Last news in Fakti

18 Април, 2017 09:13 4 463 36

Шестима са задържани за побоя над Нова телевизия

  • нова телевизия-
  • побой-
  • журналисти
Шестима са задържани за побоя над Нова телевизия - 1

Шестима души са вече арестуваните за побоя над журналисти от Нова телевизия на АМ „Тракия”. Повдигнати са им обвинения за хулиганство, а на един от мъжете - и за нанасяне на лека телесна повреда над оператора Огнян Пенев, съобщи Нова телевизия, позовавайки се на прокуратурата в Пловдив.

Продължава да се издирва още един мъж, за когото се предполага, че е отнел телефона на репортера Мария Милкова. В хода на разследването стана ясно, че три са охранителните фирми, чиито служители имат отношение към нападението.

„Ще се направи пълна проверка на трите фирми, както и ще се изземе документацията и тя ще се предаде на СДВР, за да се провери дали те са изрядни”, заяви Гергана Мутафова, районен прокурор на Пловдив.

„Лицата отричат да са нанесли телесна повреда. Те твърдят, че при пътния инцидент е имало опасност за ПТП и това е наложило да спрат автомобила и да потърсят обяснение от шофьора Огнян Пенев”, коментира Атанас Илков, и.д. директор на полицията в Пловдив. Полицията умолява хората, станали свидетели на пътния инцидент и побоя да се свържат с най-близкото районно управление.

Един от автомобилите Пежо е намерено в землището на „Капитан Андреево”. Издирва се другата кола - Ауди А8 със софийска регистрация с регистрационен номер СА6777.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баш батка

    10 45 Отговор
    Е тва е каръщина, да набиеш журналист. То е по-страшно от полицай в днешни дни. А тоя смотаняк дето са го били дано се научи да кара защото всички знаем как ги е засякъл. Трябва да има повече такива бабаити на път да наливат акъл на хората които предизвикват ПТП-та с некадърното си шофиране!

    Коментиран от #2

  • 2 AAA

    40 4 Отговор

    До коментар #1 от "баш батка":

    Явно не си им ял попарата на бабаитите за които хленчеш. Ама като ти се случи, друга песничка ще зачуруликаш

    Коментиран от #14

  • 3 Блок бастер

    34 4 Отговор
    Дано да набият ” баш батката ” в най -скоро време на пътя !
  • 4 случаен

    35 1 Отговор
    От доста време в родната ни държава виреят някакви хора с вид на огромни свирепи животни. Напомпани, страшни, невменяеми, с усещането, че държавата е тяхна и могат да бият хората, когато им скимне. Двамата репортери били "застрашавали живота им"! Защо са откраднали телефона, защо грабителят се крие, защо са спрели цялото движение на магистралата? Защото просто няма кой да ги постави на мястото им. Защото това са хора със закоравяла психика на безнаказани убийци. Не били били човека. Ами тогава той сигурно сам се е бил, сам е отчупил дръжката на вратата на колата. Сигурно за да разнообрази живота си! Случаят е толкова ясен и типичен за нашата действителност, че напразно се хабите да цитирате фирмите им, които ги защитават. В България май винаги жертвите са виновни! Биячите изсипват купища оправдания! И нали охраняват хора същите като тях, измъкват се! Свидетелите сигурно ще се спотайват в дупките си и ще примират от страх за не ги призоват. И така докато дойде и техният ред!!! Българино, защитавай онеправданите, защото ще дойде момент, в който просто няма да има какво да губиш!
  • 5 Jack Bauer

    31 1 Отговор
    "...Публикувано във факти.бг: Те твърдят, че при пътния инцидент е имало опасност за ПТП..." някой да обясни на тези празноглавци че максимално разрешената скорост по магистралата е 140 км и управлението на автомобил с по-висока скорост е предпоставка за ПТП и си е на техен риск.
  • 6 onq s konq

    3 33 Отговор
    Какво са виновни момчетата че тоя журналис е карал като шушалигав по пътя?И ас им се нерва на такива леваци и особено се дразна като им светна с четрите фара на бавареца а те се не помръдват и продължават да ми пречат !!!!

    Коментиран от #13

  • 7 Мургина

    19 2 Отговор
    Апропо, не трябва ли на НАП и ДАНС да им се предаде документация. Има три фирми замесени .... Групировка.... Ало трицоната (цацата) !
  • 8 Бате Ицо

    11 10 Отговор
    Всеки,който е шофирал повечко години знае какво означава да видиш стоповете на предната кола движейки се в лява лента и напред е свободен пътя! Един старозагорец спря пред мен в лява лента ,за да свие на дясно и едва го спасих( не съм с лека кола ) Хора,за Бога НЕ КАРАЙТЕ СЛЕД: СТ,ВТ,Р,ТХ!
  • 9 666

    30 3 Отговор
    Значи шофьорът сам се е наранил? Материалните щети по колата сам си ги е нанесъл, за да ги натопи? Телефонът пък сигурно е мутирал и е избягал сам?

    С какво право спират автомобил, за да искат обяснение? Предполагам защото полицията работи за мутрите, следователно мутрите имат полицейски правомощия?

    Не бързайте да обвинявате шофьорът на колата. На магистрала съм със 120, изпреварвам камион който кара с 60-80, а зад мен фърка състезател с 220. Това става постоянно като пътувам София-Бургас. Лятото е най-весело. Налага се да настъпвам до 180, което означава да наруша правилата за движение по пътищата. Е този човек е решил да ги спазва, или е нямал техническа възможност да направи път на VIP персоните. Виновен е за това ли? Аз съм сигурен в колата си, ходовата част е перфектна, имам достатъчно мощност и го правя. Останалите? Ами да вкарат закон, че магистралата е само за черни коли със затъмнени стъкла и над 20 000$.

    След изказването на директорът на полицията на Пловдив, който открито защитаваше мутрите в ефир, някой учудва ли се на фактът, че не са криминално проявени? Ако в колата не бяха пътували журналисти отново биячите щяха да се измъкнат с чисти досиета. Какво трябва да направят, за да ги осъдят? Да убият дете на съдия, или прокурор? А с вашите деца какво става?

    Коментиран от #36

  • 10 ТИКВОЧА

    16 2 Отговор
    Е.АТИ БАБАИТИТЕ ЩОМ 6 ЧОВЕКА СКАЧАТ НА ЕДНА ЖЕНА . АКО ИМАМЕ ПРАВОСЪДИЕ ГИ ВКАРАИТЕ ПО ЕДНА 5 ЧКА ЗАЩОТО ЕГРЕСИЯТА ПО НАШИТЕ ПЪТИЩА Е НЕПОНОСИМА. АМАН ОТ КОМПЛЕКСАРИ ДО ВЧЕРА П АСЛИ КОЗИТЕ ВЪШКИТЕ ГИ ЯЛИ НО ДНЕС СА ОХРАНИТЕЛИ НА НЯКАКВИ НОВОИЗЛЮПЕНИ БАРОВЦИ КОЙТО ТЪРСЯТ ТОЧНО ТАКИВА МАЛОУМНЯЦИ.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ко стана

    18 1 Отговор
    а какво стана с оня бития на околовръстното пак от "охранители"
  • 13 баш батка

    3 21 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    И аз това си казвам, тоя олиго*рен от Нова като не може да кара да не кара. По добре малко пердах и да не загиват хора по пътя заради него. Дано им се размине на момчетата, все пак са спасили десетки невинни жертви!
  • 14 баш батка

    2 9 Отговор

    До коментар #2 от "AAA":

    Кой ти каза ,че не съм? Сега вече си ползвам огледалата и мигачите!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ник

    5 1 Отговор
    Takива охранители биеха хората, като минаваха през частния път на кристиан неико зад мол Б-я
  • 17 ТРА ЛА ЛА

    1 1 Отговор
    Познавам хората карали са поне с 180 и нагоре.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 гларус

    5 1 Отговор
    Сега новината е задържани После едно изречение...,,пуснати,, и всичко приключва както случая на околовръстното В затвора никои ????
  • 20 Враг

    3 12 Отговор
    Хора стига вече който каквото си търси го намира,вие знаете ли каква е ситуацията гледах ме само едната страна ,а всички знаем как преовеличават журналистите.Може тоя да се правил на мъж и да са правили жестове както оня на околовръстното където даже и на записа се виждаше че продължава да се прави на мъж.Първо се дърват а после реват и пискат,дръж се мъжки пикльо. И хора Моля ви почнете да си гледате огледалата като правите маневри и лявото платно е за изпреварване. А що се отнася кой със каква скорост се движи си е лично него работа и носи отговорност просто трябва да бъдем по внимателни.

    Коментиран от #21, #22

  • 21 дънди крокодила

    8 2 Отговор

    До коментар #20 от "Враг":

    Пич ти у ред ли си, кой ще се прави на мъж срещу две коли пълни с мутри, въоръжени с патлаци!?
    Нещо буташ масло ми се струва.
    Изпреварвал е човека и конвоя на мутрите го е настигнал с бясна скорост, човека, докато изпревари и се прибере в лентата е минало време и това е ядосало гавазите.
    Преди няколко дена също щяха да блъснат жена ми, някакъв урод и святкал с фарове, докато е изпреварвала камион на магистралата, оня е карал с около 200, а тя със 110! В Германия е подсъдимо да присвяткаш с фарове, ако настигнеш кола в лентата, там лените обикновено са 3!
  • 22 някой

    13 1 Отговор

    До коментар #20 от "Враг":

    Когато се движиш с 250 вместо 140 всеки тръгнал да изпреварва те засича.При 110 разлика в скоростите човека няма как да предвиди че някакъв състезател ще му изскочи внезапно,Никакви огледала не помагат за това.
    Когато караш с такива скорости отговорноста е твоя но заплашваш и чужд живот.Така че да не си говорим глупости що има правила значи някой е мислил какви да са и трябва да се спазват.
    А ощ по глупашко е да слязат 5-6 въоръжени мутри да търсят обяснение.Обяснение може да искат само упълномощени органи.
  • 23 Vasik Atanasova

    1 12 Отговор
    надути журналисти
    СНИМАТ ХОРАТА БЕЗ ТЯХНО СЪГЛАСИЕ
    и си правят пари от това
    спирам да гледам нова телевизия
    само БТВ

    Коментиран от #25

  • 24 Vasik Atanasova

    1 5 Отговор
    много точен коментар евала мен
  • 25 дънди крокодила

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Vasik Atanasova":

    Ей, пак не си си пил хапчетата, а доктора ти каза, всеки ден по 2 преди хранене???
    Какво стана с твоя приятел Митко Очите, как е? Жив ли е, здрав ли е?
    Скоро да е пребивал някой, този велик герой на НРБ и Компартията.
  • 26 Враг

    2 6 Отговор
    Първо пич всеки знае че мишките първо се дърват и после реват и оправдават, а те колите да не са им били прозрачни та да види че имат оръжие и са мутри,така и тоя на околовръстното се правеше на хитър.А що се отнася до това че не може да прецените кой как се движи и нямате усет,то тогава моля ви не се качвайте във автомобилчетата ви да пречи те и причинявате предпоставки за птп-та и агресия срещу ви.

    Коментиран от #27

  • 27 дънди крокодила

    7 1 Отговор

    До коментар #26 от "Враг":

    Имаш ограничение на магистралата 140 км! Това разбираш ли го????
    За джигитите и бабаитите има един лек, бой, бой много бой или огромни глоби. Караш над 140, спират те и плащаш 1000 лв, хващат те 2 ри път, 2000 лв и без книжка 6 месеца, хващат те да караш без книжка над 140, конфискуват ти колата, влизаш в затвора за 1 година и те глобяват с 5000 лв!!!!!!
    Айде после да видим дали ще се правиш на мъж и на бабаит, направо ще ти стопят лагерите в панделата, ще излезнеш кротък, като агънце, вЕрвай ми!
  • 28 дънди крокодила

    2 2 Отговор
    Проблема на Бълхария са ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ, за едни има закони правосъдие за други няма, в случая мутрите имат чадър и са подсигурени от правосъдието, имат чувство за безнаказаност, защото са хора на Човека с връзките и парите и за това не им пука, ето това е проблема!
    А е ясно, че няма да ги осъдят, след 24 часа ще ги пуснат, ще платят и някоя друга глоба за дребно хулиганство, 300 кинта предвижда закона.
    Такива мутри в Бълхария закона не ги лови, лови ги само куршума!
  • 29 Враг

    2 2 Отговор
    Ето виждаш ли и ти със бой почваш а като ти опре и ще си и ти един от тея ревящите.Закона е един и същ за всички само че някой си позволяват някой по добър адвокат а други служебен ,това е разликата в стандарта нищо друго. И стига с тизи мит за мутри,Ехо пич 21 век сме. Това е ефекта йо-йо като се пъчиш трябва после да можеш да отговориш. Защото тарикат мъж не писка.

    Коментиран от #30, #31, #34

  • 30 дънди крокодила

    1 2 Отговор

    До коментар #29 от "Враг":

    Когато оказват съпротива ще ядат бой, но от КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ или при самозащита, разбира се, че боят не е решение, ама затвора е, а там, какво се случва не се знае.
    Ехо, пич, айде да кажем, че съм бил свидетел на целият "преход" и съм прекалено наясно със ситуацията.
    Кое е по различното от 90-те????? ОБРАХА пак спестяванията на хората, вкараха парите на държавата в 1 банка и я думнаха (КТБ), вместо ВИС-2, сега имаме Омега, няма никаква разлика, батенце, вЕрвай ми. Е, некои мутри облякоха костюми и отидоха у Парламена. Верно има промяна.
  • 31 дънди крокодила

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "Враг":

    Айде бате, кажи, ти какво би направил, караш си спокойно, изпреварваш, няколко тира и изведнъж с 250 зад теб изкачат две коли пълни с въоръжени бабаити, свиват те, и тръгват към колата ти с идеята да те пребият, теб жена ти и семейството ти?
    Кво правиш, йо?
    Иначе съм съгласен, че ако скочиш на бой, или извадиш пистолет, трябва да се биеш и да стреляш, така е, тук си прав, но човека в бавната кола не е скачал на бой, разбираемо е, нали?
  • 32 Враг

    2 3 Отговор
    Тук сме на едно мнение така е но няма мутри има добре облечени господа някой по спортно други по официално.И чадър има над някой фирми и личности а що се отнася до така наречените сил стуктори аз може да се нарека тяхно дете за това ти говоря. Че не винаги трябва да гледаш едната страна защото монетата има 2 страни
  • 33 Враг

    1 1 Отговор
    Какво да ти кажа ако е без причинно решат да мъжкареат най вероятно ще има още няколко новини последователни във криминалната колонка.Лошото е само че хората се напада ме един друг а не се опитваме да подобрим живота но. Като се борим с общия враг

    Коментиран от #35

  • 34 оз военен

    8 1 Отговор

    До коментар #29 от "Враг":

    Такива като вас са много отворени: качил се в мощен (немски) автомобил, вози руса кифла, набичил чалга, надул се с анаболи във фитнеса, а акъла му не струва 60 стотинки - колкото е патрон 9х18. Само масово притежание на КНО спират такива като вас. Ако ми изтръгнеш дръжката на вратата и счупиш стъкло, а вътре в колата е семейството ми, директно те надупчвам и после ще те лежа. Но и това не е сигурно, защото добър адвокат може да изкара афект. Помниш ли старшинката в жигулата и един нагъл футболист, с претенции на мафиот?
  • 35 дънди крокодила

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "Враг":

    Точно така, трябва да има толерантност и култура, навсякъде, не само на пътя, трябва да си помагаме, а не да избиваме комплекси, но за тази цел трябва да има строго и ефективно правосъдие, безпристрастно и обективно, както в Западна Европа, за това хората там са културни, защото знаят, какво ги чака, ако се правят на тарикати. А, за да не се случва подобно нещо вече 28 години, има само една причина, "общия враг", знаем го кой е!
  • 36 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "666":

    Поздравления за точната преценка..максимално точно си се изказал..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове