Last news in Fakti

11 Април, 2017 13:36, обновена 11 Април, 2017 13:55 7 091 21

Циганска наглост в трамвая (Видео)

  • цигани-
  • наглост-
  • трамвай-
  • градски транспорт-
  • скандал-
  • софия

Гратисчии от ромски произход своеволстват в градския транспорт в София

Циганска наглост в трамвая (Видео) - 1
Видеокадри: Facebook, Евгени Кирилов

Жител на София засне скандална ситуация в градския транспорт. Циганско семейство, пътуващо гратис в трамвай номер 20, вдига скандал, попадайки на контролна проверка.

"Трамвай номер 20, неделя, 11:45... Както е спокойно в трамвая, се качва един катун с четирите си деца, но попадат на проверка. Естествено, те са без билети и биват таксувани. Започва се скандал, в който най-наглият от малцинствената общност казва: "Аз не съм българин, аз съм турчин. Нали знаете историята , нали сте умни?!", започва разказа си в социалната мрежа Facebook очевидецът.

След това ватманът спира превозното средство, защото му е писнало от "говеда като тях", но на слизане мургавият господин плюе срещу него. Водачът на трамвая взима метален прът и го подгонва навън, но до по-сериозни последици не се стига.

"... Как може да са толкова нагли,гнусни, глупави и най-вече смели?!? При цял трамвай те гордо ни напомниха 500 години робство, гордо заплюха българин и чак ни заплашваха със съд. Щяха да ги изядат, всички им се нахвърлиха, но с право. Не съм расист, но как да не стана при такива гледки?!??", допълва възмутеният свитетел на грозната гледка.

Видео ТУК и ТУК.

P.S.
Българската държава е абдикирала от основните си задължения!

ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол.
Прекалено много станаха КАНЦЕРИТЕ*!

*ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид, който подобно на ракова клетка живее, пътува, размножава се, ползва обществени ресурси, но не се съобразява с останалите индивиди, не спазва законите, не образова себе си и децата си и егоистично паразитира върху обществения организъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 роми

    25 3 Отговор
    така е,грижа ни е само за кучета и котки, българите за нищо ни нямат. ...
  • 2 Гост

    4 20 Отговор
    Циганите имат права и могат да правят всичко.Те са в червената книга на ЕС така че ще се съобразявате с тях.
  • 3 Гост

    7 17 Отговор
    Циганите имат права и могат да правят всичко.Те са в червената книга на ЕС така че ще се съобразявате с тях.
  • 4 Враг

    34 0 Отговор
    До кога ще търпим това някаква мръсна паплач да се гаври с ценностите които са ни останали.Трябва да се повтори случая от преди години когато бяха нахлули полицейски сили в гетата.Не знам но мисля и съм все по сигурен че Българите сме наистина само и едни роби които трябва да бъдат подтискани и да бъдат управлявани чрез диктатура.За това ли се бориха нашите предци някой да превърне Държавата ни в едно циганско гето,турска провинция и огромен бежански лагер.Пробудете се и се осъзнай те
  • 5 мирон

    38 0 Отговор
    Държавна политика е в последните 20 години да се развъждат паразити. Затова предлагам след като държавата ни работи против нас и обществения ред да престанем да и плащаме, след като с парите ни се финансират тия отрепки, а всичко което би трябвало да работи с тия пари: полиция правосъдие, здраве, образование, оказва се не работи.
  • 6 Рич

    23 0 Отговор
    Държавата и по специано някой управляващи умишлено подпомагат и подкрепят този тип племена,както и ниско интелигентни защото те са лесно манипулативни и контролируеми жалкото само е че това вече е към 90% от населението. Защото който мисли има пари и е по буден той е пречка винаги.Моля ви нека повече да се пробуди!
  • 7 Брат ми

    34 1 Отговор
    Welcome to Auschwitz...:-) Дано Българите скоро се събудят и тръгнат срещу държавата която ги превръща в роби и слуги на цигани и турци...:( Дано...
  • 8 Beliq Gospodar

    20 3 Отговор
    Аз не се съобразям с ЕС с закона или феланкишията, аз си ги бия, преактикувам силова система за защита която акцентира върху борба с множество и въорежени противници. Когато ги бия ги унищожавам. После ченчето ми вика да съм бил истинску мъж цетирам и като ме ударят да не съм отвръщал а да съм го преглътнел и да погледна над нещтата...
    Смях му се и на другия ден набих още един м...л.
  • 9 Фалшиви новини

    22 0 Отговор
    Питайте БХК-рви ,как защитават тези канцерогени клетки. Тези по гадни от ислямска държава,тях ги храним всеки ден,за да са размножават и накрая ще ни затрият. Имаше един репортаж по време поредни избори от Полша,за "наши цигани" как се организират за да гласуват за ДуПеСе. Един изрод от тая група тогава каза" СЛЕД 20г.България ще е НАШУ "..Така е ще е Вашу, защото няма държава а само партии и продажници...На 10г.деца правят деца...къде е правосъдие за тези педафилски истории...УЖАС...
  • 10 XYQ

    18 0 Отговор
    БИЙ М....ЛА СЪС ЛОПАТА БИЙ БИЙ БИЙ!
  • 11 Гани Сомов

    8 0 Отговор
    ЦИГАНИ ЛИ БЯХА ИЛИ ТУРЦИ?
  • 12 me be re

    14 0 Отговор
    Циганите станаха по-големи турци и от турците, но сигурни има някаква далавера...
  • 13 НЕразбирач

    11 0 Отговор
    Ами след като е така, а тъпата градска управа нехае - казваме на Фандъчката да си гледа работата и ние почваме МАСОВО да се возим без билети ДОКАТО кметичката и тъпия общински съвет се вземат в ръце! ТОЧКА!
  • 14 Умерен птриот

    8 0 Отговор
    На всеки нормален гражданин му е писнало от простотиите цигански, толерирани от властта.
    На мен обаче ми е интересно откога и защо "Факти" измисли думата Канцер. Не че е лоша, може и да се наложи, но ми е интересно палачинката ли се обръща изцяло, или се мъчим да изпреварим събитията.
    Тук години наред се публикуват материали на ДВ, които са откровено....либерастки, да го кажем.
  • 15 Тука има тука нема

    14 0 Отговор
    При комунизма не смееха глас да надигнат защото милицията влизаше в циганската махала и биеше наред,а който смееше да каже нещо директно отиваше да троши камъни в някоя кариера. Тая паплач се управлява само с твърда ръка - бой и принудителен труд- само това може да задържа циганската престъпност!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Въпрос към форума

    4 0 Отговор
    кой е луд да си посега на гласоподавателите?
  • 19 PlimP

    4 0 Отговор
    цял трамвай с пучици, кво очаквате, всички са мълчали смирено, откъсни му главата, както си лае и го прати да пие една студена вода

    Коментиран от #20

  • 20 асът на асовете

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "PlimP":

    Навремето(преди 20-25 години) такива ядяха бой в автобусите, българите не им цепехме много басма на мръсните м....ли обаче времената се промениха и вече все по-рядко има някой да им се опъне. Лошото е, че сега всеки мангал има телефон и веднага може да звънне на родата и за нула време ще се изсипят сума ти паплач а тогава става кофти. Затова в такива моменти повечето хора гледат разсеяно встрани и се надяват всичко да се размине без те самите да пострадат, а това прави м...ла още по-нагъл.
  • 21 Димитър

    0 0 Отговор
    Тоа става защото държавата ги защитава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Чести заповядаиде в БГ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове