне някой хубав филм да пуснат, ами то повечето евтини бълвочи не тис е и гледа тиви вече.
  • 60 а сега за 58

    3 2 Отговор

    До коментар #58 от "пройчо":

    Въпроса е, с какво ще заменят предаването на Слави? Това бе едно симпатично шоу - имаше и кофти моменти, но има музика, танци, срещи с известни лица, дори номиниране на непознати таланти. Какво ще замени това? Политическо четкане от платени социолози на реномето на политиците ли? Писнало ни е от щатни ласкатели било агенции било лица. Слави бе поне интересн като индивид, а тия не мога да ги гледам от десетилетия "СОЦИАЛИЗЪМА" и фалшивата демокрация и монополистически мафиотски диктатури тук. поне някой хубав филм да пуснат, ами то повечето евтини бълвочи не тис е и гледа тиви вече.
  • 61 Евлампи

    2 2 Отговор
    И тоя се пише гражданин.
  • 62 Ташунко

    8 5 Отговор
    Слави, харесват или не харесват, ти си единственият който може да ни поведеш.Желая ти успех.
  • 63 ЦРЛ

    1 2 Отговор
    Да си направи телевизия,която ще гледа той и сестра му и да си говори каквото иска.Като се правиш на обикновен гражданин,се дръж като такъв.Не ти позволиха да размениш шоу програмата и да се правиш на голям умник.Но не...БТВ не е на работа при Слави,а Слави е на работа в БТВ.Отиди в кабеларка и хранилката спира.Айде де отворко,хайде да те видим.
  • 64 гларус

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Хой":

    Наи после да бъде махнат от екран татуираният чалгар- марков селянин Слави Опрапасти с предаването си цяло едно поколение
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Qкиq

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "Qko":

    Германиа Франциа и Руманиа щяха да искат да са кат нас ако са беше нау4ил да пишеш
  • 67 АЗ НЕ ЗНАМ КЪДЕ СЪМ

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "шруум гъбков":

    НЕ МЕ ТРОГВАШ С ПЛОСКАТА СИ МИСЪЛ - КАКВО СА ЗАХАРИТЕ Г-н КОМУНИСТ ? ЩЕ ТИ КАЖА - ЗАХАРИТЕ СА (ПРОСТИ КАТО ТЕБ ) ВЪГЛЕХИДРАТИ :D Нямахте интернет през Тошево нали :D
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове