Last news in Fakti

15 Април, 2017 09:54 10 507 36

Приятелката на Динко: Преби ме за пореден път, страхувам се за живота си

  • динко-
  • побой-
  • приятелка

Приятелката на Динко Вълев – Десислава, разказа пред bTV за побоя, който Динко й е нанесъл преди дни. Това се е случило за пети пореден път.

Динко Вълев стана известен като "ловеца на мигранти" след като залови група сирийски бежанци на метри от границата с Турция през февруари миналата година.

Последният побой Динко нанесъл на Деси на 11 април в къщата си в Ямбол.

Двамата били на рожден ден, върнали се в полунощ и си легнали.

„Той ми каза: „Ела да те прегърна”, а аз казах, че не искам. Той посегна и ме удари. Аз станах и той ми се разкрещя и започна да ме удря по главата с юмруци, започна да ме дърпа за косата. После поиска да си отключа телефона, за да го провери”, разказва жената.

Десислава отказала да си отключи телефона и това отключило още по-агресивно поведение у Динко. Той взел нож и казал „Сега ще те подстрижа, сега ще видиш ти.”

От страх жената отключила телефона си и му го дала. Тогава Динко я ударил в бъбреците и тя паднала превита на земята. Казва, че трудно е дишала, а Динко й взел палеца, за да отключи отново телефона. Кошмарът продължил близо час.

Динко взел по-голям нож и се опитал да й отреже част от косата, тя се опитала да се дръпне назад, но той я удрял през цялото време. Завлякъл я до банята, влязъл и той и заключил вратата. Тя няма ясен спомен колко дълго са останали там – 10 – 15 минути. Тя викала и молила да я пусне, защото има нужда от лекарска помощ, но той отказал.

Версията на Динко беше разпространена в клип в социалните мрежи. В него той се обръща към момичето с думите: „Нит съм те бил, нит съм те заключвал в банята. Разкажи колко пияна беше, как падаше, как се търкаляше. Как викаше „Ще се самоубия”. Защо не ги казваш тези неща”. Обвинява я, че е луда и твърди, че е крещяла по улиците, защото той искал да се раздели с нея.

Десислава е категорична, че Динко лъже. Готова е да се прегледа и да докаже, че не е психично болна.

Тя разказа още, че в нощта на побоя Динко най-накрая отключил вратата на банята, тя избягала навън, качила се в колата си, прибрала се в Бургас и веднага отишла в болницата.

„В началото излъгах от страх – казах, че съм паднала по стълбите. Лекарят обаче не повярвал на тази история и тя признала, че е била пребита от приятеля си. Докторът извикал полиция и Десислава отново от страх казала, че е паднала по стълбите. Полицаите също били категорични, че раните са от побой.

Деси все още се страхува от Динко, страхува се за живота си. Побоят от 11 април не е първият и преди това Динко й е посягал – четири пъти. Когато искала да се разделят, той я заплашвал, че ще пусне в социалните мрежи клип как правят секс, на който се вижда само Десислава.

Тя се надява на Динко да бъде наложена ограничителна заповед. „Съжалявам за тази връзка, съжалявам, че допуснах толкова дълго време да бъда бита и малтретирана”. Връзката им продължила около една година.

„Търпях от страх, но ще направя всичко възможно това да не се повтори с друго момиче”, казва още Десислава.

Тя вече си е наела адвокат и няма да оттегли жалбата си срещу Динко Вълев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българка

    30 47 Отговор
    типично за ганьовец поклонник на руските православни традиции

    Коментиран от #3, #6

  • 2 фсддсф

    74 3 Отговор
    Те си ги избират такива после се оплакват е на...
  • 3 законен

    71 4 Отговор

    До коментар #1 от "българка":

    Ами някой да я кара да ходи с неандерталец ? Да не би да е очаквала друго от такъв , то си му го пише на челото , ама нали искаме да сме " известни "
  • 4 гост

    70 5 Отговор
    Ми да яде бой... то това си влиза като комбинация към селския мутряга, който тя си е избрала. Сигурен съм, че е имала и други кандидати, които са нямали скъпа кола и не висят по цял ден по кръчмите ама тя си е избрала него. Просто не мога да съжалявам хора които гонят парата или им се струва престижно да ходят с някой "гъзар" да го наречем.
  • 5 Гост

    55 6 Отговор
    Като сте тъпи нека ви бият. На сила никой не я кара да седи при тоя , щом седи , заничи и харесва да я бият.
  • 6 Бате Любо

    39 14 Отговор

    До коментар #1 от "българка":

    Какво общо има това с " руските православни традиции" бре момеее - По скоро има общо с турските традиций - или на Вас за всичко Путин ви е виновен...
  • 7 Факт

    17 29 Отговор
    Значи тоя мноа ма дразни селяка но в случая съм за него казал и ела да те прегарна тя казала не искам дразнила го ецяла нощ с фасони и капризи и му разваляла настроението тва заслужава даже малко я е бил аз преди години как бих една такава тая не смееше да излезе от тях една година камоли да се жалва на куките.Такаче мили к...и като въ плащаме ша въ биеме ако бях те порядъчни момичета а не само пари да искате и фасони да прайте такива неща нямаха да въ са случват

    Коментиран от #12

  • 8 no name no face no number

    29 11 Отговор
    Такива са мутресите мания за величие и пари. Ако не му беше гадже светът нямаше да разбере за нея.Но нали сега е моментът и тя са го хване. Такива са жените долни предателки. Освен х.. и кинти друго не виждат и от друго не разбират.
  • 9 Бургас

    17 3 Отговор
    Назови го по име и не го обиждай повече.
  • 10 monstakilla

    15 8 Отговор
    stiga si revala.ga edi sirento ne reva.A pokrai sireneto.........
  • 11 Скорпион29

    29 6 Отговор
    Вярвам и на 100% тоя неграмотен селяндур това ще направи и ще обира м....ли на границата
  • 12 Гробаря

    9 2 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    Значи си се доказал като мъж.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 свидетеля

    10 12 Отговор
    лично аз бях там тая нашата беше кютук пияна и неадекватна после отиде дасе хвали че яла бой а като яде х.. несе притесняваше пияницата ...
  • 15 Тоя рано или късно,ще си намери майстора

    9 7 Отговор
    Абе жена се бие с х... бе,как така с юмруци и ритници.Тия балкански мурафети в Западна Европа не вървят. В Испания за един шамар, и може да лежиш 2 години,а ако си позволиш побой ОСМИЧКА не ти мерда в
    Панлипето.Сега, ако го осъди навън,ще му яземе на ямболския австралопитек минимум 400 хил.евра,а тука в Корумпестан,дори по някакво космическо чудо,да му наложат ограничителна заповед,макс 5 хилки ще е глобата,оправия няма.
  • 16 dundi crocodila

    28 1 Отговор
    Коя политическа партия му дава парите на тоя смешник ??
    Иначе го видяхме колко е умен във 'фермата ' беше написал такова писмо ,че да се чуди човек колко прост народ има по тая земя
  • 17 гларус

    21 5 Отговор
    Татуирана която реве ,че е били /след като са е е..../ Пълно е с такива б...ци В балета на Слави има и една с татуиран баджак така за да ни покажат ниво Как да кажем на децата че не трябва да приличат на Слави - татуиран ,,мъж,, чалгар с обеци Та такава не трябва да се показва изобщо камо ли да се коментира и да се дава в ефир
  • 18 ЦСКА ВЪВ В ГРУПА ВИНОВЕН Е ЛУПИ

    24 3 Отговор
    Очаквайте съвсем скоро Деси във следващият Бай Брадър,Вип Брадър,Гласът на България И всякакви други формати,за слава човек какво ли не прави!!!
  • 19 shamari i iumruci

    10 2 Отговор
    Не си мъж вече, когато посегнеш на жена, ама и тя е виновна не я оправдавам, но знам ли повода какъв е бил.
  • 20 no name no face no number

    9 4 Отговор
    То затова в ЕС на к..вите им е добре направят по едно две деца и после бегат да се е...ат наляво и на дясно, а мъжът се превръща в роб до живот. Плюя на тези закони и тоя феминизъм дано съдбата накаже саоснователите направиха мъжете на чучела.
  • 21 Ех Динко Динко българска икона

    3 8 Отговор
    Да ти имам необремененият пилешки мозък!
  • 22 ВЩВ

    8 3 Отговор
    Селска пръчка върти селски номера, ама някрая верно да хване да я увърти както си трябва!
  • 23 Васичка Атанасова

    15 5 Отговор
    те циганите и сводниците така бият жените си
  • 24 гоги

    9 6 Отговор
    големия мъж да бие жена- ПЪЛЕН НЕЩАСТНИК МАЛОУМНИК ТОВА СА МЪЖЕТЕ КОИТО БИЯТ ЖЕНИ-БОКЛУЦИ
  • 25 кроко

    8 4 Отговор
    Абе тая ако беше яла поне част от тупаниците, които го обвинява че и е ударил, сега щеше да изглежда като дъгата. Тя е поредното тъпо парче, което търси популярност, но понеже няма ни акъл ни нищо, не и остава друго освен скандали да създава и да плюе по името на човека.
  • 26 eeee

    3 1 Отговор
    стига с тия боклуци, бе.
  • 27 Константин-Ром

    3 3 Отговор
    Господа насилници и комплексари,на път съм да започвам наказателна акция срещу такива насилници,расисти,нацисти ,мутри,и селски тарикати който тормозят хората,включително и агресори на пътя.Може би аз ще съм началото да сложим край на издевателствата от мръсните гадове.Всички трябва да се обединим срещу такива агресори,пътни хулигани,и прочие хора тормозещи Българският народ,без значение етническата принадлежност-престъпленията нямат етност,да се борим всички срещу лошите.

    Коментиран от #35

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 A3e

    7 1 Отговор
    Значи след 1, 2, 3, 4-тия побой нищо не каза и си остана с него, щото сиг ти е харесало, ама вече 5-тият побой ти дойде множко, а?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Нафарфорий

    5 0 Отговор
    ВИДЯХА, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ГО ОСЪДЯТ И СЯ НПО-ТА И СЕКВИ ДРУГИ ПОЧНАХА ДА ГО ПЕТНЯТ. ТАКА Е ТАЗ ИСТОРИЯ МИ НАПОМНЯ ЗА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН ДЕТО БЕШЕ ОБВИНЕН, ЗА СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ НАД ДЕТЕ, ПОСЛЕ, СЛЕД КАТО ПОЧИНА СЕ ОКАЗА, ЧЕ БАЩАТА Е НАКАРАЛ ДЕТЕТО ДА ИЗЛЪЖЕ, ЧЕ Е ТОРМОЗЕНО, ЗАЩОТО МАЙКЪЛ Е ДОБЪР И С ПАРИ. ДА НЕ ВИ НАПОМНЯМ ЗА ОНИЯ ЖЕНИ ДЕТО КВИЧАХА БАШ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ , ЧЕ ИМАЛИ НЕЩО С ТРЪМП!!!!!! КОГАТО СИ БОГАТ И ДОБЪР ВСЕКИ ГЛЕДА ДА ТЕ ОПЕТНИ НЯКАК СИ!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Рич

    2 0 Отговор
    Трябва тея тъпи К....ВИ да се научат че след като се хващат за пари с някой трябва да знаят че вече ни принадлежат,така де аз съм си я платил и ще търпи ако не и харесва да се хваща с отличник на класа който работи за нас и да го командва тя. Но нали знаем че всяка иска и харесва лошите момчета

    Коментиран от #36

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Зобо до 17

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Константин-Ром":

    Аз съм за въвеждане на смъртно наказание за рецидиви и крадци на имоти бюджет и добитък, но депутатите са еврогайски "демократично" настроени, за да лапат юросредства и не сакат от десетилетикос насам. Иначе, ако тръгнеш сам да раздаваш масово справедлривост, може да те опандизят, а и може да сгрешиш - понякога има фалшиви жертви, лъжат за да разкарат някой пречка... а гнева понякога е лош съветник и може да ти погоди номер и да сгрешиш с невинен човек по клевета. само с разследване може да се установи истината. възможно е и да я е бил, а може и да е била пияна и да се е удряла насам натам, а някой да я е подкукуросал да наклепа Рамбото Диньо Спайдърмен? Взе да плямпа за политическа кариера, а политиците не обичат конкуренция за лапачката... Иначе, и аз бих трепал крадци и рецидиви, но само с разследване и неопровержими доказателства и или и самопризнание - понякога с опиати изтръгват фалшиви самопризнания мафиоти... Не е лесно Правосъдието...
  • 36 Зоо

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Рич":

    Принадлежи ти, ама си платил само за вечер, нали? А селската пръчка иска авоар нон стоп? Твоята везна за принадлежност е малко бакалска...туриш килото и изкарваш 2... Синината под лявото око на пръчката подсказва тупаник. Вероятно Динко Рамбото я е отпрал и мацата казва истината? Но е възможно и баща и да я е отпрал да го остави и тя да използува това? А синината се получава и от подхлъзване и падане по гръб...имах тая зима подобна, вирнах краката с цървулите в снега на село...абе цяла зима не паднах на леда, накрая се сринах по гръб у двора? Ходех като бита мастия цяла седмица. Трудно е да се каже, кой крив и прав тук? Аз не съм фен на кавгите ни на боя, а да биеш жена е някак си отвратително. Като не си пасвате се разделяте възпитано и това е! Динко явно е силно пристрастен към собственността и в натура, та е решил да раздаде кьотек на любимата си? Тя естественно го наклепва и ние лаем тук сега...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове