Last news in Fakti

28 Март, 2017 19:45 2 564 23

Валери Симеонов иска тройна коалиция с ГЕРБ и БСП

  • валери симеонов-
  • герб-
  • бсп-
  • коалиция

Лидерът на НФСБ призова Борисов и Нинова да "заровят томахавките"

Валери Симеонов иска тройна коалиция с ГЕРБ и БСП - 1
Снимка: БНТ

Лидерът на НФСБ и съпредседател на коалицията "Обединени патриоти", Валери Симеонов, предложи ГЕРБ, БСП и Обединените патриоти да съставят "широко правителство".

"Обръщам се към ръководствата на двете най-големи партии, които в най-голяма степен спечелиха доверието на избирателите – ГЕРБ и БСП, за съставянето на широко правителство с тяхно и наше участие. Нека да се спре с това лично противоборство, с тази приличаща на сблъсък на футболни агитки надпревара между двете партии", заяви Симеонов в интервю пред БНТ.

"Използвам случая да се обърна към Бойко Борисов и Корнелия Нинова за провеждането на спешни срещи и формирането на едно такова правителство, което ще бъде подкрепено с огромно мнозинство от около 200 депутата".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    13 4 Отговор
    Е това няма как да стане,нали трябва да има опозиция???
  • 2 овча държава вълча политика

    35 2 Отговор
    Това доказва колко бизмисленни бяха тези избори !!! Това можеше да го направите и преди, нали така ве Симеонов !?!?!?
    Пълен т...к и всичко с една единствена цел да не паднат от властта и едните и другите и третите, че за капак и още една хиена си вкараха, че и тя да облажи !
    Промяна !?!? ааааа ще има ама в цената на газа, топлата вода и кво се сетите и разбира се нагоре и разбира се дебело !
    Чистит нов стар избор овциииии !!!
  • 3 кирил

    24 4 Отговор
    чалгапатриот с чалга изказване.нали си имат коалиция от порнографски фотограф с досие за кражби,потомствен доносник и алкохолик и имотен измамник по бургаско
  • 4 onq s konq

    18 5 Отговор
    А защо не 5торна коалиция и със Америка и Русия?Тоя глупавия не вдява ли че ако ГЕРБ и БСП се коалират, ТОЙ СТАВА ИЗЛИШЕН?Е тва са въпросните "патриоти"-точно "тримата глупаци"!
  • 5 Свободен

    24 1 Отговор
    Цирка е пълен ,дами и господа !

    Коментиран от #12

  • 6 Morgoth

    16 5 Отговор
    Тоя съвсем изперка
  • 7 Обективен

    11 2 Отговор
    Хубави идеи имат ОП, но да не се надъхват, че ако трите им смешни партии бяха по отделно нямаше да имат и по 1% ама сега чак идеи дават..брей
  • 8 zevzek

    6 1 Отговор
    Tака наречените ОП са като ОРЕЛ, РАК и ЩУКА,така че не трябва да им се има доверие- не се знае кога ще тръгнат в трите посоки.
  • 9 събраха се

    11 1 Отговор
    В имато на България, за запазване на стабилноста в страната ,против заплахата от Турция ,за благото на народа , от гледна точка ,че догодина ще председателстваме евросъюза, дайте да си крадеме заедно, то по- големи овце от гласоподавателите няма ,щом пак ни гласуваха доверие. Това ще стане факт и гаврата с глупаците ,които пак гласуваха за тези престъпни партии от едно котило ,ще е пълна!! Само така....., за изпростелия избирател и това е малко !! На мазохистите честито!!
  • 10 самора машел

    11 4 Отговор
    Тоя дето буташе бабичките се почувства ВАЖЕН!!!
  • 11 глупак

    13 3 Отговор
    Ще падне гепене.
    Последните пари от ЕВРОПА.
    Всички, които не гласуваха за ВЪЗРАЖДАНЕ са ........
    Едно време четяхме Алеко К., Й.Йовков.
    Сега гледате турски сериали
    И ВИ КУПУВАТ С ХАПЧЕ, КЕБАПЧЕ, евтин бензин за няколко месеца.
    Честито увеличение на газта с 30%
    следва - електричеството, водата
  • 12 истината

    13 2 Отговор

    До коментар #5 от "Свободен":

    Не е цирк колега........ , а пълна трагедия!
  • 13 Било

    12 5 Отговор
    Господина "патриот"спешно да се осведетелсва ама много СПЕШНО!!!
  • 14 javorrrrr

    10 8 Отговор
    Астига бе. Гласувах за тия щото си мислех, че трябва доза национализъм в този момент. Но май ще се окаже истина, че са си руски проект - ( за Атака си знаем)
  • 15 javorrrrr

    7 6 Отговор
    А стига бе. Гласувах за тия щото си мислех, че трябва доза национализъм в този момент, но май ще се окаже истина, че са си руски проект( за Атака си знаем)
  • 16 чичо ви

    14 0 Отговор
    Като чета коментарите се посмях хубаво, защото са право в десетката. Естествено после ми стана малко тъжно за това кооолко сме прости и леко ми се доплака. Обаче в едно сме станали супер - тоя маниер на водене на тежки кампании с клевети и обиди, а после да се обърнеш като фурнаджийска лопата сме го научили добре от западните ни приятели хамериканците.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 хххх

    5 3 Отговор
    Ако направят правителство с ГЕРБ
    емигрирам докато изберем,, ВЪЗРАЖДАНЕ,,
    На престъпници от ГЕРБ, БСП, ОП, РБ, ВОЛЯ, ДА България , ДАНЪЦИ НЕ ПЛАЩАМ.
  • 19 Аяжо

    6 2 Отговор
    Абе, умнико ако се съберат ГЕРБ и БСП, ти за какво си им? Или разчиташ, ако това стане, на следващите избори никой да не гласува за ГЕРБ, ти да обереш гласовете им и тогава да се целунете с БСП, щото сега нямате 121 гласа. Не се прави на важен, щото следващия път ще ти се случи това, което стана с РБ.
  • 20 Бабалогера

    6 1 Отговор
    Добре де аз не мога ли да се коалирам с жена ми и любовниците на веднъж ? да ги събера у нас 3-4 и като арабите

    Коментиран от #22

  • 21 ДогъзДоган

    3 1 Отговор
    Прост народ! За кво муй свободата?! Я му върнете комунизъмма и социализъма. И Бай Тошо.. и Баба Цола.... Концлагери вече бол - колко запустели села има...!
  • 22 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Бабалогера":

    Абе принципно можеш, ама ще е като предложението по-горе. На тях ще им е добре, а на теб ще ти се стъжни животеца. ;)
  • 23 говорить Москва

    0 3 Отговор
    Страотна идея, всички комунета ще се съберат заедно и няма нужда да се правят на ударени и да театралничат.
    Пролетарий от всех стран соединяйтесь!!!!!!!!!!!
    Рубладжиите могат да вземат в агитката и ДПС, те също са от ДС (КГБ) и са верни на товарищ Путин.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове